Waarom?

Discussie in 'Over het forum' gestart door Anonymous, 29 aug 2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Het hoort juist wel bij dit onderwerp. Maar dat is een heel lang verhaal :!:
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  In ieder geval leuk dat je hier af en toe nog steeds komt Bart, het zou idd jammer zijn als je je door een nieuw forum liet wegjagen. :)
 3. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Maar lange verhalen zijn juist leuk op zo'n nazomerdag..als voorbereiding voor de winter.

  Krizz
 4. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Laat maar horen dan, Krizz! Ben wel in voor een anekdote! :)
 5. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Ik ken het lange verhaal niet...ik baseerde mijn opmerking aangaande de Nick van Bart Le Hiem op het prikbord van wielrennenpagina.nl

  Nurburgring1978.... in die periode werd er nog op de "oude"baan door de bergen en bossen geracet...de zgn Nordschleife oftewel de groene hel 1 rondje is 21,8 km. Dit is ook de baan waar (dacht ik in 1978) Niki Lauda tijdens de race besloot te gaan Barbequen...


  Tijdens mijn vakantie daar 2 rondjes over gereden met een dikke V8 Chevvy VAN tijd 15.59 (over 1 rondje)...stijlste klim 24%...bijna alleen maar bochten...en porsches en racemotoren die je voorbij vliegen..

  en Bart mag zijn verhaal afmaken...
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ik heb aan het verhaal van krizz eigenlijk weinig toe te voegen. Maar ik startte dit onderwerp om te zeggen dat ik het toch eigenlijk wel een beetje jammer vind dat we het schaatsprikbord nu kwijt zijn. En omdat het over prikborden ging verwees Krizz naar mijn nick op het wielerprikbord:Nurburgring 78. Die nick is een verwijzing naar het Wereldkampioenschap Wielrennen 1978, maar op dat circuit wordt normaliter geracet. En vandaar Krizz zijn verhaal. En vandaar dat het - ook al is het vergezocht :lol: - toch wel een beetje bij dit onderwerp paste.
 7. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Reden ze op dat WK over de Nordschleife..poef..weet je ook of ze met de klok of tegen de klok in reden...


  greetz Krizz

  PS als er ijs is..gaan we weer voltijd over schaatsen praten
 8. Mark

  Mark Active Member

  Dat is dus al een week, dinsdag ochtend werden de eerste mm ijs gelegd, 's avonds stond ik er op om lijnen te leggen. En vanavond ga ik eindelijk schaatsen.
 9. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik ben hier ook nog niet erg actief, ik wacht ook een beetje op de eerste schaatswedstrijden. Na alle zomersporten heb ik er echt zin in, weer eens een weekendje voor de buis met een zak chips op schoot (niet erg sportief, ik weet het), en daarna fijn nakletsen op internet. Nog twee maanden, dan zijn ze alweer volop bezig, schiet lekker op! :)

Deel Deze Pagina