Wereldbekerfinale Heerenveen (12 t/m 14 maart 2010)

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 1 mrt 2010.

 1. wereldrecord

  wereldrecord New Member

  Waarom kan Wouter gewoon als smoes gebruiken, dat hij volgende week een WK heeft. Jan rijdt toch gewoon in de TP en volgens mij rijdt hij ook het WK.
 2. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Die vraag mag je CC-en naar Gerard Kemkers/Arjan Bos :idea:
 3. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  :D jaaa ze reden echt een goede race en ik was er superblij mee!! Geweldig om ze zo weer eens een X te zien winnen en dan ook gelijk ''2x'' met de worldcupbeker er ook nog bij! Had er vantevoren ook wel op gehoopt en dacht wel dat het mogelijk moest zijn gezien de teamsamenstelling van de andere landen maar erg leuk dat het ook echt lukte! Ze waren ook superblij met zo'n seizoensafsluiting! :D en wij hebben er nog mooi bosje bloemen aan over gehouden ook ;)
 4. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Bij Wouter kan ik me nog wel voorstellen dat hij nog voorzichtig is met zijn knie, en bang is voor overbelasting zo vlak voor het WK. Maar als dat niet het geval is dan had hij wel gewoon moeten rijden.
 5. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik heb niets verloren, ik heb genoten van Chmura hoor :) En dankzij rookontwikkeling, mocht ik nog langer genieten van z'n inrij rondjes. Het was me m'n weekendje wel! Vrijdagavond kreeg ik een complete verrassing! Ik was nog niet binnen of Niedzwiedzki kwam met een cadeautje! Meegenomen uit het Olympisch Dorp in Vancouver en ze hebben hun mond al die tijd weten te houden :eek: Ik wist op een gegeven moment wel dat ik iets kleins zou krijgen maar wat het was, wist ik niet. Ik was erg verbaasd/in shock/blij toen ik dit zag! :) Zo lief!!!! Het deed me echt wel wat hoor :) Dus ondanks het schrale programma met veel afmeldingen, was het voor mij echt een geweldig weekend!!!!

  [​IMG]

  Verder vond ik het ondanks die afmeldingen, soms toch wel spannend omdat er dan meer kanshebbers waren dan normaal. Zoals bijv bij de 5km. En de ploegenachtervolging kreeg een andere dimensie bij de heren. Het afscheid van Renate en Carl vond ik wat saai in vergelijking met Erben. Maar heb gehoord dat ze volgend week een groter afscheid krijgen! Wat ik trouwens echt lief vond, was dat Floor van Leeuwen nog in het zonnetje werd gezet!

  En misschien nog wel de grootste verrassing van het weekend :lol: "Broertje" Simon blijkt al sinds begin dit seizoen door te hebben dat "broertje" sign voor hem bedoeld is :lol: :lol: :lol:
 6. nino

  nino Member

  http://www.telegraaf.nl/telesport/schaa ... ml?cid=rss
 7. nino

  nino Member

  ¿¿¿Que???? Rookontwikkeling? Wat voor rook? Ik heb dat helemaal gemist.
  Mij is ook al vaker opgevallen dat als er geklaagd wordt over afmeldingen, de wedstrijd vaak toch nog heel erg leuk wordt. Precies zoals je zegt: meer/andere kanshebbers.

  Enne, Gefeliciteerd met je prachtige vlag. Nu heb je er twee. :lol: Deze is dus uit het olympisch dorp; dat is wel een heel bijzonder souvenir. Krijg je dat als dank voor je supportersactiviteiten aan de baan en achter de computer?
 8. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Er was rookontwikkeling op het middenterrein, daardoor werd de race van chmura uitgesteld.


  Ja, het is een bedankje. Al eerder hebben ze wel eens aangegeven dat ze het support erg waarderen en dat uiten ze dan op deze manier. Het mooiste vond ik nog dat ze half jaar geleden al eerder een degelijke actie hebben gehouden en m'n eigen vlag hebben gesigneerd en dan nu met deze verrassing zijn gekomen! Al moet ik wel toegeven dat ik ooit heb gezegd dat ik die vlag zo mooi vond en blijkbaar is dat onthouden! Ik vind dat wel mooi zulke acties!

Deel Deze Pagina