Nieuwe eigenaar/beheerder voor Schaatsforum.nl

Discussie in 'Over het forum' gestart door Sjoerd, 26 aug 2013.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Beste forumleden,

  Ik liep al een tijdje te denken over de toekomst van Schaatsforum.nl en mijn rol daarin. Na bijna 10 jaar vond ik dat ik toe was aan iets anders. Bovendien was het forum niet altijd te combineren met mijn werk en met name de perioden dat ik daarvoor op reis was. Recent heb ik voor mezelf de beslissing genomen om nog één (olympisch) seizoen door te gaan en daarna het stokje aan iemand over te dragen.

  Echter vorige week meldde zich spontaan een kandidaat voor overname van het forum. Na lang nadenken heb ik besloten daar op in te gaan.

  Dit betekent dat ik vanaf vandaag het forum niet meer onder mijn beheer heb. De overdracht is technisch zo goed als afgerond. Daarom deze afsluitende post als beheerder.

  Als eerste wil ik alle moderators bedanken voor hun bijdrage in de afgelopen jaren. Ik heb het even nagekeken. In 2006 heb ik een oproep gedaan voor een paar moderators ter ondersteuning. Al de personen die zich toen hebben aangemeld zijn tot nu actief als moderator geweest. Bedankt voor jullie inzet en het bewaken van de goede sfeer op het forum!

  Een speciaal woord van dank ook voor Rick, die jaren lang het VSS heeft berekend. Pas tijdens zijn afwezigheid afgelopen winter is me duidelijk geworden hoeveel werk dit wekelijks was. Dank daarvoor, Rick!

  Verder ook dank aan iedereen die bijdragen in de vorm van sponsoring of prijzen voor het forum heeft geleverd. Zonder dit kon het Vss of het forum geen succes worden.

  Als laatste wil ik alle leden bedanken voor hun deelname aan de forum. Dankzij jullie positieve bijdragen heb ik het beheer al die jaren met veel plezier gedaan. Ook bedankt daarvoor!

  Als laatste wil ik de nieuwe beheerder veel succes wensen met het forum. Ik hoop dat het nog een lange en gezonde toekomst tegemoet gaat.

  Groeten en mogelijk tot ziens!

  Sjoerd
 2. thomwennekes

  thomwennekes New Member

  Hoewel we elkaar nooit ontmoet hebben toch heel veel dank.
  Vriendelijke groeten van Thom
 3. Reitse

  Reitse Active Member Medewerker

 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Sjoerd, heel erg jammer dat je ermee stopt, maar ook begrijpelijk. Heel erg bedankt voor alle tijd en moeite die in dit geweldige forum hebt gestoken, en hopelijk komen we je als gewone poster hier nog vaak tegen!
 5. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Sjoerd, bedankt!
 6. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Sjoerdje bedankt! Sjoerdje bedankt! Sjoerdje Sjoerdje Sjoerdje bedankt! Sjoerdje bedankt! Sjoerdje bedankt! Sjoerdje Sjoerdje Sjoerdje bedankt! Met zijn allen!

  Nee maar even serieus, het Schaatsforum heeft mij en talloze anderen ontzettend veel plezier bezorgd, dat we anders niet of in mindere mate gehad hadden. Verder was je als beheerder in mijn ogen nooit heel erg aanwezig, maar dat lijkt me juist tekenend voor de goede sfeer en verstandhouding waarin vrijwel alles op dit forum verliep (en nog steeds verloopt). Hopelijk gaan we nog vele jaren door op deze voet.

  Wanneer wordt de naam van de nieuwe eigenaar bekend gemaakt? Gebeurt dat net als bij schaats- en wielerploegen een dag voor de belangrijkste wedstrijd het jaar en gaat dat gepaard met een drastische wijziging in kleurstelling? Of meldt hij of zij zich binnenkort vanzelf hier en blijft alles verder bij het oude?
  lebron vindt dit leuk.
 7. proeme

  proeme Well-Known Member

  helemaal correct. Sjoerd, bedankt!
 8. jaap

  jaap Active Member

  Hoi Sjoerd, Ook namens mij, bedankt wat je allemaal voor ons schaatsforum hebt gedaan.
  Veel succes met al je toekomst plannen.
  Allerbeste grt.Jaap :D :D
 9. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ook namens mij heel erg bedankt Sjoerd; zowel in het algemeen (er zijn weinig internetfora waarop de sfeer zo goed is en de anonieme posters zo welgemanierd), als in het bijzonder voor je genereuze bijdrage aan de prijzenpakketten in de WielerVSS.
 10. Rinus

  Rinus Member

  Sjoerd, bedankt voor het plezier dat je voor ons hebt gefaciliteerd! :D
 11. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Heel erg bedankt voor alles Sjoerd! Het schaatsforum heeft de afgelopen jaren zeker een positieve bijdrage geleverd aan mijn beleving van het schaatsen!
 12. Jippie

  Jippie Active Member

  Bedankt Sjoerd ......
  Ik schaam me diep. Lees nu pas dat je geen forumbeheerder meer bent. Wil je alsnog bedanken voor de 10 jaar dat ik met plezier dit forum bezoek. Dankzij jou en dit forum kijk ik met nog meer plezier naar het schaatsen.

Deel Deze Pagina