Schaatser (15) eist staken dopingzaak

Discussie in 'Lange baan' gestart door allard, 16 mei 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. dedeut

  dedeut Well-Known Member

 2. Lotus

  Lotus New Member

  [​IMG]
  Het beste in schaatsjaar 2010 toegewenst vanuit het witte huis !
 3. nietswiet

  nietswiet Member

  Hier is maar één woord voor: ZIELIG
 4. nietswiet

  nietswiet Member

  Ik dacht "Lotus" dat je ons ging vertellen wat de uitslag van afgelopen woensdag 30 december om 17.00 uur was. ? ? ? ?
 5. Gelato

  Gelato Member

  He lotus, ik zou die man op de foto aanklagen. Wat moet 'ie met je kinderen? Of is je volgende posting dat je binnenkort, samen met hem, het Chicago Speedskating Team gaat opzetten? Lommers, Lommers en Shani Davis...

  Moet je ons wel beloven dat je gaat emigreren.

  Een schoon 2010!
 6. Billy

  Billy New Member

  Wie denk jij dat er hier op de foto staan?
 7. Gelato

  Gelato Member

  Volgens mij wat Lommersen die hopen dat Barack Obama hen uit de, door henzelf gecreeerde, shit kan trekken.
 8. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ik denk dat dit het doorslaggevende bewijs is dat Lommers en Obama één en dezelfde persoon zijn. Ik vond het al zo opvallend dat de berichten van Lotus zo sterk in elkaar zaten, net als Obama's speeches. :D
 9. Gelato

  Gelato Member

  Nee dedeut. Daar zit je volgens mij dit keer mis. Er zijn weinig mensen die zoveel talent hebben om de hele wereld tegen zich in het harnas te jagen als dat papa Lommers heeft. Met jouw stelling zou je impliceren dat Edwin Lommers incognito de Nobelprijs voor de vrede gewonnen heeft....

  Als Lommers=Obama dan is dat een groot gevaar voor de wereldvrede. Zit zelf eerder aan Lommers=Bush Jr te denken. In dat geval mogen ze in Hoogland blij zijn dat hij geen commandant der strijdkrachten meer is. Anders hadden ze binnenkort een aanval met een Apachehelikopter op hun dak gehad.
 10. Regenboog

  Regenboog Member

  O wat is dit lachen, terwijl ik ondertussen oliebollen aan het bakken ben. Vannochtend stond ook in ons plaatselijk sufferdje het interview met de familie Lommers. Samenvatting: alle schaatsers zijn stom, de dopingautoriteiten zijn rare mensen en iedereen is erop uit om de familie Lommers te vloeren. Maar ze blijven vrolijk. Hè, ik zou ze zo een oliebol toesturen.
 11. Billy

  Billy New Member

  een BOLBRIEF :lol:
  Maar even serieus; ze geven hier toch swel aan dat ze alleen maar elkaar hebben en daar wat van proberen te maken.
  Het is niet makkelijk, om welke reden dan ook, zo alleen te zijn.
  ook niet goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Hun wereldbeeld zal nu al erg donker zijn.
 12. Regenboog

  Regenboog Member

  Jip, doe ik.
  Maar verder ben ik het met je een Billy. Eigenlijk is het alleen maar triest allemaal. En voor de kinderen inderdaad een drama
 13. Lotus

  Lotus New Member

 14. Gelato

  Gelato Member

  Kijk daar is de oliebol zelf met z'n plaatselijk suffertje.
 15. Perfectmove

  Perfectmove New Member

  Doe ’s even normaal, tijdens de inquisitie solliciteerde jij zeker naar de functie van plaatselijke beul, :shock: dan blijft dit forum ook op peil, je kan met mensen van mening verschillen maar wel respectvol met elkaar blijven communiceren.
  Het gaat hier nog steeds om "kinderen", misschien kan je daar rekening mee houden.
  Ook ik vond het een interview met een hoog kleine huis op de prairie gehalte maar so what, het is de ouders hun persoonlijke perceptie op de werkelijkheid.
  Leven en laten leven, levenslied by Corry Konings, haha.
 16. Billy

  Billy New Member

  Dat is nu mijn sceptiscme; het is een kranten artikel en geen advertentie ruimte ; hoewel dat niet is uitgesloten. Bij een goed artikel hoort ook hoor en wederhoor. Dat is hier totaal niet het geval.
 17. Gelato

  Gelato Member

  Beste perfectmove,

  Allereerst de beste wensen voor 2010!

  Ik ben het volledig met je eens: het gaat hier om de kinderen. En da's dus precies waarom ik zo (in jouw ogen onheus) reageer.

  Ik zou graag respectvol met Lommers communiceren. Maar de kern van communicatie is tweewegverkeer en uitwisseling van gedachten. Vooralsnog gebruikt Lommers dit forum en de media die zo stom zijn zich ervoor te lenen voor iets dat volgens mij aardig lijkt op pathetische propaganda. Twee regionale sportverslaggevers trappen er nog in en de eindredactie zit klaarblijkelijk te slapen als het om journalistieke basisprincipes gaat. Het enige dat wij daar aan kunnen doen is geen Tubantia of Gelderlander meer lezen. Maar als het gaat om het kapen van fora als deze door het stelselmatig dumpen van eenzijdige informatie dan ben ik zo vrij het cynismewapen in te zetten.

  Wat zou het mooi zijn als op een dag in 2010 Wesley en/of Dominique, geheel zelfstandig, op dit forum zouden opduiken voor een open uitwisseling van gedachten en inzichten. Ik weet, misschien is de timing een beetje ambitieus. Maar zonder dromen geen toekomst.

  Met sportieve groet,

  Gelato


  P.S.: Overigens neem ik aan dat je de referentie aan de inqusitie Monty Pyton-achtig bedoelde ;-)
 18. pureskater

  pureskater New Member

  Is er nu al een difinitiefe uitspraak in deze veel de lange/overdreven zaak? Hoe dan ook over`1 of 2 jaar staat hij weer aan de start en dan begint het pas echt. Ik denk dat ook na de uitspraak de 'hype' lommers nog lang over de ijsbanen van nederland zal spoken!
 19. pureskater

  pureskater New Member

  Ook de fam lommers gaat binnenkort een forum open. Er staat boven 'je wordt er niet af gegooit als je de waarheid spreekt' Dus met andere woorden: sta aan onze kant andere berichten komen er niet door. Hier de link voor belangstellenden --> http://www.wesdom.nl/index.php?option=c ... &Itemid=85
 20. Flurie

  Flurie New Member

  Hier ben ik het dus volledig mee eens. Een paar maanden geleden vroeg ik voor de eerste keer een reactie van Pa Lommers op een aantal cruciale vragen (wat namelijk het doel is van een forum). Hij voelt zich echter te goed om daarop te antwoorden, of is misschien wel bang voor de waarheid. Volgens mij heeft hij nog niemand overtuigd van zijn gelijk, en anders mag diegene nu opstaan en luid spreken, graag met argumentatie...
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina