Schaatsen in de media 2016/2017

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Elina, 9 okt 2016.

 1. Elina

  Elina Well-Known Member

  @proeme volgens TT komt Ineke... Maar ook Hulzebosch en Anema, onderwerp de elfstedentocht van 2017 die niet komt.
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Nee he, het heeft nauwelijks serieus gevroren en dan proberen ze al weer een hype te creeeren. Zucht!

  Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
  G1ant en Elina vinden dit leuk.
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  Irene Schouten heeft op haar Facebook staan:

  "Wij zijn vanavond te zien bij De Wereld Draait Door! Straks om 19 uur. #DWDD #schaatsen #natuurijs"
  met een foto van haar en haar broer.
 4. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Belachelijk item inderdaad in DWDD. Jammer dat iemand als Anema zich daarvoor leent. Hij presenteert zich vaak als een purist, en een liefhebber van het échte schaatsen, maar staat nu wel vooraan om mee te doen aan zo'n een populistische hype. Hoort daardoor in dezelfde categorie thuis als Hulzebosch en Wennemars.
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  Hulzebosch zat er dan ook naast. Irene en Simon hebben weinig gezegd. Leken ook een beetje te denken "jongens, zeur niet zo".

  Van Anema had ik verwacht dat hij even zou gaan verkondigen dat DWDD niet zo moest overdrijven. Lekker het item afkraken. Deed hij niet. Jammer.

  Relevante vraag van Hulzebosch: Irene traint voor langebaan. Als nou de Elfstedentocht komt, hoe doe je dat dan? Want dat zie je niet lang van te voren aankomen...
 6. Elina

  Elina Well-Known Member

 7. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Ik kan die man af en toe echt niet volgen. Hij zegt wel eens rake dingen, maar er komt ook vaak een hele hoop onzin uit. En dan is hij te trots om zijn eigen ongelijk toe te geven, dus begint hij meteen te snauwen. Maar hij is wel een goede schaatscoach met een hart voor de sport. Dat soort mensen heb ik nog altijd liever dan mensen die het alleen voor het geld doen.
 8. Elina

  Elina Well-Known Member

  @De Goudsche Doorloper Ik vind het ook een mooie man, hij is altijd eerlijk. Hij heeft ook overal een mening over, ik weet niet of je dat altijd moet willen...

  Daarnaast is hij waarschijnlijk één van de weinige (marathon)coaches die gisteren is geïnterviewd door die 20 cameraploegen. Ze moeten ergens nieuws van maken. Ik heb nergens gelezen over plannen van andere ploegen op de Weissensee, de trip naar Zweden en de strijd om de KNSB cup.
 9. proeme

  proeme Well-Known Member

  Anema is een mooi figuur. Ik hoop dat hij nog lang in de schaatssport blijft. Soms omdat hij de spijker op de kop slaat, soms omdat hij de plank zo enorm mis slaat dat het hilarisch wordt.

  Hier draaft hij door. Natuurlijk slaat het nergens op dat mensen gaan zeuren of het nou wel of geen natuurijs is. Elke schaatser zal zeggen dat het natuurijs op open water het echte werk is, maar dat maakt deze marathon niet ineens soms of zinloos ofzo. Kun je er van genieten, ga dan genieten. Vind je het niks, maak je er dan ook niet druk om... Dat Anema dat duidelijk wil maken en doordraaft richting stemrecht snap ik helemaal, maar is net zo onzinnig als de vraag of dit nou natuurijs was of niet...
  fransvanbakel en leenstrafan vinden dit leuk.
 10. strawbale

  strawbale Well-Known Member

 11. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Erg grappig item bij Arjen Lubach over de Elfstedenkoorts. Met leuke bijrolletjes voor Bob de Jong en Carien Kleibeuker.

  Mcat vindt dit leuk.
 12. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Laatst bewerkt door een moderator: 28 jan 2017
  Hakkie2 vindt dit leuk.
 13. Monique

  Monique Well-Known Member

  Dat bedenk je toch niet, wat een treurige regeltjeszucht toch weer. Opzich niets mis met de procedure om je komst te bevestigen maar als een schaatslegende als Rintje dat nou gewoon een keer vergeet dan kan je hem toch gewoon naar binnen laten? Ze konden zo wel zien dat het geen dubbelganger met kwade bedoelingen was.
  JohnZero vindt dit leuk.
 14. proeme

  proeme Well-Known Member

  en vervolgens wel een beeld van hem onthullen omdat hij zo belangrijk is geweest...
  Monique en JohnZero vinden dit leuk.
 15. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Wat een blamage voor/van Heerenveen, Ritsma is toch geen onbelangrijk persoon. Het kwam zeker niet bij die persoon bij de ingang op om even een belletje te plegen, er zal vast wel een leidinggevend persoon zijn geweest die hij/zij had kunnen bellen om dit naar behoren op te kunnen lossen.
  Zelf nadenken is ook wel lastig.
 16. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Dit is natuurlijk niet iets wat je Heerenveen kunt verwijten. De beveiliging rond de koning is gewoon scherp. Het zullen ook die beveiligers zijn geweest die de controle deden en eigenlijk vind ik het wel goed dat die zich aan hun regels houden.
 17. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Zelf is hij ook gewoon een beetje dwars. Paspoort laten zien was volgens mij gewoon genoeg geweest.
 18. Monique

  Monique Well-Known Member

  Daar had hij geen zin in, was denk ik zijn eer te na. Misschien had hij het ook niet bij zich, ik loop ook zelden met mijn paspoort over straat.
 19. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Als dat laatste waar is, hield hij zich niet aan de wet. Ik neem aan dat elke officiële legitimatie namelijk goed was en die moet je gewoon bij je hebben.
 20. proeme

  proeme Well-Known Member

  sterker nog: hij kwam met de auto. Dan heb je je rijbewijs bij je als het goed is. Ik heb ook sterk het gevoel dat Ritsma zelf wat overdreven reageerde door weg te gaan ipv even zijn ID te laten zien.

Deel Deze Pagina