Wie gaat de Tour de France winnen?

Discussie in 'Wielrennen' gestart door MartijnBlaas, 5 jul 2009.

 1. MartijnBlaas

  MartijnBlaas Member

  Wie gaat de Tour dit jaar winnen? Het wordt zeker een spannende Tour met kanshebbers als Contador, Evans, Menshov, Sastere, de Schleck's en wat kan Cancellara behalve heel goed tijdrijden. Kan Gesink de witte trui pakken en misschien wel een etappe overwinning? En wat doet Armstrong na een 'mislukte' Giro?

  Ik zou het echt niet weten wie dit jaar gaat winnen. Ik zit aan de buis gekluisterd!
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik kluister gezellig mee, en ik vrees dat Contador gaat winnen. Ik hóóp echter dat Armstrong gaat winnen. Verder hoop ik dat Gesink een etappe pakt deze Tour en misschien de witte trui, en wie weet kan Stef Clement nog wat moois laten zien. Ik vind het sowieso al een geweldige tour omdat Armstrong weer meedoet, ik ben groot fan van hem. Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij gaat winnen, maar je weet maar nooit.
 3. Lieke

  Lieke New Member

  Ik hoop inderdaad ook dat Armstrong wat moois kan laten zien, hoewel ik niet dek dat hij kan winnen. Stef Clement reed goed overigens, was leuk om te zien
 4. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Het kan een spannende ronde worden met Contador als grootste favoriet. Hoewel ik eigenlijk hoop op een winst van iemand uit de ploeg van Csc. De huidige generatie renners zullen korte metten willen maken met Armstrong, het kan natuurlijk niet dat iemand die er drie jaar uit is geweest mee doet voor de eindzege. Zelf ben ik nooit fan van Armstrong als ronderenner geweest, hij heeft zijn overwinningen berekenend behaald. Hij zal in deze ronde nog wel een stuntje willen uithalen.
 5. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik denk ook Contador, maar ik ben persoonlijk niet echt fan dus voor mij mag het ook iemand anders worden.

  Ik hoop op weer een keer Nederlands succes! Dat is echt te lang geleden, Weening. Een tourzege van Gesink mag ook wel maar die kans lijkt me toch wat kleiner ;)
 6. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  ik zit alweer helemaal in de tour wat een geweldige overwinning van mark cavendish wat is die jongen explosief zeg!

  wie gaat winnen ik weet het niet.. hoop op een mooie spannende tour met veel kanshebbers.. we zullen zien.. vind de schlecks leuk om te volgen en hoop dat armstrong weer als vanouds kan meedoen! verder mag mark cavendish van mij nog wel wat etappes winnen ;)
 7. jaap

  jaap Active Member

  Ja, geweldig om de tour te volgen!!

  Super die Cavendish, die gaat nog wel meer etappe's winnen.

  Hoop dat de Skil ploeg nog iets moois kan laten zien.
 8. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Ben ook erg blij dat de tour weer begonnen is! :D Gelukkig word hier Noorwegen ook alles uitgezonden!

  Wie gaat winnen? Ik zou het echt niet weten. Contador maakt wel veel kans maar zoals meerderen hier is het ook niet echt mijn favoriet... Vind het leuk dat Armstrong weer meedoet maar denk niet dat hij goed genoeg is om te kunnen winnnen. Ik hoop weer op iets moois van de Schlecks / Saxo! :D En ben ook wel benieuwd naar Sastre.

