WK Sprint Heerenveen Meeting

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Monique, 10 jan 2011.

 1. jaap

  jaap Active Member

  Waar blijven de foto's van de meeting?????????
 2. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Jaap, zie bericht van Lars-lover.Er is geen foto genomen.

  Sowieso heb ik na een lange schaatsdag al helemaal geen energie meer om over foto's na te denken en volgens mij is dit mijn eerste foto loze weekend :lol: :lol: :lol:
 3. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Ik kon er helaas toch niet bij zijn. Mijn aanhang had honger en had geen zin om op mij te moeten wachten, bovendien was ik niet degene die reed, dus kon ik ook niet echt eisen gaan stellen. Ik hoop dat het leuk is geweest!
 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Geen foto idd maar het was wel even leuk. Het hele programma liep nogal uit, dus Sharky en ik konden niet heel lang blijven, maar ken nu wat meer gezichten bij de berichten. Enneh, als er een forumuitje na het seizoen komt, wordt het wat mij betreft zeker NIET schaatsen, ik vrees dat ik nog slechter ben dan Sabine. Misschien een keer naar Utrecht met een clubje? Ligt mooi centraal en is goed per trein te bereiken.
 5. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Utrecht zou voor mij prima zijn :)
 6. jaap

  jaap Active Member

  Nou geen probleem hoor die foto! Als jullie het maar leuk hebben gehad, zou er zelf trouwens aardig claustrofobisch van worden tussen zo'n deinende massa. Heb ook nog veldrijden gekeken, a.s. zondag WK in St.Wendel.
 7. Duif

  Duif Well-Known Member


  Voor mij ook, zou het heel leuk vinden om dit een keer te doen :)
 8. Reitse

  Reitse Active Member Medewerker

  Het is mij helaas ook niet gelukt om even langs te komen, zo'n wedstrijdafronding kost wel ff tijd. Zondagochtend nog wel ff naar Lisan gezwaaid toen we aankwamen en vlak voor de eindhuldigingen nog even bij GoDennyGo door beeld gelopen. Soms wel jammer dat je dan snel dingen moet doen, krijg je nauwelijks de kans om even bij te praten oid. Worldcup is dan gemakkelijker met lange tussenpauzes.
 9. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  waarom zeg je dan niet even iets? ik heb namelijk geen idee wie je bent/welk gezicht erbij hoort :D
 10. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik vind het ook leuk om zon meeting bij te wonen :D

  Dus kom maar met een voorstel :)
 11. nino

  nino Member

  De identiteitscrisis is compleet, nu ook de Canadese vlag gestreken is.
  Het idiote is dat Denny Morrison voor mij nu ook wat glans verloren heeft. Ik vind het wel een beetje sneu voor hem....
 12. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Waar zijn je fans als je ze nodig hebt? Hij reed toch wel 1 hele goede 1000 meter. Maar ja geen podium.
 13. Lindekh

  Lindekh Member

  Lachen! Lijkt me ook leuk. Utrecht is perfect.

  We kunnen er ook een soort Schaatsforumfandag van maken a la de Wieisdemol.com-fandag. (Kennen mensen die? Zie: http://www.wieisdemol.com/index.php?p=widm10-fandag) Dan nodigen we ook schaatsers/trainers uit zodat we als fans vragen kunnen stellen ;-) en kunnen we daarbij ook gewoon lekker kletsen.
 14. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Lijkt me leuk, maar weet niet of het in de praktijk haalbaar is ;) kan iemand Sven even bellen voor mij dan? :p
 15. Monique

  Monique Well-Known Member

  Zullen we eens een datum prikken en kijken wie er allemaal kan? Ik stel zelf voor om het niet al te lang na het seizoen te doen, omdat het nu lekker druk is hier. Ik kom dan uit op bijvoorbeeld zaterdag 19 maart of zaterdag 26 maart. Een zondag vind ik zelf iets minder handig, omdat de meeste mensen maandag weer moeten werken of studeren. En dan bijvoorbeeld om 2 uur afspreken op station Utrecht, ergens een kroeg opzoeken om gezellig te drinken en te kletsen, daarna hapje eten ergens, en dan weer naar huis.

  Als iemand andere suggesties heeft: prima.
 16. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  19 maart kan ik iig niet, 26 maart kan ik wel geloof ik.

  Maar ik hoef niet de doorslaggevende factor te zijn natuurlijk ;)
 17. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik heb allebei de data nog vrij, maar ben momenteel erg druk met afstuderen dus het zou kunnen dat ik daardoor af zou moeten zeggen, maar in principe is die kans klein :).
 18. Monique

  Monique Well-Known Member

  Laten we het voor nu dan op 26 maart houden, en kijken of er nog meer mensen dan kunnen en het leuk vinden. We kunnen het altijd nog veranderen, maar je moet een keer beginnen met een datum te noemen, anders blijft het supervaag.
 19. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  26 maart heb ik ook nog niks staan, dus ik zou wel kunnen dan! :) Ik vind dat idee om schaatsers en coaches uit te nodigen ook wel erg leuk! :D Maar ik twijfel ook in hoeverre dat haalbaar is.. Al zou ik zo her en der wel een balletje op kunnen gooien. Maar goed, gewoon met elkaar wat eten en drinken in Utrecht vind ik ook erg gezellig, hoor! :D Mij maakt het in principe niet zoveel uit wat het precies wordt.
 20. wereldrecord

  wereldrecord New Member

  Ik heb wel zin om te gaan. Op een voorwaarde, dat ik samen met Leenstrafan!, Leenstra eens een paar kritische vragen te stellen en daarna een uitgebreide maaltijd te eten met haar plus een voorafgaande schaatsclinic helemaal door haar verzorgd. :lol:

Deel Deze Pagina