Schaatser (15) eist staken dopingzaak

Discussie in 'Lange baan' gestart door allard, 16 mei 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lotus

  Lotus New Member

  .
  WhereAbouts onwettig verklaard zojuist door de Belgische rechtbank !!!

  http://www.sporza.be/cm/sporza/tennis/091214_Wickmayer_Malisse_schorsing_opgeschort

  Wickmayer en Malisse mogen weer tennissen
  ma 14/12/2009 - 17:00 Een rechtbank van eerste aanleg heeft de schorsing van Yanina Wickmayer en Xavier Malisse opgeschort. Het Vlaams Doping Tribunaal (VDT) schorste hen een jaar omdat ze slordig waren met hun whereabouts. Malisse had zelfs een dopingcontrole gemist.


  Einde WADA terreur WhereAbouts in zicht ....

  http://doping.startpagina.nl/prikbo...-aan-de-whereabouts-van-de-sadan#msg-10283308
 2. Fastman

  Fastman New Member

  WhereAbouts zijn ook omstreden, maar de WADA moet wat proberen om doperende sporters te pakken. Ze komen vast wel weer met iets nieuws. Wanneer de WhereAbouts onwettig verklaard worden, is Wesley natuurlijk nog niet minder schuldig, mocht je dat hiermee willen zeggen!
 3. Flurie

  Flurie New Member

  Eenmaal een gebruiker, altijd een gebruiker. Ik kan me niet voorstellen dat de schaatsfans nu nog vol durven juichen in een vol Thialf als hij daar zou rijden. Gewoon omdat je weet dat het niet naar eerlijkheid ruikt. Ik zou zeggen, stop ermee, het is genoeg geweest en jullie zetten jezelf nu gewoon belachelijk. Wij willen sport graag eerlijk houden / krijgen en daar kunnen we gebruikers niet bij gebruiken.
 4. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Totaal mee oneens. Als Wesley over vier jaar heeft gebroken met zijn vader, spijt heeft betuigd voor zijn dopinggebruik, en gewoon lekker gezellig in een regionale selectie gaat rijden, dan juich ik zeker voor hem op hem op het AKT van 2014. Misschien nog wel harder dan voor de rest.

  Dit gaat om minderjarigen hè. Je kunt deze kinderen niet zelf verantwoordelijk houden voor hun dopinggebruik. Daar zijn anderen schuldig aan...

  En Lotus, je hebt het bericht over Malisse en Wickmayer weer compleet verkeerd begrepen. Die situatie is heel specifiek. Het ging er volgens mij om dat ze hun whereabouts niet konden doorgeven omdat ze het niet begrepen of het technisch niet helemaal klopte. Die discussie gaat iig helemaal niet over privacy-schending ofzo. Wickmayer en Malisse hebben nooit iets tegen het whereaboutssysteem gehad, en zullen dat ook gewoon blijven invullen.
 5. Billy

  Billy New Member

  De manier waarop deze ouders met de sport van hun kinderen omgaan vind ik geen reactie waard. Er is meer kennis over de wijze waarop het oneerlijk kan dan interesse hoe je op een geweldige manier met sport en sport in het algemeen kan omgaan. Wel heb ik nu behoeft om op deze stelling te reageren. Als deze kinderen weer heerlijk onbevangen met hun sport kunnen bezig zijn en dit vol overgave en eerlijk doen dan vind ik ze pas echt kanjers!!
 6. Flurie

  Flurie New Member

  Je kan je ook afvragen in hoeverre deze kinderen nu al zijn gevormd door vader. En hoe moeilijk is het om te breken met een vader die (in hun ogen) het beste voor de kinderen doet. Ik geloof ook wel dat hij veel op ze inpraat en dat iemand niet zomaar met z'n ouders opbreekt, om vervolgens alleen de boze buitenwereld in te stappen met een stempel op je voorhoofd.
 7. Davos

  Davos New Member

  Kinderen blijven (bijna) altijd loyaal aan hun ouders; ze moeten wel hele rare dingen uithalen alvorens een kind die loyaliteit opgeeft!
 8. nino

  nino Member


  De vasthoudendheid waarmee Lommers iedereen tegen zich in het harnas is fascinerend. Heeft hij wel eens succes?

  Heeft de rechter besloten dat zoontje wel mag rijden?
  Mocht hij in de binnenbocht rijden?
 9. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Over wat onredelijke druk op kinderen kan doen met kinderen:


  Disclaimer: Hiermee wil ik niet zeggen dat dit ook bij de familie Lommers gebeurt. Als het wel zo is, hoop ik dat vader Lommers na het lezen van dit bericht (als hij uberhaupt nog dingen leest en open staat voor wat anderen zeggen) na gaat denken.
 10. Lotus

  Lotus New Member

  Alarm Fase 1 voor de KNSB
  Het hoogste beroepsorgaan van de KNSB heeft zich zojuist bereidt verklaard om in een spoedzitting bijeen te komen over deze onverteerbare kwestie.

  Zitting Dinsdag 22 december 17:00 uur geschillencommissie Lommers / KNSB voorgezeten door leden van de Hoge Raad van de Staat der Nederlanden Klik hier


  Eerste start van het 2 tal voor het zetten van SARA tijden N/O regio NK selektie wedstrijden 9/10 januari op dinsdag 5 januari 2010 bij het Masterscircuit om 11:00 uur in ijsstadion Thialf Heerenveen

  (later meer details op) http://www.wesdom.nl
 11. Regenboog

  Regenboog Member

  Beste medeforumgebruikers,

  Reageer maar niet meer op Lotus/trainer. Hij leest onze berichten toch niet. Hij doet me denken aan ganzenlever. Weleens gezien hoe ze die arme dieren voeren? Dat doet papa Lommers met ons: berichten, die eerder niet dan wel kloppen, door de strot duwen.
 12. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Help, we worden gedwangvoederd! :p :evil:
 13. Lotus

  Lotus New Member

  Re: Schaatser (16) eist staken dopingzaak !!!