  Een Nederlands succesje zou wel weer een keer leuk zijn ja! Maakt mij niet echt uit wie.
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Armstrong was vandaag in ieder geval goed op dreef, mooi dat hij in de kopgroep zat. Ik hou zelf helemaal niet van Contador, dus was vandaag wel blij met de uitslag. Benieuwd hoe het in de ploegentijdrit zal gaan, volgens mij kunnen Armstrong en Contador elkaars bloed wel drinken dus dat kan nog leuk worden. Armstrong zit er in ieder geval weer goed bij, het kan nog alle kanten opgaan, maar hij rijdt als oude knar zeker niet voor spek en bonen mee. Erg leuk! :D
 10. Lieke

  Lieke New Member

  Toch knap dat Armstrong nu zo hoog geklasseerd staat! Zegt natuurlijk nog niet zoveel omdat we pas in 't begin van de tour zitten, maar is wel leuk:D
 11. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  op armstrong zijn twitter zegt hij dat de team moraal nog wel hoog ligt en dat dit beetje tijdswinst op 3 weken wss niet veel uitmaakt.. al zijn alle seconden meegenomen!

  en geweldig dat skil er zo goed bij zat!
 12. jan marten

  jan marten Member

  Ik denk dat de mogelijke rivaliteit tussen armstrong en contador niet zo heel veel uit gaat maken. Contador gaat heus niet verzaken ofzo want dan verliest hij zelf ook tijd. En verder heb je altijd nog de vrienden van Lance, Leipheimer en Popovich die echt wel tempo gaan maken. En dan heb je ook nog Klöden die een houtje kan tijdrijden.

  Ik denk niet dat er in deze tijdrit al een gevecht ontstaat tussen Lance en Contador, maar ik hoop wel op spektakel in de bergen.
 13. jaap

  jaap Active Member

  Ben heel erg benieuwd naar de strijd tussen Armstrong en Contador in de bergen!
  Zou het geweldig vinden als Armstrong bij kan blijven.

  De Raboploeg komt steeds verder in het nauw met kwestie "Wenen".
  De Belgische wielerfans verheugen zich al op het einde van de raboploeg.
 14. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Gelukkig hebben we Skil Shimano nog 8)
 15. Edwin

  Edwin Active Member

  En straks in de Vuelta Vacansoleil :D
 16. Sportgekkie

  Sportgekkie New Member

  Jammer dat 'de Belgen' zo over de Rabobank vallen want vind nog steeds dat het geval-Rasmussen en het geval-T.Dekker echt 2 op zichzelf staande zaken zijn & niet bewijzen dat er door de ploeg doping o.i.d. wordt verstrekt.
  En het feit dat Erik Dekker & Michael Boogerd naar Wenen gaan om als getuigen te dienen, bewijst nog niets. Er is al laten weten dat ze absoluut geen verdachten zijn.

  Vanmiddag genoten van de ploegentijdrit, vooral van de 4 rijders van Bouygues Telecom die in de greppel reden :p Sorry, maar jammer van Menschov dat ie viel direct na de start maar hij was niet de enige.
  Wel spannend dat Armstrong om minder dan 1 sec. achter Cancellara staat!!! :p
 17. MartijnBlaas

  MartijnBlaas Member

  ik zat aan de buis gekluisterd vandaag hoe is het mogelijk 0 seconden :eek: wel spannend ik hoop dat Cancellara het vast kan houden ik ben namelijk niet zo van Armstrong maar het blijft knap als hij weer de gele trui kan overnemen
 18. Monique

  Monique Well-Known Member

  Heel erg jammer dat Armstrong net die ene seconde tekort kwam om het geel te pakken, maar ach, er zijn nog genoeg etappes om dat goed te maken. Verder hoorde ik dat Contador Caisse wel ziet zitten als ploeg, als dat waar is dan baalt hij wel heel erg van Armstrong.

  En de Rabobank is werkelijk bagger. Ik ben toch wel benieuwd wat er nou uit die rechtzaak in Wenen komt, het pleit hoe dan ook niet echt voor de ploeg, dus het zal best wat onrust veroorzaken.
 19. MartijnBlaas

  MartijnBlaas Member

  ik weet bijna zeker dat contador na dit seizoen weg gaat bij Astana(als de ploeg daarna nog doorgaat) hij voelt zich daar helemaal niet op zijn gemak Caisse past alleen al beter bij hem omdat ze Spaans zijn.
 20. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  nadat rooijakkers er met een gebroken arm is uitgevallen en nu vandaag robert gesink er ook uit met een gebroken pols... vind het echt heel jammer voor die jongens :(

Deel Deze Pagina