Uitspraak Wesley Lommers

Discussie in 'Lange baan' gestart door CaptainAmerica, 29 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. kfaber

  kfaber New Member

  Om de lezer niet onnodig te vermoeien, reageer ik op een beperkt aantal punten. Eenieder kan het warrige betoog verder zelf wel op waarde schatten.

  Flauwekul. Er zou nog voldoende monster moeten zijn om alsnog analyses uit te voeren. Verder is die hypothetische analyse ook helemaal niet nodig. Bij 35x de toegestane hoeveelheid nandrolon ben je klaar. Die analyse wordt gedaan als je een twijfelgeval hebt, zeg onder de 10ng/ml. Denk aan Frank de Boer en Troy Douglas ca. 10 jaar geleden. Wesley zat een factor 7 boven die grens. Bij dat alles in gedachten houden: INDIEN het resultaat klopt.

  Waarde lezer. Probeer eens een voorstelling te maken van zo'n zitting waar Ad Manders die flauwekul verkoopt zonder dat je kunt ingrijpen. Ik heb daar vaak voor schut gezeten dankzij die onzin van Ad Manders.

  Da's typisch een vormfout waar Ad Manders op hoopt(e) te scoren. De Beroepscommissie was daar op de zitting van 2 juli 2010 - volkomen terecht - snel klaar mee. Voorzitter: "De verdediging bestrijdt niet dat het van Stephany is." De verdediging kreeg niet eens de tijd om te antwoorden. Notuleren maar.

  Ad Manders kan niet tellen. Zo simpel is dat. Waar heb je de rest van die argumenten dan voor nodig indien het beroep te laat is ingediend? :oops:

  Ad Manders is bij diverse gelegenheden afgeserveerd. Er staat geen letter van al die prietpraat hierboven in het vonnis van de Beroepscommissie. Je zou dan denken dat er een lichtje gaat branden. Nee: klap voor jezelf.

  En daar wordt het dus buiten het dossier gehouden. Goed gedaan van die Ad Manders. Ad Manders weet overigens niet eens dat TAS de Franse benaming is van CAS. Heeft het het altijd over 'het CAS en het TAS'. :oops:

  Enfin, ik zie het aankomen dat Wesley na de zomer weer een jaar aan de kant staat.
 2. kfaber

  kfaber New Member

  Edwin Lommers heeft hierboven de Bcc (blind carbon copy) handmatig omgezet in cc (carbon copy).

  Wat zou ik trots zijn op zo'n pa. :lol:
 3. kfaber

  kfaber New Member

  Gelukkig mogen twee van die advocaten weer aanschuiven:
  Borderline? Ik heb me vaak afgevraagd welk steekje er los zit bij Edwin Lommers en Ad Manders.

  Laatstgenoemde heeft overigens al jaren een twijfelachtige reputatie:

  http://www.ed.nl/regio/eindhovenregio/3 ... -dicht.ece

  Enfin, ik zit in die zaak om de belangen van Wesley te behartigen, niet om oplichters te plezieren.
 4. HA01761

  HA01761 Active Member

  [​IMG]
 5. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Haha, ja hoor weer ikke>ikke>ikke> kfaber zit helemaal niets, alleen maar thuis op de stoel tijdens deze mooie Paasvakantie te mekkeren al duimen draaiende te wachten op de poen zul je bedoelen, en verder helemaal niets nada noppes.


  e-mail Mr. Paul Scholten zojuist na een amicaal telefonisch onderhoud op een vraag van Lommers aangaande kfaber zijn stoornis. Hij zou ook zijn deurwaarder nog maar eens richting Vereniging de KNSB sturen.

 6. Billy

  Billy New Member

  Je rijdt 180 waar je 80 mag. Je krijgt zomaar een bekeuring thuis over 170-80=90 km te hard.
  Nu wil jij weten hoe dat gemeten is. Blijkt dat het ijkmerk verlopen is en de bediener is te onervaren en is tevens de meting niet aangemeld gewezen.
  Vraag: Is er nu wel of niet te hard gereden???
 7. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Moeilijk he lezen. Als een tractor met 216 km/h word gelaserd dan geloof jij de politie zeker?
 8. r.welle

  r.welle New Member

  Néé ik niet maar jullie dus wel . . . en dat is het verschil . . . jullie willen het gewoon niet zo zien.

  Jammer maar het is niet anders . . . . . je hebt in de sport meestal meer vijanden dan vrienden.
 9. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Re: 1 of 7 sins - Faktuur Klaas Faber

  en zo is het maar net Robert, met dan hier de 180 wortel van al het kfaber alias kindervriend 'kwaad'.

  Related: Het verzoek van Vereniging de KNSB aan het TAS/CAS was toen al aangebracht d.d. dec 2010, en Vereniging de KNSB had al bij monde van haar Secretaris Albert Hazelhoff laten weten aan diverse deurwaarders in de beslagverklaringen, dat Vereniging de KNSB niet van zins was tot enige betaling inzake Wesley Lommers over te gaan, dit ondanks en in weerwil van de veroorddeling daartoe door Vereniging de KNSB haar eigen Geschillencommissie in beroep notabene.

  e-mail kfaber 4 januari 2011 > inzake "uurtje faktuurtje" ten laste van Minderjarige Wesley Lommers.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG] FACTUUR nr. 2011001

  Beek-Ubbergen, 4 januari 2011

  Geachte heer, mevrouw,

  Met de kostenveroordeling van de KNSB, zoals vastgelegd in de uitspraak in hoger beroep d.d. 26 november 2010, is het voldoen aan de vóóraf overeengekomen resultaatverplichting een feit. Ik laat u hierbij dan ook de factuur toekomen voor diensten verleend in de zaak van uw minderjarige zoon Wesley versus de KNSB. Het betreft bij deze diensten om een totaal van 502 uren in de periode lopend van 28 mei 2009 t/m 23 september 2010. Desgewenst kan een urenopbouw worden overlegd.

  Het spreekt vanzelf dat de vóóraf overeengekomen resultaatverplichting een aanzienlijk bedrijfsrisico impliceert. Derhalve is een uurtarief van €360 gerekend, het dubbele van mijn gebruikelijke tarief.

  Diensten €180,720.00

  BTW (19%) €34,336.80

  Totaal €215,056.80

  Hoogachtend,
  Klaas Faber

  Rabobank 39 51 84 746 → K.v.K nr. 09125053 → VAT: NL1165.35.428.B.01.3210

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  ? Heb je al BTW afgedragen Klaas Vaak [​IMG]

  [​IMG] toch?
 10. Krabbelaar

  Krabbelaar New Member

  Re: 1 of 7 sins - Faktuur Klaas Faber

  Ook ik vermaak me uitstekend met meelezen van deze soap.

  Hier en daar steek ik zelfs nog wel eens wat op. Graag zou ik nog eens het recept van de 'vulkoeken' hier gepost zien. Ik zou graag ook wat sneller schaatsen. :D

  Bij deze wat van mijn observaties:

  CaptainAmerica blijkt steeds persoonsveranderingen te ondergaan hebben. Sprak hij eerst over de familie en Lommers. Later werd het meer de ik-vorm. In zijn laatste posts maakt hij zelf de prive email van willems64 openbaar, hij moet er wel erg dicht opzitten. Blijkbaar lastig zoveel verschillende rollen te spelen.

  Verder moet je ook wel lef hebben om als je beschuldigd wordt van onbetaalde rekeningen er nog een schepje bovenop te doen en zelf nog een onbetaalde rekening te tonen. (Of is het om de schade te beperken tot het normale uurtarief ipv het dubbele)

  Het kan aan mij liggen maar het lijkt me als je afspraken maakt, dat je later niet moet gaan zeuren als degene die je hebt laten werken komt met een rekening, of dat nu een chemicus is of een hotelier (vreemd dat hij de mores van het hotelwezen niet kent als je leest " zijn pa was immers al medeoprichter van de BBG").
  Bovendien wordt er steeds geschermd met de "Minderjarige Wesley Lommers". Ik denk dat je als ouder en dus wettelijk vertegenwoordiger zelf de opdracht hebt gegeven en dus zelf aansprakelijk bent.

  Het is te hopen voor ing. Manders dat hem niet een zelfde vette kluif is voorgehouden.

  Overigens heeft deze adviseur, naast de eerder genoemde, ook een bedenkelijke reputatie op sportgebied. Het wielrennen prikbord levert een hoop stof op:

  kortgeding voor NK startbewijs

  Zoek maar eens op zijn naam en er komt een rij berichten over beloftes van zgn. op te richten professionele wielerploegen. De meesten hebben volgens de berichten geen meter gefietst.
  Maar qua wereldbeeld passen ze wel bij elkaar.