  .
  Voordat het echt gaat regenen voor die KNSB (even het hele bericht opgevraagd !)
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Van: Jong Schouwenburg, Pieter de [mailto:[email protected]]
  Verzonden: dinsdag 15 december 2009 15:03
  Aan: Michiel van Dijk ; Paul Scholten
  CC: Maanen, mr. C.J.J. van (Hoge Raad); dook moerkoert; Beukenhorst, A.J. (Rechtbank Amsterdam)
  Onderwerp: Lommers / KNSB  Geachte confrères,  In bovengenoemde zaak heeft de Voorzitter bepaald dat de zitting zal worden gehouden op aanstaande dinsdag 22 december om 17:00 uur. Partijen en hun raadslieden worden ten kantore van Van Doorne verwacht:  Jachthavenweg 121

  1081 KM Amsterdam  Eventuele nadere stukken zie ik graag zo tijdig mogelijk tegemoet.  Met vriendelijke groet,  Van Doorne N.V.
  Pieter de Jong Schouwenburg
  Advocaat

  --------------------------------------------------------------------------------

  Jachthavenweg 121
  1081 KM Amsterdam
  P.O. Box 75265
  1070 AG Amsterdam
  The Netherlands

  T +31 (0) 20 6789 238
  F +31 (0) 20 7954 238
  M +31 (0) 6 11 388 574
  [email protected]
  http://www.van-doorne.com

  Denk aan het milieu voor u deze e-mail print - Please consider the environment before printing this email


  --------------------------------------------------------------------------------

  Van Doorne N.V. is gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34199342. Van Doorne N.V. is de enige opdrachtnemer van alle werkzaamheden. Op deze werkzaamheden en alle rechtsverhoudingen met derden zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Van Doorne N.V. en haar dochtermaatschappijen, waarin een beperking van aansprakelijkheid is opgenomen. Deze Voorwaarden, die zijn gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Amsterdam, kunnen worden geraadpleegd op http://www.van-doorne.com en worden op verzoek toegezonden.

  Van Doorne N.V. has its registered offices in Amsterdam and is registered with the Commercial Register under number 34199342. Van Doorne N.V. is the exclusive contracting party in respect of all commissioned work. This work and all legal relations with third parties shall be governed by the General Terms of Van Doorne N.V. and its subsidiaries which include a limitation of liability. These Terms, which have been filed with the District Court at Amsterdam, may be consulted at http://www.van-doorne.com and will be forwarded upon request.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  "vrees dat de KNSB dat perbericht nog wel in gaat slikken"

  hier nog even ter controle het bericht van Wesley en Dominique inzake op 14 december http://www.wesdom.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=87
 14. Flurie

  Flurie New Member

  Kan er iemand die man verbannen van het forum?
 15. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Re: Schaatser (16) eist staken dopingzaak !!!

  Ik snap niet precies wat je hiermee bedoelt! :lol: :lol:
 16. Billy

  Billy New Member

  Heb jij wel een goede rechtsbijstandverzekering?
 17. Fastman

  Fastman New Member

  Heerijke ontwikkeling maakt dit topic door!

  Dat Wesley betrapt is, dat is een feit. Hier is voor de familie natuurlijk nog wel wat uit te halen, ze kunnen de KNSB vast ergens op pakken en dan hebben ze weer een mooi potje (geld) om te investeren in misschien nog niet traceerbare dope! :lol:

  Ik heb zelf maar besloten om me alleen nog te interesseren voor betrouwbare media wat betreft dit topic (onderwerp)!
 18. Tjark

  Tjark Active Member

  Alsjeblieft niet! Ik lag me rot om die gekunstelde posts die Lommers altijd weet te maken! :mrgreen:
 19. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Volgens mij begrijpen sporters dat heel goed. Overigens hebben ze vaker hun whereabouts niet correct ingevuld.
  Als het een wielrenner was, was hij allang aan de schandpaal genageld. Rasmussen is er zelfs een Tourzege door kwijtgeraakt terwijl hij nooit is betrapt, overigens bleef hij daarna wel liegen, als hij toen gewoon de waarheid had verteld was hij er wel geloofwaardiger uitgekomen.
  Ik vind wel dat de omgang met whereabouts wat soepeler kan. Dus niet zo'n geval als Marleen Veldhuis vorig jaar. Toen zou ze volgens haar whereabouts thuis zijn maar was ze aanwezig op het Sportgala. Ze moest als de wiedeweerga terug van Hilversum naar (ik geloof) Eindhoven, Sorry dat gaat me dan te ver, het is dan toch duidelijk waar ze is. Volgens mij gaat het bij de whereabouts toch om het feit dat er dan niet gesjoemeld kan worden en dat was hier toch duidelijk niet het geval.
  Ik ben benieuwd wat Erben afgelopen weekend heeft ingevuld en of je dat zo snel nog kunt aanpasssen.
  En inderdaad vraag ik me af of de whereabouts niet in strijd zijn met de inbreuk op de privacy. Ik ben benieuwd of dit ooit nog voor het gerecht zal worden uitgevochten.

  Gerrit Stevens
 20. Billy

  Billy New Member

  Wij nederlanders gaan altijd discuteren wanneer een regel ONS niet uitkomt. Maar proberen wel anderen zo veel mogelijk regels op te leggen.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina