Schaatsen in de media 2021/2022

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door proeme, 10 okt 2021.

  1. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    5….
  2. proeme

    proeme Well-Known Member

    aja, dan is het wel een beetje stom...
  3. sysya

    sysya Well-Known Member

  4. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member



    Eurosport zet in de titel dat het Olympisch record 5km gebroken werd, maar in de thumbnail dat het wereldrecord eraan ging.
  5. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Het wereldrecord Olympische Spelen ging eraan :p
  6. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    nee neee neeeeeee

    nee

    neeeeeeee


    Schermafbeelding 2022-02-09 om 20.01.38.png
    Mjøsaman, VorstM, Duif en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  7. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik zal hier wel in de minderheid zijn hoor maar ik vind dat de NOS het prima doet. Ik vind het wel leuk om af en toe wat beelden van het middenterrein te zien, dat maakt het allemaal wat menselijker.
    G1ant en Elina vinden dit leuk.
  8. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    Beelden van het middenterrein zijn an sich prima, maar niet als je daardoor een hele ronde van een rit mist, die bezig is. Johansson zat zo kapot dat hij zijn binnenbocht naar de kruising bijna niet meer kon houden (en daarom moest hij een slag laten lopen en verloor hij tijd), maar dat konden we niet zien omdat Nuis en Krol in beeld waren.
  9. Inimene

    Inimene Well-Known Member

    I- can't complain about the choice of a picture though :p
  10. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Ik neem het even op voor het AD. Het is zeer waarschijnlijk dat ze bij Zaanlander wel zo slim waren om die frustratie over De Jong niet voor camera te melden. Daar konden ze bij het AD dus niets mee. Misschien was Zaanlander daar wel zo bewust mee bezig dat ze rondom Wust per ongeluk wat te loslippig werden. Daar moest AD natuurlijk wel iets mee doen, die dingen zijn namelijk gewoon gezegd. Ook om te illustreren dat de sfeer in de totale TP-ploeg slecht is. Ze hebben misschien niet helemaal beseft dat dat zoveel ophef zou opleveren en dat Wust er dan onterecht als boeman, of boevrouw eigenlijk, uit zou komen.
  11. proeme

    proeme Well-Known Member

    maar als er iets gezegd wordt over AdJ, en op een heel ander moment wordt er iets gezegd over Wüst, en ze monteren dat zo aan elkaar dat alles over Wüst lijkt te gaan, dan is "het is wel gezegd" niet helemaal een eerlijk argument...
    kernploegfusie en chicagodude vinden dit leuk.
  12. sysya

    sysya Well-Known Member

    De dingen die worden gezegd zijn niet logisch wat betreft Wust, althans niet zover wij weten. We weten dat ADJ geregeld trainingen mist en we weten van het vaccinatie verhaal eerder dit jaar. In alles wat wij zien lijkt het gek dat Zaanlander/Schouten zou zeggen dat Wust trainingen voor de TP bemoeilijkt.

    Wat @proeme aangeeft is waar. Het is ontzettend makkelijk om een opmerking van Schouten in een andere context te plaatsen. Het idee van het is gezegd is alleen relevant als daadwerkelijk de naam van de persoon in die zin valt. Als Schouten zegt, "Wust maakt het lastig" dan kun je daar niet omheen, maar dat zegt ze niet. Alle opmerkingen die in het algemeen over de TP gaan zijn heel gemakkelijk te monteren zodat het lijkt alsof het over Wust gaat.
    kernploegfusie vindt dit leuk.
  13. mi

    mi Well-Known Member

    Luister de Hallo Peking (terugblik op vandaag) podcast van Thijs en Hidde vandaag even terug. Ze bellen met Kjeld, nogal hilarisch wat mij betreft! De sfeer heeft een nogal hoog 'we zijn op kamp' gehalte zeg maar. En hij gaat Wust ompraten dat ze nog even doorgaat tot Milaan ;)
  14. Lorca

    Lorca Well-Known Member

    Carien Kleibeuker vanavond bij Studio Peking. Daar konden we natuurlijk niet omheen :)
    VictorP en mi vinden dit leuk.
  15. sysya

    sysya Well-Known Member

    Haha thanks voor de tip, zou een feestje worden in Milaan haha, maar dan moet Nuis wel elke dag oppassen op Wust Jr ;)
  16. mi

    mi Well-Known Member

    Och dat interview met Esmee Visser en Merel Conijn. Kunnen zij alsjeblieft in dezelfde ploeg?
    En wat ontzettend dapper van Esmee om dit zo open te delen. Ik denk dat zij er echt weer komt omdat ze zo diep durft te kijken naar waar ze zit.
    Hannah vindt dit leuk.
  17. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    HaagscheBluf, G1ant, proeme en 5 anderen vinden dit leuk.
  18. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Gaat Schouten haar handen vol aan hebben....
  19. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Daar hebben jij en proeme wel gelijk in, hoor. AD had daar beter over na kunnen denken. Maar je moet daar ook weer niet te makkelijk over denken. Als je als journalist iets maakt, zeker nadat je ergens middenin zat, heb je niet altijd door hoe iets door lezers of kijkers gaat worden opgepikt. Ik denk niet dat ze hiermee Wüst voor de trein hebben willen gooien om maar voor sensatie te zorgen. Ik denk dat ze hebben willen aantonen dat de hele sfeer rondom het TP-team slecht is. Dat stukje waarin ze raadselachtig iets zegt over wie er in de selectie van de TP zou moeten zitten, was ook niet direct achter het Wüst-bashen gemonteerd, in mijn herinnering. Ik vraag me echt af of de makers hebben beseft dat mensen dat zouden interpreteren als 'Wüst moet niet in de selectie'. Hier op dit forum werd dat fragment er in eerste instantie ook niet echt uitgepikt.

    Als Zaanlander in die docu niets negatiefs zegt over De Jong, maar wel over Wüst, dan is het toch echt vooral hun eigen schuld dat dat beeld wordt geschetst over Wüst.
  20. mi

    mi Well-Known Member

    Even luisteren: de rant van Jillert bij Thijs en Hidde vanmiddag. Ik lig rollend van het lachen op de grond.
    HaagscheBluf en Camila vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina