Oproep!!!

Discussie in 'Over het forum' gestart door lindavdsalm, 21 okt 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lindavdsalm

  lindavdsalm Active Member

  Ik vind het nogal onzin dat hier werkelijk alle nieuwsberichtjes en uitslagen apart worden vermeld in een nieuw topic.

  Zo worden discussies helemaal niet in gang gezet (dat lijkt mij de bedoeling van een forum) en wordt het er alleen maar onoverzichtelijker op.
  Ik heb zelf ook een aantal keer een reactie gezien van verschillende forumleden hierover en ik vond het zeker een goed idee om uitslagen van een weekend in 1 topic te zetten. Maar al die nieuwsberichten vind ik een beetje onzinnig.

  Ik stel dus bij deze voor om alleen belangrijke of relevante dingen hier te vermelden, anders staat het hier over een paar weken helemaal bomvol met nieuwsberichten.
 2. Marleen

  Marleen New Member

  Ben ik het helemaal mee eens.
  En zo wordt ook veel overzichtelijker!!!
 3. 3822

  3822 New Member

  Nieuwsberichten kunnen toch aanleiding voor discussies zijn?
  Ik ben benieuwd naar de reacties van de overige forumlezers.
  En daaruit natuurlijk ook de consequenties trekken.
 4. lindavdsalm

  lindavdsalm Active Member

  Natuurlijk kunnen nieuwsberichten aanleiding zijn voor discussies, maar het wordt nu wel een beetje een overdosis.
 5. Cyclad

  Cyclad New Member

  Nieuwsberichten op zich zijn prima, maar ik krijg bij 3822 (excuse me if I'm wrong) werkelijk het idee dat het meer om het plaatsen dan om de berichten an sich gaat.

  Het zou al een stuk helpen als de nieuwsberichtplaatser zelf een aanzet tot een discussie geeft door zelf een mening te geven over het door hem/haar geplaatste bericht.
  We moeten inderdaad voorkomen (dat ben ik hartgrondig met Linda eens) dat dit forum degradeert naar een semi-nieuwskrant.
 6. 3822

  3822 New Member

  Leuke discussie, Linda (en daar is dit forum toch voor?).

  1) Ik verveel me, dus ik heb eens gekeken naar de relatie van het aantal keer dat jouw berichten GELEZEN zijn en het aantal keer dat erop GEREAGEERD is. Op basis van informatie op deze site zie ik dat jouw geplaatste topics in totaal 12.965 keer bekeken zijn met 360 reacties (= 2,78%)
  Ik ben pas erg kort op dit forum actief en kom tot 2,68% reacties in relatie tot het gelezen hebben van die nieuwsberichten.
  2) Je bent toch niet bang dat ik door het plaatsen van veel nieuwsberichten jouw 4e plaats ga bedreigen? Zie tot mijn verbazing dat ik binnen een week op de 5e plaats sta (is natuurlijk als grapje bedoeld!)

  Nogmaals, ik ben benieuwd naar de reacties van de andere lezers. Er hebben zich zo'n 270 schaatsliefhebbers hebben aangemeld op dit forum, dus enige response op dit onderwerp wordt op prijs gesteld.

  PS: Ik heb er uiteraard geen enkele moeite mee als het plaatsen van nieuwsberichten niet op prijs wordt gesteld. Dan stop ik daar toch gewoon mee?
 7. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Die vijfde plaats onder jouw naam betekend niet dat je vijfde staat qua aantal berichten jammer genoeg. Het is een soort titel, zoals je op andere forums kadetten of juniors of beginners hebt. Je kunt opklimmen naar brons zilver en vervolgens.... je raad het al.

  Nieuwsberichten kunnen vaak nuttig zijn om een discussie te starten, maar dit is idd iets te veel van het goede. Veel berichten lokken niet uit tot discussie. Zelf plaats ik alleen berichten als ik er zelf ook een mening over heb.
 8. 3822

  3822 New Member

  G1ant, dank voor de toelichting en gefeliciteerd met je brons!
 9. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Graag gedaan en bedankt. Gelukkig plaats niemand hier 'om het plaatsen'. Ik ook niet. Dus die medailles, en de lijst van meest geplaatste berichten geeft zeker geen 'status' aan. Het zegt alleen wie het minst nuttig met zijn vrije tijd omgaat. :lol:

  Maar wees niet bang om eens een nieuwsbericht te plaatsen. Maar wees selectief. En geef zelf ook eens een mening over een bericht dat je plaatst.
 10. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik ben hier voor de discussies en om lekker te 'praten' met andere schaatsfans, als ik nieuws wil weten,lees ik de knsb site of de krant wel. Ik ben het dus met Linda eens.

  Als ik een dag ben weggeweest heb ik geen zin om 100 berichten te zien staan,waar de helft nieuws is.

  Ik weet dat ik ook een foutje heb gemaakt door uitslagen apart te noemen (dus mocht iemand mij daarop pakken,doe dat ajb niet ;)) maar ook ik heb er van geleerd dat dat niet zo handig is dus ik hoop dat nu ook wat hiervan wordt geleerd :)
 11. Krijn

  Krijn Member

  er is uiteraard verschil tussen nieuws en nieuws...bijvoorbeeld dat onze argentijn familie van onze lieve prinses is, vind ik meer iets voor de Ronding...(wordt trouwens de laatste tijd te weinig gebruikt!) Verder kunnen nieuwsberichten zeker een aanvulling zijn tot een discussie, maar dat moet wel te behappen blijven. Als straks de OS beginnen wil je niet weten hoeveel nieuws er komt en kan het dus beter allemaal gekoppeld worden in een nieuw topic met bijvoorbeeld persberichten...het is immers jammer wanneer de berichten niet meer vermeld worden...het staat meestal wel heel erg rap op het forum!
 12. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Vorig jaar hebben we dezelfde discussie ook al eens gevoerd :) :(

  Op zich is er niets mis met (deel van) een nieuwsbericht te gebruiken als aanleiding voor een discussie. Maar het is leuker als je daar direct je mening aan toevoegd.

  Bovendien heb ik, om in de nieuwsbehoefte te voorzien, al een aantal nieuwskoppen, op de voorpagina opgenomen. Ook ben ik aan het kijken of ik geen pagina kan maken waarbij je een overzicht hebt van het nieuws van de laatste paar weken.

  Verder als toelichting op de 'plaatsen':

  Trouwens: ik las laatst in de Autoweek dat daar op het forum iemand was die in 4 jaar meer dan 30.000 (ook nog zinvolle) berichten had geplaatst! Dus G1ant, je hebt nog even. :D

  Sjoerd
 13. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik ben het ook met Linda eens..
 14. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik ben ook geen voorstander van al die losse nieuwsberichten in losse topics, laten we ze inderdaad bundelen. Zit er af en toe echt enorm hot news bij dan kan dat wel een apart topic waard zijn.
 15. Schaatsfan86

  Schaatsfan86 Active Member

  Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief schaatsen via email, nlschaats-request ofzo, als je erg nieuwsgierig benmt naar het nieuws. Maar 3822, als je nieuwsberichten plaatst, moet je er ook een mening bij geven! En alleen de belangrijke berichten melden, ik vind wel dat je t forum zo wat bederft.
 16. Thialfgirl

  Thialfgirl New Member

  Wat ik heb zoals ik kijk niet elke dag op het forum maar ik heb het zoals nu 2 dagen gemist en dan zijn er een heleboel berichten wie ik allemaal al ken... En het is heel erg onoverzichtelijk.. :oops:
 17. Anne1980

  Anne1980 Member

  Ik ben nieuw hier op het forum, maar lees nu een paar dagen mee. :oops:

  Ik vind het wel goed al er nieuwsberichten op het forum geplaatst worden, soms heb ik een bericht nog niet ergens anders gelezen. Maar misschien is het dan handiger om een apart nieuwsgedeelte ergens neer te zetten? :?: Dan kunnen eventueel daar nieuwsberichten in geplaatst worden en zouden de mensen die het nieuws wel willen lezen en willen reageren dat daar kunnen doen.
 18. Bregje

  Bregje New Member

  Hehe, ik lees ook al een tijdje mee.. Ik vind het wel leuk dat er nieuwsberichten staan.. Alleen net als Anne al zei.. Een apart nieuwsgedeelte is wel handig :)
 19. russiafan

  russiafan New Member

  Die discussie blijft, eventueel in een nieuwe topic, er dan ook wel, denk ik.
  Maar dan wordt het inderdaad overzichtelijker. En alle uitslagen opnoemen is niet nodig, de verwijzing naar die site is vaak wel voldoende. Je kijkt toch alleen naar de uitslagen die jij interessant vind.
 20. pad

  pad New Member

  dan noemen we dat nieuwsgedeelte 3822 :wink:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina