Transfertopic seizoen 2012/2013

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danou, 2 mrt 2012.

 1. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  wow..Kuipers, da's snel gegaan. Toch niet helemaal de juiste beslissing om naar TVM te gaan, maar c'est la vie.
 2. Koen

  Koen Well-Known Member

  erg jammer dat Simon nu al stopt. hij had nog wel even mee gekund.
  maar begrijpelijk dat wel, motivatie opnieuw opbrengen lijkt me zwaar
  erg zonde dat wel
 3. naomie70

  naomie70 Active Member

  Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten, maar ik denk dat het daar mis is gegaan idd. Ik heb zijn overstap naar TVM nooit begrepen. Bij Control liep het gewoon goed. Dat je een keer wat anders wilt is begrijpelijk, maar naar TVM? Een allround/lange afstanden ploeg? Nee dat had ik niet verwacht en vond ik zeker niet logisch. Maar ja, achteraf heel makkelijk praten. Het blijft gewoon jammer dat zo'n goede schaatser, want dat is hij gewoon, moet/gaat stoppen.
 4. Duif

  Duif Well-Known Member

  Mmja toch wel jammer. Ik heb bij hem altijd het idee gehad dat er meer in zat dan er uit kwam en dat hij veel meer had kunnen winnen dan wat hij uiteindelijk gewonnen heeft.
 5. Duif

  Duif Well-Known Member

  Logisch. Denk ook niet dat ze nog een nieuw contract bij Groenewold had gekregen.
 6. Regenboog

  Regenboog Member

  Had het er niet mee te maken dat Nesbitt in die tijd ook bij TVM schaatste en toen hadden Simon en zij toch een relatie? Ik kan me vaag zoiets herinneren.
 7. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Blijkt weer..mensen gaan soms alleen voor het geld. Da's de enige logische verklaring voor z'n keuze om naar TVM te gaan ( het waren nog onzekere tijden met de ploeg van Orie toen)..maar goed. Dan mag hij zelf op de blaren zitten nu.
 8. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Oh ok, zou zomaar kunnen. Dubbel pijnlijk dan..geen TVM, geen Nesbitt en straks kan ze zomaar 2x kampioen worden. :shock: :cry:
 9. Danou

  Danou Active Member

  Misschien moet er aankomend weekend na de wedstrijden een mooi plekje worden gevonden om mensen als Kuipers en van Deutekom nog een ereronde te laten rijden. Ze hebben ons vele mooie momenten gegeven.
 10. Elina

  Elina Well-Known Member

  Dit heeft niks te maken met het wel/niet een contract kunnen krijgen voor volgend seizoen, ze heeft een blessure die het niet meer mogelijk maakt om te schaatsen. http://www.moniekkleinsman.nl/index.php
 11. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Meestal zie je dat in het Olympisch jaar veel schaatsers stoppen, maar het zou zomaar kunnen dat in de even jaren tussen de Olympische Spelen ook nog redelijk veel schaatsers stoppen, nu toch al redelijk wat Nederlandse (sub-)toppers (Jongejan, Deutekom, Kuipers, Kleinsman)
 12. Femmezzz

  Femmezzz New Member

  Ik hoop het! Het WK is hier wel een uitgelezen kans voor..
 13. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Heel makkelijk om het daar op te gooien. Hoe je het ook wendt of keert, Kemkers is een kampioenen-maker, ga de titels maar eens optellen. Inderdaad, niet veel sprintkampioenen, maar ik begrijp best dat je het probeert.
 14. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Kemkers is inderdaad kampioenenmaker..maar dan moet je afstanden langer dan 1500m aan kunnen.
  en Kuipers is nou juist iemand van 1500m en korter. Kwestie van logisch na denken.
 15. Femmezzz

  Femmezzz New Member

  Het is natuurlijk achteraf makkelijk om te zeggen dat het niet gewerkt heeft. Mogelijk liep het tussen Kuipers en Orie/Controll niet lekker. Ik vind dat het van lef getuigd om het te proberen, jammer genoeg heeft het voor hem niet goed uitgepakt.
 16. sojong

  sojong Member

 17. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  jammer maar we zagen het denk ik wel aankomen. al sluit ik een come-back a la Van Velden niet helemaal uit.

  ok strike that, net interviewtje gezien en hij lijkt er wel echt helemaal 100% klaar mee te zijn..

  Maar sommige sporters hebben gewoon niet het eeuwige leven in de topsport en hebben een kortere carriere. We zijn natuurlijk de afgelopen tijd verwend met lange carrieres van bv Ritsma, Wennemars, Timmer, Bos etc.
 18. nina

  nina New Member

  Inderdaad, dat zij wel mooi zijn voor de schaatsers. Groot voordeel dat het in Heerenveen is, daar moet voor mijn part tijdens een dweilpauze, die duren toch lang genoeg, wel een mogelijkheid zijn.
  Een compleet andere sport, maar vond de ereafdaling van Didier Cuche in Schladming afgelopen weekend wel echt een prachtig afscheid. Duurde geen eeuwen, maar het was duidelijk dat ie er echt van genoot.
 19. Monique

  Monique Well-Known Member

  Toch wel jammer dat Kuipers ermee stopt, maar als hij er klaar mee is dan is het ook niet meer op te brengen om constant te trainen. Dat Kleinsman stopt verbaast mij niets, het verbaasde mij eerder dat ze al die jaren nog gewoon doorging. Wel jammer voor haar dat het door een blessure komt.
 20. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Jammer dat een aantal hier op het forum zo negatief reageren n.a.v. het stoppen van Simon Kuipers.
  Het is met Simon gegaan zoals het gegaan is. Niemand weet hoe het was gelopen als Simon bij Control was gebleven.

  Ik wens Simon het allerbeste toe.

Deel Deze Pagina