  Ik kijk uit naar het verdere verloop!

  Hoogachtend,

  ing. Krabbelaar
 11. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Re: The 7 sins - Faktuur Klaas Faber

  Breek de bek niet open over "zelf de opdracht hebt gegeven en dus zelf aansprakelijk bent", effe beter aan Vereniging de KNSB gaan vragen toch? of lees in de openingspost van dit koningsdrama van kfaber nog wel:

  "er nog een schepje bovenop te doen en zelf nog een onbetaalde rekening te tonen" → (Kakelaar) ? bist du wahnsinnig oder ... je kan toch nog wel net aan een spooknota en begeleidende mail (kfaber) lezen toch? waar zelfs de honden geen brood van lusten Brrr..: tipje van de sluier → Hoe lees ik een total ripp-off bill !

  - Lees vooral in de tekst van de e-mail kfaber: Ik heb met (wie?) gebeld -- en "hij" stelde -- en
  Dus: alle rekeneningen naar -- (toe maar !) - Haalt de vijand CMS/DSB er zelfs nog bij voor acceptatiegedrag achteraf (ja,ja !)

  - Lees vooral in de tekst van de factuur: de vóóraf overeengekomen resultaatverplichting (erkenning No cure No pay [​IMG] → oeps); Derhalve is een uurtarief van €360 gerekend, het dubbele van mijn gebruikelijke tarief. (? voor een minderjarige)

  - Lees in de tekst van de faktuur: "Met de kostenveroordeling van de KNSB, zoals vastgelegd in de uitspraak in hoger beroep d.d. 26 november 2010, is het voldoen aan de vóóraf overeengekomen resultaatverplichting een feit" (oeps → No cure No pay II) → en Wesley Lommers dan?

  -- hahaa welk één ontmaskerde gluiperd toch (kfaber), die bij het fabriceren van die spooknota al wist dat Vereniging de KNSB weer bij verzoek TAS/CAS vrolijk 2 jaar tegen de minderjarige Wesley Lommers ging eisen, en met deze slinkse verwoording van een nog helemaal niet vaststaand resultaat er tussenuit wilde knijpen met de buit, en de minderjarige Wesley Lommers gewoon wilde laten stikken; Welk ener smeerlapperij toch.

  Dit soort lui als (kfaber) gaan over kinderlijken, gewoon 'zonder' opdracht aan de gang en willen normaliter % als er gewonnen kan/gaat worden. Maar grote Lommers is geen gekke Gerritje en laat zich echt tussentijds geen rekening door de strot duwen door dit stelletje aasgieren, om ze dan later net zo makkelijk zwaar betaald aan de andere kant van de tafel tegen te komen (is nu wel weer gebleken).
  Tja, en dan nu na 6 maanden plots te gaan staan blazen als een klein kind om 'zogenaamd' weer mee te willen doen, Manders zou niet voldoen maar één van kfaber zijn advocaten vrinden natuurlijk wel, en on top ook nog op zo'n freaky medium als dit zijn walgelijke declaratiegedrag staan te verdedigen is allemaal toneel.
  De so called wetenschapper en zelf kinderloze (kfaber) met zijn kokodilletranen Wesley Lommers aangaande, kwam in Ing. Ad Manders de gouden man met de hamer tegen die kfaber door had, en genadeloos afserveerde als ener smerige saboteur van Wesley Lommers zijn case voor eigen gewin en eeuwige glorie.

  Tja, het is dus wel duidelijk waar Krabbelaar zijn max IQ ligt, maar voor U doen we er nog eentje: http://wielrennen.startpagina.nl/prikbord/121654/ad-manders-snoert-cynici-de-mond!#msg-121654


  Kun je beter vragen aan Arie Koops die veelzijdige "Direkteur" sport van één Vereniging de KNSB (zie eerst k.v.k.), dat bestaat niet hè of hé? in het VerenigingsRecht.

  Dan vragen naar het ducument inzake Wesley Lommers bij Vereniging de KNSB met Referentie nr.: VLA/A16102409/INM - Hoogland, 22 December 2010, getekend door Arie Koops als Direkteur sport → spreekt hierin over een 'tussenuitspraak' gedaan 26 november 2010, doelende op de onherroepbare 'vrijspraak Wesley Lommers' beslissing in beroep uitgesproken door Vereniging de KNSB haar geschillencommissie = Valsheid in Geschrift wwarvan akte alhier!

  Vervolgens naar de copie van het legitimatie bewijs dat Vereniging de KNSB heeft ingebracht bij het TAS/CAS, als volmacht bij indiening verzoek 21-december-2010, door Secretaris Albert Hazelhoff dienende als één vereist 'geldig' legitimatiebewijs, zijnde een copie rijbewijs echter reeds verlopen op 28-november-2010.

  (binnenkort al hier de afloop)
  [​IMG]
 12. kfaber

  kfaber New Member

  Bij mijn (onbetaalde) rekening even in gedachten houden dat de beslissing over de hoogte van het bedrag is aangehouden. In simpel Nederlands: dat wordt in beginsel niet eens 'onderhandelen' voor deze adviseur.

  Wat mij toch wel opvalt, is dat Edwin Lommers voortdurend 'vergeet' uit te leggen waarom hij diverse lieden oplicht. Hoteliers bijvoorbeeld. Daar zou hij een band mee moeten hebben, maar nee hoor.

  N.B. Hier wordt integraal een e-mail van mr. Scholten gepubliceerd. [Antwoord op een verzoek om gratis advies; dit is de zoveelste e-mail die niet afgerekend wordt; zelf heb ik er ca. 1300.] Zeker het volgende niet gelezen:

  Of het kan Edwin Lommers niks schelen.

  Ik heb nog even wat geïnformeerd. De door Edwin Lommers naar voren geschoven advocaten weten van niets. Verder zijn er nog wat journalisten tegen elkaar opgezet in de trant van X heeft van een stuk van Y gezegd dat het slecht was. Uiteraard een stuk waarin Edwin Lommers en Ad Manders zich onjuist beschreven voelen. Terwijl het toch gewoon oplichters en charlatans zijn. Ten overvloede: het was - geheel in de stijl van Edwin Lommers - gelogen.

  Ik denk dat achter de bijdragen van Edwin Lommers aan deze non-discussie voornamelijk frustratie zit: met die miljoenenclaim(s) wordt het he-le-maal niks. Dat besef begint nu door te dringen. Achter de schermen was het 2 jaar juichen en naar buiten toe huilen. Dat recept werkt natuurlijk enkel zolang het eerste niet aan de buitenwereld bekend is.

  Niet vergeten: uiteindelijk zijn de kinderen de dupe van die toffe pa.
 13. kfaber

  kfaber New Member

  Ik geef iedereen het voordeel van de twijfel, dus ook Edwin Lommers en Ad Manders weer:

  Het lijkt op een hoax (maar wie ben ik om dat te beoordelen?):

  Reacties graag!
 14. zwemmer

  zwemmer Member

  Kan iemand mij nu eens in gewoon nederlands en zonder quotes en zonder smileys en weet ik wat al niet meer eens zeggen of die kinderen deze zomer wedstrijden mogen skeeleren en of ze komende winter wedstrijden mogen schaatsen?? Ja of nee!
 15. kfaber

  kfaber New Member

  Om misverstanden te voorkomen: de rekening is dezelfde dag goedgekeurd door Edwin Lommers.

  Edwin, kun je misschien jouw antwoord op bovenstaande mail hier posten?

  Je weet wel, met ´subject´ Re: factuur ... hélemaal goed ...

  Nou niet wéér duiken, hè mallerd! :wink:
 16. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Daar gaan we weer: ikke>ikke>ikke van een gesjeesde aan lager wal geraakte ex free-lance wetenschapper voor rekening en eigen risico.

  "En zo is het precies" het kan de Familie Lommers "misschien" wel geen ene moer schelen (depends on) maar zijn ook gericht aan, want die hebben ze 'misschien' wel allemaal bij de ballen, Vereniging de KNSB en Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland incluus:
  Mr. Scholten heeft/had elke vorm van geheimhouding verspeeld bij het indertijd op despote wijze in kort geding Arnhem d.d. 29 juni 2010 - 14:00 uur rolnr. 201433/KG ZA 10-379, te proberen zijn boodschappenlijstje (±35.000 euro) te verhalen mede op de moeder en wettelijk vertegenwoordiger van Wesley & Dominique Lommers, zijnde Mej. L. Willems-Lommers terwijl deze de man geeneens kende. Dit kort geding ging verloren door Scholten met veroordeling in de kosten, tot op heden niet voldaan. Mr. Paul Scholten heeft zijn lesje dus geleerd, zie zijn e-mail van 27 april 2011 j.l ] →
  kfaber daarentegen nog niet met gevaar voor non payout ratio.

