WK Allround Moskou Feb 18-19

Discussie in 'Lange baan' gestart door ZeeKoei, 6 feb 2012.

 1. naomie70

  naomie70 Active Member

  2 keer? Bij de mannen misschien maar bij de dames zeker niet. En daarnaast maakt de spanning veel goed.
  Verder zie ik een 1,2,3 bij de mannen toch niet gebeuren. Denk dat Verweij het nog wel moeilijk krijgt om Skobrev of Bokko voor te blijven.
 2. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Weet iemand de verwachte starttijd van de 10k?
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  ah, dat moment. Raar dat hij daarvoor geDQt wordt inderdaad...
 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik word echt zo moe van al die regeltjes. Waarom mag je in vredesnaam wél de bocht uitvliegen voor de finish, maar niet in de bocht voor de wissel? Dat is toch niet meer uit te leggen? Ontzettend jammer dat Contin daarop een DQ heeft gekregen.
 5. naomie70

  naomie70 Active Member

  Dit had Bart Veldkamp gepost op twitter:

  http://lockerz.com/s/185247324
 6. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Contin geeft met zijn misslag (+bocht uitvliegen) Noord-Amerika+Oceanië ook nog de 4e startplek voor volgend jaar cadeau, die dreigden eerst van 8 naar 3 terug te vallen. Azië gaat dankzij Lee van 2 naar 3 en Europa van 14 naar 17. Bij de vrouwen verandert er niets (Eur. 14, NAO 6, Azië 4).
 7. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Dus 16:09 inschakelen, dan zit ik goed (heb ik nog 13/14 minuten "uitloop tijd"). Ik ga (helaas) aan de studie anders kom ik daar ook nog eens mee in de knoei.... als "toetje" mag ik dan de 2e rit van de 10km kijken van mezelf en als ik heel hard heb gewerkt, wel meer ;)
 8. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Dat weet ik ook niet. Het is overigens niet zo dat Contin de eerste is die hiervoor geDQ't is.
  Afschaffen die lijnenregel.
 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Europa doet het goed bij de heren! Wel mooi voor volgend jaar.
 10. naomie70

  naomie70 Active Member

  Haha.. succes! :)
 11. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  Anni had het over iets in de buitenbaan.

  Deze 1.500m bij de mannen bevestigd een beetje mijn idee dat Bokko en Skobrev (die heeft dat zelf ook voor camera verklaart) dat zij meer focussen op de (olympische) 1.500m en dus daaruit voortvloeiend minder zijn op de 5 en 10km. Dit betekent beetje dat ze het allrounden en die afstanden hebben opgegeven in de hoop op olympisch eremetaal. Natuurlijk zijn zij in de basis nog goed om mee te doen maar waar Bokko wel eens de worldcup won over de langste afstanden, zie ik dat niet meer gebeuren.

  Op zich misschien een slimme keuze maar toont wel aan hoe er internationaal gekeken wordt naar het allrounden.
 12. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Bokko is een allrounder pur sang, heeft zowel een goede 500 als 10k in de benen, het allrounden is op zijn lijf geschreven, zonde om dat op te geven voor geen waarschijnlijke olympische medaille...

  je zegt dat zijn 5 en 10 minder lopen, klopt, maar ook zijn 500m loopt minder, waar ie vroeger in Heerenveen en Hamar regelmatig tegen de 36.00 reed zit ie de laatste tijd daar ruim boven... hoewel ie sterker qua lichaamsbouw moeten zijn dan pakweg 3 jaar geleden
 13. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  zijn doel is vooral OS 2018 dacht ik
  alles wat ie over 2 jaar al kan rapen is meegenomen, maar vermoedelijk komt ie nog tikkie te kort voor de podiumplaatsen
 14. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Wel jammer voor Swings dat zijn tien km wel zal zijn tijdens de rechtstreekse op Sporza van de grote finale van het veldritseizoen in Oostmalle. Ook ik (ben Nederlander) ga naar de verrichtingen van Kevin Pauwels , Sven1 , Zdenek Stybar , Niels Albert etc. kijken.
 15. doddeltje

  doddeltje Member

  Bokko heeft groot gelijk dat hij zich op de 1500m richt. Hij gaat echt geen halve euro meer verdienen in Noorwegen door wat beter te gaan allrounden.

  en ik herhaal wat ik hier al tot vervelens toe heb herhaald: voor de zege is het toch totaal niet spannend? Wust kan en mag dit nooit uit handen geven, en om het een beetje spannend te hebben had Kramer minstens 10 seconden achter moeten liggen. Hij ligt voor. :roll:
 16. naomie70

  naomie70 Active Member

  Klassen rijdt toch wel weer verrassend goed. Maar goed gedaan van Linda de Vries, heel goed terug gekomen! Ze is Klassen volgens mij net voorbij.
 17. Monique

  Monique Well-Known Member

  Haha, wat een gekke race tussen De Vries en Klassen! Cindy stond echt bijna stil aan het eind. Zelfs met de gecorrigeerde tijden staat ze nu net boven Klassen, scheelt maar 1 honderdste, geweldig.
 18. Danou

  Danou Active Member

  Ik zit wel met een blonzend hart voor de tv, spannend of Wust het gaat redden.
 19. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ben gelukkig niet de enige, ik ben ook zenuwachtig. Ze gaat goed tot nu toe.
 20. naomie70

  naomie70 Active Member

  Normaal gesproken mag ze dit niet weg geven, de voorsprong die ze op Sablikova heeft. En gezien haar goede 3km zie ik dat ook niet gebeuren.

Deel Deze Pagina