Transfertopic seizoen 2012/2013

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danou, 2 mrt 2012.

 1. Danou

  Danou Active Member

  Met het overnemen van 1np en Op=op lijkt het er bijna op dat het bijna niet kan missen dat Hofmeier en Control ook nieuwe geldschieters vinden. Daar zal ongetwijfeld meer geld in gaan zitten maar ik kan me niet voorstellen dat je zoiets aan je neus voorbij laat gaan als potentiele geldschieter.
 2. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  ALs je kijkt naar 1np en Hofmeier/Control dan zit er in Hofmeier/Control meer kwaliteit dan op dit moment bij 1np. Bij 1Np heb je alleen Bram Smallenbroek als relatieve zekerheid voor internationale wedstrijden (voordeel: als die de limieten haalt, mag hij altijd uitkomen).
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  BAM gaat door als sponsor
 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Goed nieuws!
 5. Danou

  Danou Active Member

 6. Danou

  Danou Active Member

  Blokhuijssen heeft bijgetekend voor 2 jaar bij TVM
 7. Joanne

  Joanne Member

 8. Monique

  Monique Well-Known Member

  Dat is goed nieuws, zowel voor Jan zelf als voor TVM als ook zeker voor Sven, die in Jan een heel prima trainingsmaatje heeft. Ik verwacht dat Jan zelf de komende jaren echt nog gaat groeien en het Sven op den duur nog lastig kan maken. Dus heel goed dat ze elkaar op die manier beter kunnen maken.
 9. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Goed voor TVM, goed voor Sven..en eigenlijk niet 100 % goed voor Jan. Eigenlijk gaat Jan nu fungeren als een betere versie van WOH. Zolang hij voor TVM rijdt, zal hij nooit DE man zijn..en dus zal nr.2 altijd het hoogst haalbare zijn voor hem. We zullen het zien.
 10. Danou

  Danou Active Member

  Ik denk dat het op dit moment nog geen verschil maakt. Jan moet nog een stap maken om Sven te kunnen verslaan en Sven moet nog een stap maken om weer de oude te worden. Dan kan je beter nog even bij Sven blijven en er zoveel mogelijk van profiteren.

  Bovendien als hij had besloten weg te gaan was het ook onzeker geweest wat er voor hem in het verschiet lag. Hij weet nu waar hij aan toe is en hoeft niet te gaan wachten of er uberhaupt een nieuwe sponsor voor een eventuele ploeg komt.

  Over 2 jaar is het misschien tijd om de wegen te laten scheiden.
 11. Guusp

  Guusp Active Member

  Ik vind deze redenatie ook wat gezocht. Misschien dat zoiets gold voor Olde Heuvel, maar dan alleen omdat die, denk ik, gewoon niet het niveau heeft om min of meer gelijkwaardig te worden aan Kramer. Het is nu aan Blokhuijssen om te laten zien dat-ie dat niveau wel heeft. En daar heeft-ie bij TVM alle gelegenheid toe.
 12. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Goede punten allebei. INderdaad..voor de komende 2 seizoenen zullen Jan en Sven beiden veel aan mekaar hebben, maar daarna is het tijd om de wegen te scheiden.
 13. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Wat een onzin om nu al zover in de toekomst te kijken. Stel nou dat Jan Blokhuijsen de komende twee jaar een aantal grote allroundkampioenschappen wint + Olympisch goud. Zou hij dan weg moeten gaan bij Kemkers om nog beter te worden?
 14. Monique

  Monique Well-Known Member

  Jan is jonger dan Sven, en ik durf er mijn hand wel om te verwedden dat Jan op zeker moment beter wordt dan Sven. Tegelijk hoop ik zeker dat dat nog lang gaat duren, maar Jan heeft zeker de potentie en dus zit hij op dit moment heel goed bij TVM én bij zijn grootste concurrent.
 15. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Denk je dat Sven dan nog blijft als dit gebeurt? Als Jan de betere schaatser wordt binnen TVM? Don't think so.
  Misschien onderschat ik Jan een beetje...zit ik te veel te denken dat ie een betere WOH is, terwijl hij zeker meer potentie heeft.We zullen het zien.
 16. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Zeker...en zo heeft TVM ook meteen de toekomst waargeborgd. Alleen als de dag is aangebroken dat Kramer niet meer de beste is binnen zijn eigen ploeg, dan houdt het op qua hem betreft.
 17. MrBean

  MrBean New Member

  Kuipers heeft aangegeven definitief te stoppen met schaatsen.
 18. naomie70

  naomie70 Active Member

  Ja ik las het inderdaad, echt jammer!
 19. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ook Moniek Kleinsman stopt.
 20. Danou

  Danou Active Member

  Erg jammer van Simon Kuipers, maar het lijkt erop dat de vrije tijd hem heeft laten realiseren dat er meer in het leven is dan schaatsen.

Deel Deze Pagina