Wereldbekerfinale Heerenveen (12 t/m 14 maart 2010)

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 1 mrt 2010.

 1. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Ik kom net binnen bij begin van de 1500 meter, zet mijn laptop aan en in de veronderstellling de resultaten van de net gereden ritten te zien op de NOS-site zie ik al het hele eindresultaat. Jammer.
 2. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Had Lotte van Beek maar meegedaan :D
 3. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Lijkt mij niet dat zijn contract afloopt, hij is net dit seizoen binnengehaald bij Control en was zelfs tot november uitgeleend aan een gewest.
 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Je haalt me echt de woorden uit mijn mond, stond op het punt om hetzelfde te posten. Gerrit klaag eerst dat er niet genoeg toppers meedoen en dat het dus allemaal niets voorstelt, en klaagt daarna dat het allemaal niet live wordt uitgezonden. :?

  De 1500 meter van Groves was beter dan ik had verwacht van haar. Valkenburg netjes 4e.
 5. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Er zijn er wel meer inconsequent. Dat het niet veel voorstelde betrof vooral de 500m's en die werden juist wel live uitgezonden. De 1500 was daarentegen van een ander gehalte. Nu maar hopen dat Sablikova volgende week ook meedoet. Kan een mooie strijd worden met Wüst, Groves en Anschütz.
  Wat ik wel denk is dat Elma de Vries eens een psycholoog moet inschakelen. Vorige week een behoorlijke 1500, nu weer helemaal niks.
  Toen ze vorige week geïnterviewd werd vreesde ik al het ergste.
 6. vergeer

  vergeer Well-Known Member

  haha laat je niet afleiden Gerrit. We zitten hier op een forum en niet op een fansite. :D
 7. Zonnebloem

  Zonnebloem Member

  Waarom wordt er de voorraang gegeven aan zo'n stomme etappe van Parijs-Nice boven de wereldbekerfinale van het schaatsen op tv? Is dat weer een voorbeeld van "eer je topsporters"? Wordt Verheijen straks ook niet eens rechtsreeks uitgezonden? Belachelijk. Zeker Smeets weer met zijn grote mond die bepaalt dat Parijs-Nice uitgezonden moet worden, want daar zit hij bij als commentator.
 8. Ave

  Ave Member

  Verheijens laatste wedstrijd...
 9. Tuft

  Tuft Active Member

  Sorry hoor, maar het is niet het einde van de wereld! Mart Smeets zal dit soort dingen helemaal niet bepalen. Daarnaast, ze zenden de belangrijkste ritten toch wel in zijn geheel uit, maar om een Chmura of een Hirako te zien rijden wordt 99 procent van de kijkers ook niet echt opgewonden van.
 10. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Dit is de Noorse livestream maar bij mij doet ie het niet. Kan aan computer hier liggen of dat het alleen in Noorwegen beschikbaar is.. http://www.nrk.no/nett-tv/sport/spill/verdi/118110/

  Hoewel ik ook van wielrennen houd vind ik het op dit moment totaal niet boeiend om wat mensen in een peloton te zien rondfietsen waar niks gebeurd... Dan is de 5km mannen toch een stuk interessanter en spannender!!
 11. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Nou het is dat Lisan live in Thialf kijkt, maar anders had zij graag als Polenfan Chmura zien rijden.
  Inmiddels zijn er al 3 ritten 5 km verreden en krijgen wij nog steeds wielrennen voorgeschoteld.

  Heb ik daarvoor een vergadering afgezegd (en 1 1/2 uur hard gefietst om iets op te halen) om nog iets te kunnen zien.
 12. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Nou dan hebben de Lisannen van deze wereld het vandaag verloren van Mart Smeets :D

  Ik ben nu net thuis en ik blij dat ik niet al te veel gemist heb...
 13. Cindy

  Cindy New Member

  Zijn ze wielrennen aan het uitzenden terwijl nu live de rit fabris tegen olde heuvel is.....
 14. Zonnebloem

  Zonnebloem Member

  Ik vind het echt idioot, de keus van de NOS. Belachelijk gewoon. Wie wil er nou een etappe van Parijs-Nice zien rechtstreeks boven het slot van de wereldbekerfinale? Ik snap het echt niet hoor.
 15. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Lee zat een paar maanden geleden in dezelfde categorie. Maar we hebben inmiddels al meer gemist.
 16. Cindy

  Cindy New Member

  Fabris houdt of in of hij is gewoon weer niet op zijn niveau..hij rijdt 6.32.33 echt slecht voor zijn doen. Olde heuvel wel oke maar wel langzamer dan blokhuijzen, tijd olde heuvel is: 6.26:66. Nu de rit verheijen tegen bokko....helaas ook niet live wat slecht van de nos!!!
 17. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Verheijen is nu aan het rijden en ik luister nog steeds naar Mart Smeets :(
 18. Zonnebloem

  Zonnebloem Member

  Ik heb de NOS even gemaild. Belachelijke keus. Zo'n etappe kan ook in samenvatting wat later op de middag uitgezonden worden. Zo ga je niet om met het afscheid van een meervoudig wereldkampioen, wat Carl gewoon is. Ik heb in mijn mail geprotesteerd tegen de keus van NOS. Het is gewoon schandalig en geloof me maar: die dictator van een Smeets zit daar achter.
 19. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ik ben bang dat ze de hele finale van de etappe eerst helemaal gaan uitzenden.... Ik ga de finale maar integraal kijken denk ik, de live-tijden zet ik even uit.
 20. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik vraag me nu wel af of van Beek hier ook de 1500 meter gewonnen zou hebben, ze was gister sneller dan Groves. Maar ik denk van niet, de omstandigheden in Moskou lijken aardig te zijn en Thialf is er een hoge luchtdruk.

Deel Deze Pagina