Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

 1. Monique

  Monique Well-Known Member

  Wat voor de één goed werkt hoeft voor een ander helemaal niet goed te werken, het zal ook wel redelijk persoonlijk zijn.
 2. proeme

  proeme Well-Known Member

  die intentie zal ze vast wel hebben... ;)
 3. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Op je hoogtepunt stoppen vind ik onzin want hoe weet je wat je hoogtepunt is.

  Dan was Joop Zoetemelk in 1980 gestopt en was Jan Raas nog steeds de laatste Nederlandse wereldkampioen.

  Wie heeft er ooit gehoord van Pino Cerami (inderdaad er is een koers naar vernoemd).
  Op zijn 35e won hij de Ronde van Belgie (toen nog een belangrijke wedstrijd) en 4e plek in de Fleche Wallonne 1949 en 2e in Giro di Lombardia 1953 waren zijn belangrijkste ereplaatsen.
  In 1960 (38 jaar) won hij Paris-Roubaix en de Fleche Wallonne en in 1961 Paris-Brussel (toen alle drie topklassiekers).
  In 1960 werd hij ook nog 3e in het WK, en in 1963 (41 jaar) won hij nog een touretappe.

  Wat te denken van Chris Horner.
  fransvanbakel en fudd vinden dit leuk.
 4. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Ook Linda de Vries stopt er mee na het WK.
 5. Forza

  Forza Active Member

  Lijkt me wel goed voor haar. Ze kan terugkijken op een paar mooie resultaten, maar is de aansluiting met de subtop enigszins kwijtgeraakt in de laatste jaren.
 6. alexlondon

  alexlondon Active Member

  Jammer, altijd echt een van mijn favorieten. Maar een mooie carriere met een paar prachtige uitschieters! EK allround zilver was geweldig, WK brons en natuurlijk goud met de ploeg. Teveel een allrounder voor de OS. Maar met deelname aan Wereldbeker( met prachtige 3.59 op de 3km), een hele sterkte 1500 op het OKT en deelname aan EK afstanden toch best een mooie slotjaar. Dus niet met Forza eens, aansluiting met Subtop was er zeker nog wel.[/QUOTE]
 7. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  zijn harde tijden voor de subtoppers. Alleen de echte kanonnen komen nog aan de bak in deze tijden. Dan moet je inderdaad zelf maar de knoop doorhakken.
 8. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Konrad Niedzwiedzki rijdt in Amsterdam zijn laatste toernooi meld hij op Facebook.

  <FB vertaling van bericht>
  ...Het is twee weken na de pyeongchang games. Het was geen gemakkelijke tijd, maar in de sport gebeurt het. Werk en inzet hebben deze keer niet betaald (althans voor mij).
  Emoties langzaam vallen maar kijk naar deze foto...
  Het komende weekend zal uniek zijn: het wk bij 30 duizend fans in het olympisch stadion in amsterdam. Het wordt een evenement!
  Het is bijzonder belangrijk voor mij, want het zal het laatste kampioenschap van mijn carrière zijn. Het is lang geleden, maar ik denk dat het tijd is om een punt op mijn lange, maar vruchtbare carrière te zetten.
  Ik hoop eerst een goede tijd te hebben, maar om afscheid te nemen van de fans.
  Vingers gekruist! [​IMG]....

  https://www.facebook.com/konrad.niedzwiedzki/posts/1291252244308772
  strawbale vindt dit leuk.
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ach jeetje, ze stoppen met bosjes op dit moment. Misschien ook wel te verwachten na de Spelen.
 10. mi

  mi Well-Known Member

  Justlease kondigt aan wellicht toch door te willen als evt (gedeelde) sponsor vd ploeg! Goed nieuws op de maandagmorgen!
 11. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Dat zou wel erg mooi zijn, en ja, ze hebben natuurlijk ook nogal wat talent in huis voor de komende jaren met de Jong, Wijfje, en Boschker!
 12. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Er komt wellicht een team Clafis-Plantina-JustLease...

  Ik ben benieuwd hoe dan het coachteam er uit gaat zien, ik kan me voorstellen dat niet iedereen op Anema zit te wachten. De schaatsers, maar vooral de andere coaches niet. Volgens mij sneeuwt een Rutger Tijssen dan volledig onder.


  Edit: als ik het nu bij de bron, de Telegraaf, lees, blijven het losse teams die alleen meer gaan delen qua begeleidingsteam. Ben benieuwd wat dat precies moet voorstellen. Je materiaalman en fysio kan je bijvoorbeeld alleen delen, als je allemaal tegelijk naar hetzelfde trainingskamp gaat.
  Laatst bewerkt: 13 mrt 2018
 13. mi

  mi Well-Known Member

  Mm dat lijkt me een uit armoede geboren compromis inderdaad! De ploeg van Anema leeft toch al chronisch in een spagaat ivm de marathon waar A-ware dan weer aansluit als sponsor.... ik hoop eigenlijk dat de ploeg van Wüst, de Jong, Bosker etc er nog een extra sponsor bij kan vinden zodat ze evt nog wat kunnen groeien (ter mors???)
 14. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Als je er 1 team van maakt betaal je ook maar 1x de teamkosten aan de KNSB... en dat is best een kostenpost.
  Daarnaast gedeelde trainers en fysio's etc... veel teams zijn op meerdere plaatsen tegelijk actief. Scheelt assistenten.
  Mcat vindt dit leuk.
 15. schaatsvolger

  schaatsvolger Member

  Sanneke de Neeling moet weg bij (Lotto)Jumbo. Niet verrassend
 16. Duif

  Duif Well-Known Member

  Zeker niet. Ik denk dat heel de Jumbo ploeg op de schop gaat. Gerben Jorritsma maakt ook al jaren geen progressie, Douwe de Vries is inmiddels bijna 36, Yvonne Nauta nog steeds herstellende. Achtereekte had ook maar een contract voor een jaar. Nuis loopt ook af. Smeekens, Roest en Otterspeer weet ik niet. Alleen Sven Kramer heeft een nieuw contract voor 2 jaar getekend geloof ik.
 17. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Wie..???
 18. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Jac Ories mening over de RTC's en de Nederlandse junioren:
  Schermafbeelding 2018-03-14 om 10.29.50.png
 19. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Denk het ook. Wat @SprintMaster ook al aangaf zou er best eens een strijd kunnen onstaan met JL om de zeer talentvolle juegdlichting bij de dames.
  Bij Orie zie ik Roest (grootste allround talent), Nuis (ster), en Kramer (ster en net verlengd) wel blijven. Verder lijkt niemand me zeker....en ik denk dat ze toch wel geinteresseerd zijn in Beune, Leerdam, Dul, Visser.
 20. Duif

  Duif Well-Known Member

  Toch zie ik Achtereekte nog wel blijven. Olympisch kampioen, net 28 dus kan nog makkelijk 4 jaar mee en Nauta verdient eigenlijk ook nog wel een kans als ze weer fit is en met 1 of 2 van de genoemde jonge talenten erbij heb je dan toch een volwaardige damesploeg onder contract. Afwachten welke kant Wüst op gaat. Gisteren dacht ik nog aan abc'tje Kramer, WOH, Wüst, maar nu Gerard Kemkers misschien ook weer op de markt komt gaat dat misschien wel heel veel veranderen.

Deel Deze Pagina