De NOS, en hoe ze het doen.

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 10 jan 2010.

 1. MAB

  MAB Active Member

  Oh ja, ik vond dat Erben dat prima deed hoor. Heel realistisch en niet overdreven bejubelen. Maar dat gekwijl van Henry naar "papa Erben" word ik een beetje kriebelig van. Maar ik weet dat ik daar waarschijnlijk een uitzondering in ben.
  chicagodude vindt dit leuk.
 2. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Precies dit inderdaad. Als ouder leef je toch veel meer mee, waardoor de objectiviteit misschien niet ten goede komt. En als er echt iets dubieus of ernstigs gebeurt, is de kans aanwezig dat je dingen gaat zeggen die je beter niet kan zeggen.
 3. mi

  mi Well-Known Member

  Daar dacht ik ook aan. Stel hij krijgt een keer een DQ aan zijn broek en gaat verhaal halen a la Nuis in Collabo oid. Dan moet je wel commentaar kunnen geven. Als Erben wordt geïnterviewd als trotse vader heb ik daar helemaal geen probleem mee, leuk juist! Maar dan moet er een andere commentator staan die eea duidt.
  G1ant en Marcel Vos vinden dit leuk.
 4. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Dione de Graaff is er niet meer en in haar plaats zit nu Jeroen Stomphorst.

  Ik vind dat hij het prima doet en zou het mooi vinden als hij de vervanger is van Dione.
  Nogevendit vindt dit leuk.
 5. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Ze hebben een nieuw liedje dat de hele tijd langs komt en het gaat van "everything is cool, is everything going like you want to" ofzo, Google geeft mij niet het goede liedje, weet iemand van jullie welk liedje het is?
 6. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Nee, maar ik word wel gestoord van nog steeds hetzelfde deuntje bij elke valse start.:mad:
 7. VictorP

  VictorP Well-Known Member

  Ik heb vandaag niet kunnen kijken... veel valse starts? Gisteren bij de 1000m viel me op dat er geen enkele valse start was.
  Speciaal voor Chicagodude ;)
 8. Nickel

  Nickel Active Member

  Daar kan de NOS niet zoveel aan doen..;)
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 9. VictorP

  VictorP Well-Known Member

  En we beginnen er gelijk maar weer even mee :D
  Maar het is inderdaad niet de NOS, het zijn de mensen van Thialf.
  En Kjeld Nuis verontschuldigt zich ook ;)
  chicagodude en Nickel vinden dit leuk.
 10. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Begrijp me goed, ik bewonder een mooi vrouwenlichaam en de schaatssters kunnen het zeker hebben, maar het valt me wel op
  dat er vaak beelden, later ingestart ook nog, zijn van nog nét even een knappe schaatsster gehuld in niet meer dan een sport-bh die even van jasje verwisselt.
 11. Palko

  Palko Active Member

  Valt mij ook op. Daarnaast verbaas ik me ook over Jutta Leerdam die wel erg vaak haar sport-BH toont. Na elke race, maar ook bijvoorbeeld gewoon bij het uitfietsen. Kennelijk wil ze nu ze weer single is laten zien wat ze te bieden heeft op lichamelijk vlak ofzo. Als ik haar was zou ik het vooral bij goed schaatsen houden, want doet ze erg goed!
 12. proeme

  proeme Well-Known Member

  zij is ook enorm actief op social media. Ook met foto's waarbij ze wel laat zien dat ze er goed uit ziet. Dat doet ze al jaren, niet alleen nu.
 13. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Leerdam heeft een business naast het schaatsen waar ze haar leven op social media post, en daar hoort ook haar lichaam bij. Uitfietsen in een sport BH kan helpen om meer ogen haar kant op de krijgen en dus meer geld. Ik zie er geen problemen mee als ze er comfortabel mee is.
 14. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ingewikkelde discussie. Een sportbh is gewoon een sportbh. En die heeft ze nou eenmaal aan.
  Maar dat haar lijf meer geobjectificeerd word dan dat van anderen is niet per se oké. Dat mensen roepen "ze moet zich met schaatsen bezig houden" vind ik ook niet oké, zij moet lekker doen waar ze zin in heeft.
  Palko, Eelco en chicagodude vinden dit leuk.
 15. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Ik snap ook niet zo waarom het raar zou zijn als Leerdam (of welke schaatster dan ook) in een sport-bh uitfietst of anderszins rondrijdt. Het is IMO gewoon een kledingstuk voor het bovenlichaam. Bovendien kan het best wel eens flink warm zijn in de uitfietsruimte (we zien ook regelmatig mannen met ontblooot bovenlichaam uitfietsen, is ook niks mis mee).

  Dat sommigen het als iets inherents sexueels (danwel bewust met je uiterlijk pronken) zien als een vrouw in alleen een sport-BH rondloopt, maar niet als een man met ontbloot bovenlichaam rondloopt, misschien dat daar het probleem zit.

  Wel volledig eens als de regisseur inderdaad net wat vaker de vrouwelijke schaatsers in beeld brengt als ze even zo rondlopen, maar ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet is opgevallen. Ze laten ook regelmatig mannelijke schaatsers zien die van jasje wisselen/met (gedeeltelijk) ontbloot bovenlijf rondrijden of ergens zitten(?)

  Anyway, hoewel ik verder niks met haar heb, moet Leerdam gewoon lekker rondlopen waarin ze zichzelf prettig voelt.
  kernploegfusie, proeme, mi en 2 anderen vinden dit leuk.
 16. Palko

  Palko Active Member

  Jullie hebben eigenlijk allemaal wel gelijk. We moeten ze lekker laten doen wat ze zelf willen. Toch blijf ik vinden dat ze allemaal, zowel mannen als vrouwen, genoeg kleding aan moeten hebben. Die ontblote bovenlichamen van mannen hoeven ook niet van mij. Maar goed, dat is maar een mening. Gelukkig bepaal ik niet wie wat doet. Dat zou een verschrikkelijke wereld zijn denk ik, haha.
 17. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Oh, ik sta er ook zo in hoor, van mij hoeft het niet, ha! Hier in de VS is het om wat voor reden dan ook heel normaal voor mannen om met ontbloot bovenlijf te gaan hardlopen. Tenminste, ik kom het een stuk vaker tegen dan in NL. (en nee niet door de warmte, het is hier in de Boston-area kouder dan in NL.) Maar goed, ze doen allemaal maar.
 18. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  JESSIA bleek het te zijn, uit de buurt van Vancouver.
 19. JJS

  JJS Active Member

  Nu bij het NK... het is wel erg plaatjes kijken zeg. Die beelden, zo onrustig. Twee slagen in beeld, dan een shot van een coach, dan weer 2 slagen enkel de voeten, shot op het publiek. schaats(t)er drie slagen tot de knieen in beeld.... Ik wil die cadans zien, ik wil naar de techniek kijken. Of is dat vreemd als je sport kijkt?
  Khlebnikov, fransvanbakel, Duif en 2 anderen vinden dit leuk.
 20. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Dat is de huidige trend. Regisseurs die denken dat het 'saai' is als je langer dan 15 seconden hetzelfde beeld brengt, en denken dat het 'interessanter/dynamischer' is als er constant van shot gewisseld wordt.
  SprintMaster vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina