Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

 1. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

 2. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  nog wel ff de juiste spelling erin krijgen: easyJet
  met easyJor en o.l.v. (not so) easyJil
  mi vindt dit leuk.
 3. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  ik kende ooit een meisje die door haar vriendinnen easyJet werd genoemd, ze heette ook Jet, ik weet niet of dat een compliment was.

  P.S. RIP Nederlandse grammatica.
  Paul Lamote en mi vinden dit leuk.
 4. Where did you hear this?
 5. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Espen tweeted on 31/01/18:
 6. Rondje27 9

  Rondje27 9 Active Member

  Mm, hij is voornamelijk aan het koffiedrinken...
 7. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Screen Shot 2018-08-26 at 16.49.29.png
  kernploegfusie en Camila vinden dit leuk.
 8. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Aha, ik had al zo'n vermoeden dat ze tijd had genomen om haar studie af te ronden,
  Blijft nog wel de vraag of ze weer gaat schaatsen.
 9. Paul Lamote

  Paul Lamote Active Member

  Kennelijk geen hoogtevrees.
 10. sysya

  sysya Well-Known Member

  Zou mij niks verbazen als Leenstra afzwaait. Ze heeft tijdens de spelen al gezegd dat ze niet van plan was nog 4 jaar door te gaan en zij is doorgaans niet de schaatster die in de tussenliggende grote toernooien veel medailles haalt. Heeft tijdens de laatste spelen eigenlijk ook bereikt wat ze altijd wilde bereiken, een individuele medaille.
  Duif vindt dit leuk.
 11. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Aan de andere kant: als Anesi door gaat als trainer, is het voor haar logisch om ook door te gaan. Anders zit ze alleen thuis, ipv bij haar man te zijn.
 12. Monique

  Monique Well-Known Member

  Tenzij ze aan gezinsuitbreiding denken, dan zit ze iig niet alleen thuis.
 13. Spits

  Spits Active Member

  Misschien omdat easyjet net niet de grootste op Schiphol is, je kan wel raden wie dat wel is (iets echt Nederlands (oke soort van, na fusie) met blauw en een kroontje in het logo...).
  Zal niet zeggen dat het zo is, maar aan de haal gaan met iets wat echt Nederlands is (schaatsen in dit geval) is wel een goeie knipoog naar een echt Nederlands bedrijf in dezelfde branche.....
 14. mi

  mi Well-Known Member

  Als dat Nederlands-Franse bedrijf nou zou reageren met het opstarten van sponsoring van een zeker sprintploegje met een olijke tweeling en een olympisch kampioen als coach zouden we alweer heel wat verder zijn...:D
 15. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  En waarom zou dat bedrijf dat doen? Volgens mij zitten ze meer in de richting van golf en verder vooral cultuur en hun eigen goede doelenstichting. Schaatsen past niet echt bij hun imago.

  Easyjet mikt dan ook op een ander type klanten.
 16. Spits

  Spits Active Member

  Mhwoa, er is weleens wat schaatskleding van de KLM geweest (Hallo! (ze hebben een media team wat het net afstruint, voornamelijk twiter)) en als je even wat googled dragen ze de schaatssport best wel een warm hart toe, wat ook niet anders kan als er een beroemde part time piloot nogal fan van is......:)
 17. mi

  mi Well-Known Member

  De smilie suggereerde dat ik dit wel heel leuk zou vinden maar niet perse dat ik dit heel serieus verwacht hoor Hakkie2!
 18. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Wat heeft het schaatsen in hemelsnaam voor toegevoegde waarde/exposure voor de KLM/AF? Dat bedrijf is al wereldwijd bekend, dus het sponsoren van het schaatsen levert totaal het bedrijf geen enkele extra exposure op. De KLM(AF) is van zich zelf al vele malen groter dan het hele wereldje dat schaatsen heet.
 19. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  ??
  De wereldwijde bekendheid van KLM/AF kan natuurlijk altijd groter, dus het sponsoren van schaatsen levert ook extra exposure op. Bovendien kan het ook gezien worden als binding met Nederland. RedBull sponsort ook van alles in Oostenrijk omdat het nou eenmaal Oostenrijks is, echt niet omdat de markt daar het grootst is en er nog veel exposure nodig is. Zo zijn er nog honderden voorbeelden te bedenken. De Rabobank sponsort in Nederland allerlei kleine wielerclubjes enzo. Wat heeft de wielervereniging Winterswijk in hemelsnaam voor toegevoegde waarde/exposure voor de Rabobank?
  Daarnaast is het sponsoren van sporters iets wat het altijd goed doet bij het publiek, of die de sporters in kwestie nou kennen of niet.

Deel Deze Pagina