Wie schaatst waar in seizoen 2011/2012

Discussie in 'Lange baan' gestart door Schaatsfan86, 9 mrt 2011.

 1. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Deze tweet lijkt te impliceren dat Bloemen niet ook met Mueller in gesprek is: "Nu ik weg ben gestuurd bij mijn schaatsploeg ben ik op zoek naar een sponsor voor volgend seizoen. Iemand die mij helpen kan? #durftevragen"
 2. wereldrecord

  wereldrecord New Member

  Toch maar weer terug naar Control? Ik heb ook nooit echt begrepen, waarom ze daar zijn weggegaan. Orie is een uitstekende coach.

  Hofmeier lijkt me wel geschikt. Hij heeft veel ervaring en dus bruikbaar tussen die jonkies en is ook een echte allrounder.
 3. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik had echt niet verwacht dat ze Peter Kolder daar op straat zouden zetten. Als er één sympathieke trainer rondloopt, dan is hij het wel. Ik zou hem direct naar TVM sturen, en dan Kemkers TD. Moet hij alleen nog met Bart uitvechten wie hoofdcoach gaat worden.
 4. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Of hij nou is ontslagen of zelf is opgestapt is allemaal erg onduidelijk. Ik weet zelf niet meer wie of wat ik moet geloven :? Maar hij schijnt dus inderdaad een aanbod van dat team van Mueller te hebben gehad. Ik ben erg benieuwd wat hij zal gaan beslissen!
 5. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik zie het niet voor me, Lars Elgersma met Peter Mueller. Als er twee tegenpolen rondlopen op deze aardkloot dan zijn zij het wel. Maar wie weet is dat nu juist de sleutel tot succes. Ik ben ook wel benieuwd of het doorgaat.
 6. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Nee, ik dus ook niet :eek: En eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat dat de sleutel tot succes is. Die Mueller laat schaatsers kapot trainen en ik denk niet dat Lars daar gelukkig van zal worden. In elk geval niet de trainingsaanpak die bij hem past. Maar goed, als hij denkt dat dat het is, kan ik hem moeilijk tegenhouden :wink: Ik zou dat zelf niet willen als ik hem was. Maar we zullen zien, misschien gebeurt dat ook wel niet en kan hij eventueel ergens anders nog terecht..
 7. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  Renz Boekhoff laat weten
  ik vind dit een beetje een dubbelzinnig bericht.. geen 1nP meer voor hem of helemaal geen 1nP meer...?
 8. Mcat

  Mcat Well-Known Member

 9. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  waar denk je dat schaatsen.nl de info vandaan haalt.. ze zijn niet eens in staat om stelselmatig in 1x de juiste foto bij het juiste artikel te zetten ..
 10. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Grappig wij en Schaatsenzo hebben al jaren deze overzichtjes.... en wie gaat er mee aan de haal ;) Juistem!
 11. Edwin

  Edwin Active Member

 12. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  ze melden ook dat Hein Otterspeer volgend jaar igg NIET meer voor 1nP zal schaatsen.. wie dan nog wel is echt een groot raadsel, want ook Arjen v/d Kieft had toch aangegeven dat het anders/elders moest...
 13. Edwin

  Edwin Active Member

  Hier het gehele bericht. Dan blijven inderdaad alleen Arjen vd Kieft, Marit Dekker en Annouk vd Weijden over. Zou er zich een afsplitsing qua dames richting Groenewold of Anker gaan en de Arjen samen met de ex-APPM'ers? Hein lijkt nu echt wel naar APPM te gaan.
 14. Mika

  Mika New Member

  Of Hein naar TVM.
  Aangezien hij met hun mee is geweest op trainingskamp zou ik dat ook niet echt een verrassing vinden.
  Als hij inderdaad naar TVM gaat, zal dat denk ik in de plaats van Remco zijn.
 15. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Dat hoeft niets te bekenen want Rhian Ket is ook wel vaker met TVM op kamp geweest maar het laat wel zien dat ze iets in hem zien :)
 16. Mika

  Mika New Member

  Dat is waar. Het was ook meer om aan te geven dat, als hij naar TVM zou gaan, het niet geheel onverwacht zou zijn. Ik reageerde ook meer op het bericht boven mij waarin staat dat ie naar APPM lijkt te gaan. TVM lijkt me zeker ook een mogelijkheid :D
 17. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik vind APPM 100x beter bij Hein passen dan TVM. APPM richt zich echt volledig op sprinten, en bovendien kan je er op wachten dat volgend jaar bij TVM alles weer om Sven draait, en dat is nou juist geen sprinter.
 18. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Ik ben benieuwd welk team dat dan zal zijn waar Hein heen gaat. APPM lijkt mij ook wel een logische keuze voor hem, gezien de nieuwe ontwikkeling en ideeen van dat team. En ik denk dat hij voor APPM ook wel een aanwinst zal zijn.
 19. FuGeE_Volkova

  FuGeE_Volkova Well-Known Member

  Nu is het officieel..Maurizio Marchetto word trainer in Rusland. Hij krijgt de dames allrounders onder zijn hoede en een paar jongens (neo-senioren) midden-lange afstanden.
 20. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  nou! ben zeer benieuwd of dat dan wel gaat werken voor de dames. is dat voor 3 jaar?

  leuke nieuwe (toepasselijke) avatar ook! leuk!

Deel Deze Pagina