Lekker gezellig bij TVM

Discussie in 'Lange baan' gestart door Ave, 25 nov 2009.

  1. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Er staat op de website van de Poolse bond een kort interviewtje met Niedzwiedzki, waarin hij verteld zich goed te voelen bij TVM en dat ondanks dat er nieuwe mensen zijn gekomen, het nog steeds vertrouwd is. Ook zegt hij dat ze uit gewoonte nog steeds Engels praten maar dat hij inmiddels Nederlands kan en dat ook beter wil gaan leren. Hij sprak overigens al na z'n 1e seizoen wat Nederlands, maar moet zeggen dat ik ook uit gewoonte nog steeds Engels tegen hem praat ;)
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Jaap Stalenburg is in Zakopane...

    De ideale plek voor een repotage over de roots van Niedzwiedzki en waar het allemaal begonnen is...We gaan langs zijn ouderlijk huis, een huis in de podhale bouwstijl van de regio. Vervolgens vervolgen we de weg naar Tor Cos, de ijsbaan in Zakopane met daarnaast de atelietiekbaan en op de achtergrond het prachtige Tatragebergte. Niet veel verder daar vandaan "COS" hotel, hét sporthotel waar vele nationale ploegen van uiteenlopende sporten trainingskampen doorbrengen en waar de Poolse schaatsploeg een groot deel van het jaar doorbrengt. We lopen verder naar Kuznice en nemen de kabelbaan naar de Kasprowy Wierch, vanwaar we op 1987 m hoogte een prachtig uitzicht hebben over Slowakije maar ook over Zakopane. Na afloop van deze mooie tocht, gaan we verder richting Krupówki, de hoofdstraat van Zakopane waar het allemaal gebeurd. Daar nemen we een Poolse piwo en genieten we van het plaatselijk streekgerecht oscypek.... Reportage natuurlijk opgeleukt met allemaal beelden van Konrads wedstrijden, trainingen en noem maar op ;)

    Laten we hopen dat Jaap Stalenburg met zo'n reportage thuiskomt! :D

    Edit: Helaas, het wordt alleen een fotoreportage. Maar dat zullen vast supermooie foto's worden in deze omgeving!

    Ach misschien iets voor een volgende keer of een NOS item of wie er ook meeleest. Maar ik wil dan wel de credits voor de verhaallijn die ik heb uitgedacht ;)
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    In NU Sport een interview met Simon Kuipers, waarin hij verteld over het einde van z'n carrière. Daarin vertelt hij dat het zijn eigen keuze was het roer om te gooien en naar TVM te gaan, op zoek naar nieuwe prikkels maar dat hij daar teveel op een eilandje kwam als sprinter (blijft mijn vraag; waarom heeft hij niet meer met 1500 meter rijder Niedzwiedzki getraind? Simon is toch ook middellange afstandsrijder geweest, iets wat Niedzwiedzki ook kan.) en dat de sfeer minder gemoedelijk werd in zijn tweede jaar (toen was Kramer er weer, zei hij en die is harder/minder sociaal dier waardoor hij beter tot z'n recht komt bij TVM. Simon zegt socialer te zijn en dus een ander type team nodig te hebben) en dat het die zomer ook fout is gegaan omdat hij een allroundprogramma volgde. Maar hij blijft netjes en geeft aan dat het zijn eigen "schuld" is.

    Verder voor de Svenfans onder ons: Sven is gefilmd tijdens trainingen. Wel mooi filmpje: http://www.schaatsen.nl/videos/play/205 ... -in-action
  4. Monique

    Monique Well-Known Member

    Het is idd een leuk fimpje, maar hij trekt wel héél gekke bekken tijdens het trainen. :wink:
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Geloof me, dat doe jij ook als jij die kilo's omhoog moet tillen hoor ;) Doe zelf een bootcamp en dat word ook af en toe gefilmd en die rare bekken heb je gewoon nodig :p
  6. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    De meeste mensen hier op het forum krijgen die gewichten niet eens van de grond af denk ik.
  7. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    In ieder geval niet zonder daarna een enkeltje traumaheli te krijgen ;)
  8. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Tuurlijk trek ik dan ook gekke bekken, dat doe ik al als ik naar de C1000 fiets volgens mij. :wink:
  10. Sabine

    Sabine Well-Known Member

  11. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

  12. Mcat

    Mcat Well-Known Member

  13. Alleskids

    Alleskids New Member

    Wouter Olde Heuvel komt het komende schaatsseizoen waarschijnlijk nog niet in actie, zo heeft Gerard Kemkers, zijn coach bij TVM, laten weten.

    De 26-jarige Tukker onderging begin dit jaar een zware knieoperatie. "We hebben voor een rustige opbouw gekozen, omdat we hem een kans willen geven voor Sotsji", lichtte Kemkers toe.

    De revalidatie verloopt op zich volgens plan, maar vergt veel tijd. Kemkers: "Dat betekent dat we ervan uitgaan dat hij dit seizoen niet in actie komt. Of, als alles goed blijft gaan, misschien een paar wedstrijdjes aan het eind van het seizoen
    http://nos.nl/artikel/426803-olde-heuve ... izoen.html

    volgens mij wordt het voor WOH tijd om een andere hobby te zoeken, eentje die gezonder is voor zijn lichaam
  14. Danou

    Danou Active Member

    Dat vind ik een voorbarige conclusie. Afgelopen seizoen was een seizoen met pieken en dalen voor Wouter. Hij won zijn eerste world cup en kreeg toen de terugslag. Ik vind het een goed idee dat ze het rustig aan doen. Pas in 2014 hoeft hij er te staan (OKT) en als je de tijd hebt zou ik die dan ook nemen. Geen risico's.

    Als het daarna nog niks is zou ik zeggen, Wouter, het schaatsen dat wordt het niet meer.
  15. Sportgekkie

    Sportgekkie New Member

    Hopelijk kan hij na de revalidatie weer op zijn oude niveau komen en dat verbeteren want anders is het wel een roteinde van zijn loopbaan als na verloop van tijd schaatsen geen optie meer is.
    Maar positief blijven en duimen dat WOH weer op de baan terugkeert in 2013.
  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik denk dat als het echt niet meer goed zou komen, TVM hem niet meer onder hun hoede had genomen om hem op hun kosten te laten revalideren. Ik denk dus dat TVM in ieder geval het vertrouwen heeft.
  17. Sportgekkie

    Sportgekkie New Member

    Zit inderdaad wat in want anders zou TVM hem niet terughalen. Maar het blijft een risico met een revalidatieproces welke kant het opgaat alleen weten wij niet hoe groot of klein deze is/was.
  18. McSmit

    McSmit Active Member

    Wat is eigenlijk de reden waarom de TVM'ers relatief weinig wedstrijden in het voorseizoen schaatsen? Andere teams zijn al volop bezig met testwedstrijden, maar de TVM-ploeg nauwelijks. Ireen nog maar 1 wedstrijd, Linda de Vries afgelopen weekend 1e wedstrijd. Sven schaatst normaal ook maar 1 of 2 wedstrijdjes voor het NK aan. Douwe heeft er 2 gereden. Blokhuijsen is de uitzondering met al 3 races in de benen!
  19. HA01761

    HA01761 Active Member

    In een interview heb ik Wüst horen zeggen dat ze laat wil pieken en dus lang door blijft trainen aan het begin van het seizoen.
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

Deel Deze Pagina