Haugli dient klacht in tegen coach Mueller

Discussie in 'Lange baan' gestart door freddy11, 20 nov 2009.

  1. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Vind het een beetje apart dat Nu.nl nu met dit nieuws komt terwijl er op de site van de NRK nog niks er over te vinden is... Ik wacht het nog even af.
  2. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    DE NRK meld nu dat er om 16.00 een persconferentie zal plaatsvinden! Daarin zal bekend gemaakt worden wat er met Mueller gebeurd.

    Verder word er gemeld dat de geplande reis naar SLC, vertrek morgenochtend, niet doorgaat. Ze vertrekken nu donderdag en gaan dan gelijk naar Calgary. Volgens teamleider Haugen is het om medische redenen, veel Noren waren/zijn niet helemaal fit. Hij wil niet zeggen dat de problemen rond Mueller ook met het uitstellen van de reis te maken hebben...Maar dat komt wat ongeloofwaardig over..
  3. Duif

    Duif Well-Known Member

    Dan zal hij er dus inderdaad uitgaan. Bijltjesdag voor gerenomeerde coaches want voor van Gaal is het bij Bayern ook over.
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Hoe kom je daar bij dan? Heb het nog nergens gelezen.
  5. dedeut

    dedeut Well-Known Member

  6. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    exqueeze me: daar was dus al naar gelinkt. Schaatsforum en iPhone leveren een iets minder overzichtelijke combinatie
  7. Zenschaatser

    Zenschaatser New Member

    Ha een mooie dag voor de schaatssport! Eindelijk die walgelijke vetzak de laan uitgestuurd! Het leuke is ook nog dat door de manier waarop hij waarschijnlijk nergens anders aan de bak kan :D :lol: . Waarschijnlijk vanavond ook een feestje in huize Wennemars.
  8. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

  9. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Hij is ontslagen!!!!!!!

    Hij is voor officiele persconferentie van de bond met persmelding naar buiten gekomen dat hij zwaar teleurgesteld is in beslissing van de bond en de manier van behandelen van deze zaak. Verder ontkent hij nu ook dat hij Maren sexueel geintimideerd zou hebben...
  10. jdantuma

    jdantuma New Member

    Wennemars? Wrm dan?
  11. Gerrit

    Gerrit New Member

    doeggie Peter...
  12. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Bye bue Müller! Zou hij nu naar de Russen gaan? Met Bokko? Wat zouden de Bokko's nu gaan doen? Ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen!
  13. jaap

    jaap Active Member

    Dus toch aan het kortste eind getrokken!

    En dat in een olymp.seizoen.............
  14. Cyclad

    Cyclad New Member


    Enige nuance is jou ook vreemd hè? :D

    Ik ben het voor 100% eens met het besluit van de Noorse schaatsbond, iedere andere beslissing of niet-beslissing zou zeer ongeloofwaardig zijn.
    Peter Mueller doet overigens nu zielig, want hij oreert in de pers dat hij vindt dat de Noorse bond hem in de steek laat en hij beweert ook Haugli nooit sexueel te hebben geïntimideerd heeft. Tja.....
    Peter Mueller moet het boetekleed aantrekken en beseffen dat niet de Noorse bond hem in de steek laat, maar dat hij zelf schaatsers als Bokko in de steek laat door zijn gedrag.
    Ik denk dat elke andere schaatsbond zich nu ook wel 3 maal bedenkt alvorens Mueller aan te stellen. Misschien moet de beste man eens aan zelfreflectie gaan doen.
  15. Koen

    Koen Well-Known Member

    hoe reageert Bokko hierop??? want is toch wel wat dat je trainer in belangrijk seizoen aan de kant gezet wordt.
  16. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Vanwege Mueller zelf ben ik blij dat hij de laan uitgestuurd is, maar nu maak ik me wel zorgen hoe het met Bokko verder zal gaan dit seizoen.. Mueller is wel erg hypocriet bezig, zeg! Eerst biedt hij zijn excuses aan Maren aan, wat zegt dat er toch wel degelijk iets gebeurd is. En nu ineens gaat hij alles ontkennen.. :?
  17. GlobeskaterIJshaas

    GlobeskaterIJshaas Active Member

    Ik ben blij dat Mueller weg is uit Noorwegen, hopelijk gaat Bokko inzien dat hij ook zonder Mueller goed was geworden en goed kan zijn.. Ben erg benieuwd hoe het de rest van het seizoen gaat in Noorwegen en of de selectieprocedures nu ook eerlijker gaan...
  18. Cyclad

    Cyclad New Member


    Dat is zeker geen sinecure. Voor Havard Bokko is het inderdaad heel vervelend. Ik hoop zijn reactie nog ergens te vernemen.
    Ik hoop wel dat Bokko, als hij nuchter naar de feiten kijkt, beseft dat de Noorse schaatsbond geen andere keuze heeft.
  19. jdantuma

    jdantuma New Member

    Kijk Mueller ontkent niet dat er iets is gebeurd. Hij ontkent alleen dat de opmerking of de eventuele intimidatie te maken heeft met iets seksueels.
    Maar waarom heeft iedereen hier zo n hekele hem? Wat heeft hij naast dit allemaal nog meer geflikt?
  20. Zenschaatser

    Zenschaatser New Member

    Ik geef toe dat ik wat overenthousiast ben over Muellers ontslag, maar als je hem wat beter zou kennen dan snap je mij hopelijk wat beter. Hij heeft bijvoorbeeld zijn autobiografie geschreven en trapt daar nog even lekker na naar iedereen waar hij in het verleden mee heeft samengewerkt. Naast die irritant Yank uitstraling van hem met zijn zonnebril die hij niet even fatsoenlijk afdoet als hij een interview geeft zijn er nog heel wat erger zaken te verzinnen waarom die Mueller beter kan verdwijnen uit de schaatswereld.
    Hij heeft bijvoorbeeld vele jonge talenten over de kling gejaagd door zijn trainingen die gebaseerd zijn op slavenarbeid zonder aandacht te besteden aan de arbeid-rust verhouding. Waar Mueller ook komt, hij gaat altijd met gedonder weg. dat was in Amerika, Dat was bij spaarselect en dat is nu ook gebeurd in Noorwegen, waar de halve selectie wegens ruzie en zijn oneerlijke gedrag al is opgestapt.

Deel Deze Pagina