Olympisch Kwalificatie Toernooi 2022

Discussie in 'Lange baan' gestart door Yuskov, 22 dec 2021.

 1. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Inderdaad, laat het maar aan de super dream team JV die het wel effe zonder hulp van buiten kunnen afmaken. Zo ziet de rest van NL het ook: Bergsma alleen als 4e wiel en alleen bij hoge uitzondering in pre heat zou hij mogen rijden. En als het misgaat, is de zondebok snel aangewezen. Nee, laat maar.
 2. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Van deze 112 pagina's ging een substantieel deel over de TP heren - hebben we dus oeverloos zitten praten over iets waar we uiteindelijk vierde op gingen worden?
 3. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  In zekere zin logisch toch? Kramer en Bosker werden aangewezen ten koste van Snel en N'tab en we voelden allemaal wel aankomen dat die (gouden) medaille best lastig zou gaan worden.
  G1ant vindt dit leuk.
 4. Davey

  Davey Active Member

 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Mja, ook niet echt een handig interview van Ntab. Ik snap hem wel hoor, maar ten eerste lijkt hij Bosker te bedoelen met niet in vorm zijn, maar die lijkt me nou juist in gewoon prima vorm, in ieder geval niet duidelijk minder dan hij normaal is. Roest is wel minder maar heeft wel gewoon 2x zilver gehaald, iets waar Ntab zelf bijzonder weinig kans op had. Hij zal dan stiekem wel vooral Kramer bedoelen, maar ja...zijn woorden wat verderop over Bosker's uitspraken duiden erop dat hij Bosker bedoelt...

  En sowieso, hij zegt dat het "beter is mensen te sturen die in vorm zijn", ja en hoe denkt hij dat na het OKT nog te kunnen bepalen over wie dan ook voordat de OS beginnen? Van ADJ hadden we toch ook niet verwacht dat ze slecht in vorm zou zijn, maar hoe had de KNSB dat dan moeten kunnen bepalen voordat de OS begonnen?

  Dat hij zegt dat zijn kans op olympisch goud door de neus is geboord......tja, dat is net zoiets als zeggen dat Snel de kans op goud door de neus is geboord. Beide hadden daar echt miniem tot geen kans op....

  Nogmaals, ik snap zijn frustratie, maar toch blijft het een feit dat de kansen op een medaille voor de TP een stuk groter was dan voor hemzelf. Dat het niet uitkomt is makkelijk achteraf lullen natuurlijk, of had hij een volledig andere mening gehad als ze toevallig wel brons hadden gewonnen?
 6. Duif

  Duif Well-Known Member

  Eens, Ntab heeft dit seizoen echt geen deuk in een pakkie boter gereden en heeft geen enkel recht van spreken. Hij heeft het echt toch allemaal zelf verprutst. Slappe hap dit.
 7. Davey

  Davey Active Member

  Het meest pijnlijke is dat het nu gewoon over 3 ploeggenoten gaat, dus dat zal hem ook niet in dank afgenomen worden.
  Verder vraag ik me af of zijn vorm nou ook zo geweldig is op basis van de laatste 500 meters: 34.53 - 34.63 - 34.76 - 34.90
  Dat is toch ook alleen maar een oplopend schema.
  alexander79 en Duif vinden dit leuk.
 8. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Mja, ik krijg toch wel steeds meer de indruk dat de sprint-tak van JV vrij los staat van de meer allround/lange afstand tak, niet alleen qua trainingen maar ook qua 'groepjes'. Zie ook uitspraken van Krol na het OKT over de invloed van Kramer. Tuurlijk, uiteindelijk draagt Orie de verantwoordelijkheid voor allen, maar toch...
 9. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

Deel Deze Pagina