Zomerijs/Zomerstop

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door MrBean, 13 mei 2010.

 1. ®onnie

  ®onnie New Member

  Re: Zomerijs

  Het bericht is inmiddels van de site van Thialf verdwenen. Kortom gewoon open vandaag :D

  Eind van de ochtend alsnog vertrekken naar Heerenveen!!!
 2. locuta

  locuta New Member

  Re: Zomerijs

  Thialf is gewoon weer open. Was er gister weer: dik 200 man op het ijs. :)
  Vrijdag en zaterdag ga ik weer, ook even bij de TVM-training kijken. zin in. Daarna is het weer dicht... :(
 3. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Re: Zomerijs

  Zomerijs had van mij langer mogen duren dan had ik wellicht nog even op en neer gekund om m'n Pool te bewonderen. Alhoewel ik er nu elke dag een heleboel zie :lol: :lol: :lol: is dat toch niet hetzelfde als op de ijsbaan :wink: Ik ben dit jaar voor het eerst in jaren gewoon niet geweest naar zomerijs.
 4. Lammert

  Lammert Member

  Re: Zomerijs

  Morgen gaan we! Beetje baalding is dat de voeten van m'n zoon in de afgelopen maanden klaarblijkelijk zo gegroeid zijn dat ie niet meer in z'n Maples past... Heb gelukkig de Combi's nog bewaard en daar past ie nog net in. Heb er erge zin in om morgen weer op de ijzers te staan. We gaan langer reizen dan schaatsen, maar boeie, we kunnen het ijs op. We zijn er weer bij en dat is pri-hi-ma!
 5. plus

  plus New Member

  Re: Zomerijs

  Daar mag je juist blij om zijn. Dan kan je échte schaatsen voor hem kopen...
 6. Lammert

  Lammert Member

  Re: Zomerijs

  Haha. Nou, die Maples zijn ook al wel vrij echt, hoor. Maar ik ga in september eens kijken of we ze kunnen inruilen voor iets ander leuks. Viking marathon mid of I zat ik aan te denken. Maar nu eerst maar eens snel naar de trein rennen. We willen voor de deur staan als Thialf opengaat!
 7. Edwin

  Edwin Active Member

  Re: Zomerijs

  Konrad kon goed volgen bij ROH en Kuipers gister :) Konrad en Christine rijden gewoon in hun eigen pakken, maar mochten dus wel tijdens het topsportuur rijden. Wüst was er niet waardoor Christine alleen met Jorien reed. Team 1nP en Hofmeier waren er gister ook. Hofmeier overigens in witte (doorschijnende) pakken...

  Edit: En Erben was op het ijs en trainde Freddy :)
 8. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Re: Zomerijs

  Klopt dat Erben tegenwoordig Freddy traint :) Als ie dat nou blijft doen...dan had die toch gelijk dat we elkaar nog zouden zien ;)
 9. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  :shock: Van mij mag het schaatsseizoen morgen beginnen. Vergeet het WK voetbal en de Tour de France! :p
 10. Edwin

  Edwin Active Member

  Re: Zomerijs

  Na morgen ligt er vanaf 19 september weer ijs op Thialf :)
 11. Monique

  Monique Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  Het valt me op dat er hier op het forum helemaal niet over het WK wordt gepraat, zijn er wel volgers? Ik ben echt zenuwachtig voor zondag, maar heb er ook ongelofelijk veel zin in. Wat zou het GEWELDIG zijn als het zou lukken, ik durf er haast niet aan te denken. Volgens octopus Paul gaat Spanje winnen en volgens parkiet Mani gaat Nederland winnen. :wink: Een parkiet lijkt me toch een stuk betrouwbaarder dan een octopus, haha.

  Sorry, dit was even off topic. :roll:
 12. Koen

  Koen Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  ja hoor Monique, maak je maar niet ongerust. hier een ontzettende voetbalfan. zenuwe ook aanwezig,blij dat ik niet bijgelovig ben in Octopussen. hoop dat het dik feest wordt zondag en dan dinsdag naar Amsterdam
 13. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Re: Zomerijs

  Offtopic: Ik zit leuk in Warszawa en ik heb geen idee of ik daar de kans krijg om voetbal te kijken aangezien ik pas om 19:00 aankom en geloof me, die Poolse treinen, die zijn niet zo van de tijd ;)

  En laat inderdaad het seizoen maar beginnen!!! Heb echt zin in November met de worldcup serie!
 14. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  Hier nog een enorme voetbalfan in spanning. Al blijven schaatsen (en wielrennen) natuurlijk wel de mooiste sport(en) :)
 15. Monique

  Monique Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  Om schaatsen en voetbal weer even bij elkaar te brengen: ik lees op twitter dat Erben Wennemars naar Zuid Afrika gaat. Wat supergaaf voor hem, ben wel een beetje jaloers. Als je daar toch bij kan zijn is wel helemaal geweldig. :D
 16. Edwin

  Edwin Active Member

  Re: Zomerijs

  Erben is dan 2/3 wedstrijden geweest, maar omdat even door te trekken naar het schaatsen, dan maak je niet het hele toernooi (van Nederland dan) mee, terwijl je bij een schaatstoernooi (EK en WKs) je makkelijk, in minder dagen, voor veel minder geld, wel een heel toernooi kan meemaken. Tuurlijk is het leuk om bij zo'n wedstrijd van Nederland in Zuid-Afrika te zijn en als dat die finale is is dat erg leuk, maar stel je hebt 1 poule-wedstrijd gezien, live, of de achtste finale tegen Slowakije, dan was het 2x 45 minuten leuk plus alles erom heen, maar de echte sport was 90 minuten en bij het schaatsen is dat heel anders.
 17. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Re: Zomerijs

  Haha zelfs ik heb al last van spanning :eek: En nee, ik ben normaal niet de grootste fan van voetbal, maar met EK's en WK's word ik door de sfeer, media aandacht, groepsdruk..of wat het dan ook mag zijn, toch altijd behoorlijk meegezogen in het voetbalgebeuren. Zeker toen Nederland van Brazilië won had de oranjegekte mijn hart gestolen :p Ik had vanaf die wedstrijd last van spanningen die ik normaal alleen bij belangrijke wedstrijden van mijn meest favoriete schaatser ervaar..dat zegt wel genoeg denk ik :wink: En ik probeer die verhalen over die octopus maar naast me neer te leggen. Ik zie het vanzelf wel..

  Sorry moderators dat ik nu even mee off topic ga :p Misschien een ideetje om een WK topic oid in het Schaatscafé te openen voor de voetbalfans? :wink:

  Het eerste waar ik nu naar uit kijk is mijn vakantie, maar als ik weer terug ben (8 september) kijk ik vast al wel weer reikhalzend uit naar het NK Afstanden :wink: Zomerijs vind ik overigens wel een erg mooie overbrugging! Zonder dat zou ik het schaatsen veeel te lang moeten missen.. Al heb ik op zich weinig te klagen met APPM die regelmatig in mijn woonplaats traint :p
 18. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  Ik ben sowieso al groot voetbalfan dus heb er zeker zin in :D kan eigenlijk niet geloven dat we in de finale staan. Als je terugdenkt aan die teams in 74 en 78, daar wordt nu nog over gepraat, ik kan me niet voorstellen dat we over 30 jaar nog over dit team praten! Maar wel supergaaf :D
 19. lilyleaf

  lilyleaf New Member

  Re: Zomerijs

  Snel weer on-topic:

  vandaag zomerijswedstrijd op thialf!
 20. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Re: Zomerijs

  Ah balen, ik wilde net over mijn WK-gevoel gaan praten...

Deel Deze Pagina