  Zolang jij: bedoeld Mr. Scholten dus Edwin Lommers mee → Laten we ons beperken tot de beslissing: "De Commissie" → stelt Lommers in de gelegenheid ... opgave te doen van de kosten die hij ... in de onderhavige dopingzaak heeft gemaakt .... zie http://www.schaatsforum.nl/viewtopic.php?f=4&t=6097

  ! Kan dus elke Lommers zijn of wel een gemachtige, maar in het bijzonder wordt hier natuurlijk Wesley Lommers bedoeld, de leeftijd van 18 jaar bereikende op 9 november 2011 aanstaande.


  Nee off course not, dat is inherent aan de beroepsethiek die bij kfaber natuurlijk ver te zoeken is, maar die heeft dan ook geen eed af te hoeven leggen, en deze heren van stand hebben inmiddels wel door 'which horse to bet on'. [​IMG]


  Hoe ver gaat die bipolar overloper kfaber in zijn onbedwingbare stuiptrekkingen naar smeuige headlines dan zelf wel niet;
  Aan alles kan de lezer zien dat Dhr. Klaas Faber niet over relevante stukken beschikt, nog enige kennisoverdracht heeft mogen ondergaan sinds de zitting van 2 juli 2010 inzake, en slechts een rookgordijn van priet praat aan het optrekken is.
 17. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  En is deze verklaring inderdaad gelogen en een hersenspinsel?? Captain America??
  Welke dosering van de Nandrolon heb je gebruikt?? Ik zelf dien het meerdere keren per week toe met 1-2 mg/kg LG in injectie onderhuids. Ik ben trouwens nog nooit betrapt.. ;) Maar ik doe er ook niet geheimzinnig over.
  Na 1-2 toedieningen al een wereld van verschil bij blessure herstel.
 18. Krabbelaar

  Krabbelaar New Member

  Re: The 7 sins - Faktuur Klaas Faber

  Je twijfelt aan mijn IQ, maar ik kan wel lezen.

  Ik vond het verhaal over de Smurfen waar je eerder naar verwees geloofwaardiger.
 19. kfaber

  kfaber New Member

  Evenmin is die bekentenis van Edwin Lommers mijns inziens geloofwaardig. Echter, ik ben geen specialist op dat gebied. Zeker in het belang van de kinderen is het zaak dat hier goed naar gekeken wordt. Door de betreffende specialisten dus. Ik heb kort na dat incident nog aan Edwin Lommers gevraagd hoe het met Dominique ging. Hij maakte een afwijzend gebaar met zijn arm in de trant van "waar heb je het over?"

  Vooral de laatste tijd merkte ik op dat Edwin Lommers steeds meer afgleed. Die man heeft zo langzamerhand duidelijk geestelijke hulp nodig, in het belang ook van de kinderen. Geen redelijk mens kan dat ontkennen na het lezen van zijn berichten hier.

  Enfin, ik heb vanwege die recente ontwikkelingen aangifte gedaan bij de politie. Het is verder uit mijn handen.

  Terugblikkend kan ik wel stellen dat Edwin Lommers zonder deze non-discussie gewoon door had kunnen gaan met zichzelf en anderen voor de gek houden. Een triest verhaal, dat is het.
 20. jansen

  jansen New Member

  [/quote]

  Leuk deze tekst, ik was ook op de hoogte . . . graag zou ik een PB van je ontvangen (jansen) jij zegt nog al wat . . .[/quote]

  N.a.v. uw mail heer R. Welle: Ik geef mijn gegevens niet bloot aan U. Daar is helemaal geen reden toe.
  Dit is nu een forum geworden, mede dank aan uw Captain America (en andere schuilnamen die de heer Edwin Lommers (mis)-bruikt) en consorten, waar open en (hopelijk) eerlijk wordt geventileerd. Toch? Smeuig en er wordt lekker met stront over en weer gegooid.

  Ik was overigens van plan om vanavond naar de bios te gaan, maar ga dat wel annuleren.
  De teksten en weerspielingen van andere, interesseren mij meer :lol: .
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina