Favoriete schaatsers

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Lisan, 21 jan 2008.

 1. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  princeton
 2. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Joey is echt geweldig ja!!!!!!! Mis hem ook echt nog wel!! Hij was zooo liefff altijd!

  En hij heeft echt geweldige dingen gedaan met Right to play enzo! Echt een heel bijzonder persoon!! :D

  mijn lijst met favoriete schaatsers is inmiddels al heel lang. Komen ook elk jaar wel weer wat bij gewoon door dingen die ik meemaak! Maar er zijn toch ook wel wat die echt me grootste favorieten zijn!

  Van de Nederlanders is dat eigenlijk alleen Beorn Nijenhuis! Sinds ik een reportage van hem zag tijdens eerste WK sprint die hij reed vind ik hem al helemaal geweldig en inmiddels vaak al leuk contact met hem gehad!!

  Verder komen mijn favo's allemaal uit het buitenland! Die vind ik toch over het algemeen toch interessanter / enthousiaster /aardiger / toegangelijker / meer waarderend!

  Ben eigenlijk wel fan van alle Noorse schaatsers! Vind het Noorse schaatsen gewoon erg interessant en zijn eigenlijk allemaal leuke schaatsers. Maar Mikael Flygind Larsen, Dag Erik Kleven en Øystein Grødum steken er toch nog wat boven uit! Mikael is gewoon zooo liefff altijd en ik vind het ook echt verschrikkelijk om hem weer slechte races te zien rijden... Kleven heeft gewoon wat en Grødum heb ik al paar jaar heel leuk msn-contact mee.

  Dan Shani Davis! Vorig jaar in Hamar bij WK sprint leren ''kennen'' en sindsdien echt superleuk contact met hem! Het is gewoon echt een superaardige lieve vrolijke gast waarmee je heel veel lol kunt hebben! En vind het ook een bijzonder persoon!

  Verder vind ik de Koreanen ook echt geweldig! Ze zijn aan de ene kant heel enthousiast maar tegelijkertijd ook erg verlegen en ze hebben gewoon 'wat'.

  De Finnen vind ik ook nog cool! Helemaal na afgelopen WK sprint!

  Vind het moeilijk om te omschrijven waarom personen mijn favo's zijn! Het is meestal ontstaan door dingen die ik meemaak en dan groeit er vanzelf iets!
 3. sharky

  sharky New Member

  Ach echt favorieten........ dat was is en blijft er maar 1, good 'old' Bart Veldkamp.

  Maar over het algemeen hebben de mensen met een beetje persoonlijkheid mijn sympathie, dat zijn de mensen die hun kop boven het maaigras durven uit te steken, iets te zeggen hebben, bijzonder zijn.
  Zeurkousen en saaie pieten moet ik niet :lol:

  Dus schaatsers die mijn sympathie hebben zijn de types zoals: Gerard van Velde, Jochem Uytdehaage, Sven Kramer, Ireen Wüst, ik denk dat Marrit Leenstra daar ook bij gaat horen, Jan Bos, Beorn Nijenhuis,..... ach te veel om op te noemen. Van buitenlandse schaatsers durf ik het meestal niet zo te zeggen, daar van zie of hoor je natuurlijk veel minder. Maar Cheek is daar wel een uitzondering op, een intelligent mens, die verder kijkt dan zijn eigen neus lang is en natuurlijk Shani Davis, echt een bijzonder mens (en dat is ie).

  ... en soms vind ik ze gewoon dropjes goed voorbeeld daarvan is Jan Smeekens, komt zo verlegen over, richt de camera op 'em en hop dat mooie koppie draait weg. Aaaaahhhhh hoog aaibaarheidsgehalte zeg maar (....sprak oma :lol: ).

  En zo heb ik dus met de Car Verheijens, Bob de Jongen en Ted Jan Bloemens helemaal niets behalve heel veel respect voor hun prestaties (met name de 1ste twee dan de laatste moet dat nog verdienen), die vallen bij mij in de categorie grijze muis.....
 4. Hanneke

  Hanneke New Member

  mannen: Bos, Wennemars, Lee, Davis Fabris en Bokko en van vroeger Veldkamp

  vrouwen: Wolf, Sablikova.

  Van sommigen kan ik t niet verklaren, het zogenoemde onderbuikgevoel. Wennemars vind ik leuk als persoon. Zo puur zoals hij overkomt. Dat mag ik wel. Lee vind ik ook gewoon grappig en Bart Veldkamp is ook een geweldige persoonlijkheid. Echt jammer dat hij geen commentaar meer geeft. Wat kon ik altijd lachen om die man. Dat boekje van hem ook over de OS in Albertville, geweldig gewoon.

  Jenny Wolf lvind ik leuk omdat ze eigenlijk nooit in de schijnwerpers staat. Ze draait alweer een paar jaar mee en is van een onopvallend meisje de topper op de 500 geworden.

  En Sablikova..tja. Geweldig gewoon zoals zo'n klein ielig meisje kan schaatsen, wat een kracht. En ik vind het erg leuk dat ze uit Tsjechie komt. Hoe meer landen hoe beter.
 5. Irma

  Irma New Member

  Een schaatser / ster behoort tot mijn favorieten als er iets bijzonders mee is: dat kan een mooie stijl van schaatsen zijn, een achterliggend verhaal bij een loopbaan maar het liefst een combinatie. En dan ook nog het onderbuikgevoel / de X-factor: niet te verklaren maar het is er gewoon.

  In willekeurige volgorde: Beorn Nijenhuis, Ireen Wüst, Hein Vergeer, Yvonne van Gennip, Adne Sondral, Mika Poutala, Rintje Ritsma, Annette Gerritsen, Jeremy Wotherspoon, Shimizu, Gerard van Velde, Paulien van Deutekom, Jenny Wolf, Johan Olav Koss.
 6. Monique

  Monique Well-Known Member

  Het viel me gisteren weer op dat die Finnen er allemaal wel goed uitzien: beide Koskela's en Mika Poutala hebben allemaal een leuke kop en zijn erg lang. Ik hou wel van die echte Vikingen. :D
 7. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Ben het met je eens Monique! De Finnen zijn allemaal leuke gastjes! Naast degenen die jij al noemt zijn Tuomas Nieminen en Markus Puolakka ook nog erg leuk! :) En ze hebben ook nog een leuke coach (Hänninen) en fysio! Het zijn ook allemaal erg aardige gastjes waarmee je ook veel lol kunt hebben!
 8. Schaatsfan86

  Schaatsfan86 Active Member

  Gastjes? :?:
 9. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  ach dat is gewoon een woord wat ik vaak gebruik :p
 10. Marleen_

  Marleen_ New Member

  hmm moeilijk moeilijk moeilijk.
  Ben een echte buitenlandse schaatsers fan, die Nederlanders boeien me eigenlijk niet zo, alhoewel Jan Bos toch wel mijn favorietje is van hollandse bodem.

  Verder vind ik Denny Morrison en Jeremy Wotherspoon echte toppers en vond Joey Cheek altijd het einde!
 11. Irma

  Irma New Member

  Ben ik toch gewoon Sven Kramer vergeten... :oops:
 12. villaweb

  villaweb New Member

  er was eens een item en dat heette.......'schaatsfans zijn allemaal vrouwen'....................als ik dit hierboven zo lees is dat geloof ik ook zo :p
  Ben ik de enige man dan??????

  Oja ik ben fan van Marrit, Diane, Marja (vooral zij!!!!), Maren (Spronsen), Sanne, Gretha en natuurlijk bij de mannen ook nog, vooral omdat ik ze 'persoonlijk' ken: Beorn, Bob, Gerard en Mark.
  Buitenlanders? Clara, Claudia, ook vanwege de ontmoetingen in het buitenland (Rappelkiste 8) )
  Mannen? Eric Heiden maar dat had ik al een keer eerder gezegd en Guljajev
  en natuuuuuuuuurlijk nog meer, maar nu nog ff werken en dan op naar Berlijn.
 13. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Bijna, ik ben een man en het forum heete geloof is "Schaatsfans zijn vrouwen"
 14. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Nog een man hier.
 15. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  En nog ééntje. :)
 16. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  En het moderatorteam bestaan bijna uitsluitend uit mannen en een groot deel van de actieve posters zijn mannen... mannen in overvloed op dit forum dus ;)
 17. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  en Lisan staat der mannetje wel..... :lol: :lol:

  Misschien dat mannen gewoon wat minder over schaatsen OH-en...

  zei hij met al zijn postings :oops: :oops:
 18. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Oldeheuvelen?
 19. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ouwehoeren!
 20. villaweb

  villaweb New Member

  gelukkig.................ik ben niet de enige man :D
  alhoewel :cry: ...........ook wel weer jammer :wink:

  mensen............dat was het tot a.s. maandag..............ik ben weg naar berlijn!!!

Deel Deze Pagina