Transfertopic seizoen 2012/2013

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danou, 2 mrt 2012.

 1. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  +1

  Nederland is in een paar jaar tijd toch wel redelijk veel sterke 1000/1500-metermannen kwijt geraakt, Wennemars, Bos, Nijenhuis en Kuipers gestopt, ROH, Ket, Elgersma en Tuitert wisselvallig. Gelukkig hebben we waardige vervangers in Sjoerd de Vries en met name Kjeld Nuis. De enige die al jaren van topniveau is, is dan toch Stefan Groothuis.
 2. naomie70

  naomie70 Active Member

  Waarom? Ik vind dat mensen op een forum gewoon hun mening mogen geven. Ik vind niemand hier heel negatief richting Kuipers. Ik heb zijn keuze (en blijkbaar meer met mij) naar TVM alleen nooit begrepen (dat had ik voor die tijd ook al), dat mag ik en anderen toch best vinden? We zijn het er allemaal wel over eens dat hij gewoon een goede schaatser is en dat het jammer is dat dat er de laatste tijd niet uitkwam, om welke reden dan ook. Ik vind het echt jammer dat hij is gestopt, maar wens hem veel succes verder in zijn verdere carrière.
 3. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Het enige negatieve is dat Kuipers gestopt is..en veels te vroeg. Ik en met mij velen denken dat dit mede is versneld door zijn keuze om naar TVM te gaan..dit was gedoemd om te falen.
 4. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Even een zijstraat: Ik besefte me dat ik de carrière van Sjoerd de Vries ook al 7 jaar volg...nog even en hij gaat Wennemars voorbij streven qua jaren volgen :lol: Ik vond 11 jaar al zo lang ;)

  Heel erg jammer van Kuipers. Maar ik denk dat het voor hemzelf een goede keuze is. Als je er zo geen zin meer in hebt, dan moet je er ook mee stoppen. Wat jammer is, is dat hij nog wel even mee had gekund.

  Kleinsman verbaasde mij ook dat ze nog rondschaatste,wel jammer dat het op zo'n manier eindigt.

  Dan even ander nieuws. Ik las dat CBA doorgaat tot Sochi en dat de kopmannen (Elgersma, Contin en Bokko) sowieso zouden gaan tekenen en er Nederlanders bij zullen komen... ben benieuwd wie Mueller op het oog heeft.
 5. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik had het idee dat het andersom was. Dat Kuipers een contract tekende bij TVM en Nesbitt mocht ineens daar op "stage". Maar verdween net zo snel als ze kwam en toevallig waren ze toen na die zomer ook al heel snel niet meer bij elkaar...
 6. moon

  moon New Member

 7. Sabine

  Sabine Well-Known Member

 8. Danou

  Danou Active Member

  Misschien het beste voor Voorhuis, eigenlijk een stapje terug, dat lijkt me een logische stap. Ze valt dit seizoen toch tegen en als je bij TVM rijdt wordt er veel van je verwacht.
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik vind Voorhuis ook beter bij de ploeg van Renate passen, en ik denk dat TVM haar sowieso kwijt wilde. Mooi dus dat het zo wordt opgelost. Nu nog wachten wanneer Linda de Vries een contract krijgt.
 10. Myrna

  Myrna Member

 11. Danou

  Danou Active Member

  Teams beginnen al wat meer vorm te krijgen. Ben benieuwd wat Anouk van der Weijden en Thijsje Oenema gaan doen. Die leken toch ook wel op hun plek bij Groenewold.
 12. Danou

  Danou Active Member

  Twitter van Annette Gerritsen:

  In principe maak ik de overstap naar Team Orie. Er zijn goede gesprekken geweest. Nu alleen nog een sponsor ;)

  Lijkt me een goede zet :)
 13. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

 14. Duif

  Duif Well-Known Member

  Reportage in het AD vandaag over de schaatstransfers met o.a. Gerritsen/Orie.
  Orie heeft geen "hart feelings" dus wat hem betreft een streep door het verleden.
  Hij heeft goede hoop dat, misschien zelfs deze week al, er een overeenkomst komt met een nieuwe hoofdsponsor en 2 subsponsors.

  Overigens heeft Gerritsen ook gesproken met Corendon.
  Bij Corendon hopen ze deze week rond te komen met Oenema en vd Weijden.
 15. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Orie/Gerritsen lijkt me eigenlijk de beste combo. De band kan snel worden opgebouwd. no problemos.
  Gerritsen heeft lering getrokken en Orie heeft toch zijn succesen geboekt.
 16. Joanne

  Joanne Member

 17. Monique

  Monique Well-Known Member

  Mooi dat Annette haar plekje weer gevonden heeft bij Orie. Fijn dat er geen hard feelings zijn en dat Orie er overheen kan stappen, het siert hem.
 18. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  wat mooi dat Corendon nu mer 50/50 is qua langere afstand/allround en het sprinten. Denk dat Floor van den Brandt een mooi trainingsmaatje kan zijn, voor Oenema, mits die natuurlijk blijft.

  Weet niet wat ik opmerkelijker vindt: dat Orie Gerritsen weer terug in de ploeg wil nemen of dat team-Orie toch wel weer denkt aan uitbreiding zonder sponsor. Ik ga maar lekker van het positieve uit en dat ze dus positief zijn, en het allemaal goed komt. Ben erg benieuwd met wie ze op de proppen komen
 19. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Respect voor beide partijen. Vooral voor Annette...het is wat om terug te keren naar het oude nest, eigenlijk gewoon toegevend dat je fout zat. Klasse ook van Orie..
 20. Danou

  Danou Active Member

  Door het stoppen van van Deutekom komt er natuurlijk een plekje vrij. En als ik eerlijk ben is Gerritsen natuurlijk van grotere waarde dan Janine Smit.

  Hoewel ik Orie niet een man vindt die zijn schaatsers laat vallen voor een andere.

Deel Deze Pagina