Officieuze WielerVSS: Ronde van Zwitserland

Discussie in 'Wielrennen' gestart door dedeut, 7 jun 2010.

 1. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  En het type renner had je goed, dat vind ik nog de beste voorspelling. Zelf had ik natuurlijk ook allang gezien dat een zwaargewicht nooit...blablabla...maar ik koos met Kreuzinger dan nog een tussencategorie
 2. jaap

  jaap Active Member

  En nu op naar de mooiste: Tour de France!
 3. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik verheug me al mateloos. Ben weer heel erg benieuwd wat Lance Armstrong kan dit jaar en of hij zichzelf nog heeft verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Zou echt een wereldprestatie zijn voor zo'n oude knar en ik heb er dan ook niet heel veel hoop op, aan de andere kant is hij tweede geworden in de Ronde van Zwitserland en dat biedt dan weer hoop. Voor de fans van hem althans, en zo één ben ik er. Toch denk ik dat Contador er weer met de Tourwinst vandoor gaat, al hoop ik dat ik het mis heb. Tenslotte ben ik zeer benieuwd wat Robert Gesink dit jaar kan.
 4. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Armstrong heeft wel als pre dat ie nu niet bij zijn concurrent in de ploeg zit. Nu kan ie hem ook op het vlakke aanvallen, met name in de etappe naar Port d' Arenberg, over de kasseien. Ik heb eens gekeken, maar die liggen echt in de slotfase. Gewoon heel erg hard op kop gaan rijden, en maar zien wie er volgt. Verder verwacht ik veel concrurrentie uit het Rabokamp, dus inderdaad weer een hele spannende tour, meer dan vorig jaar.
 5. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Kan Contador hem op elke berg gaan aanvallen. :twisted:

Deel Deze Pagina