Het grote Sven Kramer topic

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 27 okt 2011.

 1. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Zelfs in het ochtendjournaal een stukje over de pijntjes van Sven. Beetje overdreven hoop ik.
 2. jaap

  jaap Active Member

  Tja, dat krijg je nou van rollebollen met Naomi........... :lol: :lol:
 3. Alleskids

  Alleskids New Member

  van een schommel gevallen tijdnes een TVM uitje. hij wist (achteraf) ook wel dat het zitplankje niet geschikt is voor een volwassene.

  hij heeft tenminste een alibi :)
 4. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Net in het sportjournaal een filmpje over Arjen Robben die op bezoek is bij Sven in Inzell, blijkbaar zijn ze bevriend. Het draait om Robben, maar de verslaggever zegt dat Sven al weer voluit kan trainen. Dat is in ieder geval positief nieuws! Ik hoop dat we hem toch kunnen zien bij het NK afstanden.
 5. Duif

  Duif Well-Known Member

  Als de berichten kloppen rijdt Sven a.s. vrijdag in Inzell zijn eerste wedstrijd.
 6. Monique

  Monique Well-Known Member

  Kijk, dit is nieuws waar ik blij van word! Het zou echt geweldig zijn als hij gewoon kan rijden bij het NK, hopelijk niet alleen de 5 km maar ook de 10 km aangezien ik op zaterdag en zondag ga. En het gaat niet alleen om het NK zelf, maar ook om de daaropvolgende worldcups. Voor een echte die hard Sven fan zoals ik zijn die nu eenmaal maar half zo leuk als Sven er niet bij is, haha.
 7. Sabine

  Sabine Well-Known Member

 8. Monique

  Monique Well-Known Member

  Leuk filmpje iig, nu nog hopen dat het herstel zich goed doorzet. Het zou echt zo jammer zijn als hij het NK niet gaat halen. Nog 2 weken dus het kan nog goedkomen. Leuk trouwens dat Epke daar ook was. :D
 9. Koen

  Koen Well-Known Member

  en heeft Sven gereden? en wat was zijn tijd?
  is wel erg stil er over???
 10. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Hij is niet terug te vinden in de uitslagen van Inzell, dus hij heeft niet gereden.
 11. Monique

  Monique Well-Known Member

  Zou dat een voorteken zijn dat hij het NK niet gaat halen? Het begint wel op te schieten.
 12. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Nou, misschien. Als hij volgend weekend niet rijdt, dan kunnen we het wel vergeten.
 13. Koen

  Koen Well-Known Member

  dat zou jammer zijn, als hij NK en dus world cups niet haalt.
  maar geen risico natuurlijk
 14. trabbie

  trabbie Active Member

 15. Duif

  Duif Well-Known Member

  Ik ga er ook voor vrezen. Berichten in het AD van vandaag en op nu.nl zijn niet positief.
  Als hij het niet haalt kan er meteen een streep door de eerste helft van dit seizoen.

  Daardoor komt er wel heel veel druk op het NK allround te staan want dan moet hij zich daar plaatsen voor de allroundtournooien en de 2e helft van het WC seizoen, wat bovendien de opmaat is naar het WK afstanden. Er mag dan dus op het NK niets fout gaan.

  Twee jaar geleden bleek dat een seizoen zonder Kramer grote invloed heeft op toeschouwersaantallen, media aandacht en kijkcijfers. Het is niet te hopen dat ons weer zo'n seizoen te wachten staat.

  Klinkt misschien allemaal als een doemscenario, maar het zou wel realiteit kunnen worden.
 16. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik zie het niet zo ernstig in. Hij gaat het NK waarschijnlijk niet halen, maar zo'n ramp is dat nou ook weer niet. Ook al komt er druk op het NK allround te staan, als iemand kan presteren onder druk is Sven het wel. Plus dat het me niet zou verbazen als hij bijvoorbeeld als reserve wordt aangewezen op de 5 kilometer en dat hij al een world cup rijdt als iemand anders zich afmeldt. Hij kan beter het eerste deel van het seizoen missen dan het tweede deel, het is het belangrijk dat hij fit is met het EK en WK allround en het WK afstanden.
 17. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik baal ervan. Een seizoen zonder Sven is voor mij echt maar half zo leuk. Dus hoop ik dat hij iig de 5 km kan rijden op het NK. Jammer dat ik nou juist die vrijdag niet ga, maar hij kan zich dan iig plaatsen voor de worldcups. De 10 wordt toch bijna nooit gereden dus dat is minder vervelend. Maar goed, als het echt niet verantwoord is dan moet hij natuurlijk niet starten. Stomme schijtschommel. :?
 18. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Nou is het niet dat ik specifiek fan ben van Sven Kramer, maar als de topfavoriet en beste atleet niet mee doet is dat nooit leuk. Bij het wielrennen is dat inherent anders omdat klassieker-specialisten en klimmers/ronderenners elkaar bijna ontlopen en niemand álle grote wedstrijden rijdt, maar in een kleinere sport als schaatsen weegt het zwaarder door. Maar zoals Sabine al zegt, het EK en de WK's zijn pas in 2013.
 19. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Misschien wordt dit gewoon zijn nieuwe manier van seizoenen indelen. Alleen deel twee rijden, omdat een heel seizoen misschien toch te zwaar is voor oa zn zwakke rug.
 20. laaropdeijzers

  laaropdeijzers New Member

  Ja zou goed kunnen inderdaad Danielle. Maar het is inderdaad nooit leuk als de topfavoriet niet aanwezig is, maargoed wat doe je eraan.

  Kwam op de AD site nog een artikel tegen: Sven Kramer - Ik heb roofbouw gepleegd

  Ik ben zelf niet specifiek fan van een bepaalde schaatser, maar mijn vriendin is helemaal weg van Sven. Wil voor haar verjaardag een foto van haar en Sven samen op een grote poster laten printen. Kwam toevallig online deze karikatuur tegen dus dacht misschien is het ook wel leuk om van die foto van mijn vriendin en Sven een karikatuur te laten maken, haha hopelijk vind ze het leuk. Zag dat je hier goedkoop posters printen kunt, maar als ik iemand kan vinden die de karikatuur kan maken dan geef ik dat denk ik gewoon ingelijst zo niet dan wordt het een poster van de foto, ook leuk lijkt me toch :)

  [​IMG]

Deel Deze Pagina