WK Allround 2013 Hamar

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 13 jan 2013.

 1. FuGeE_Volkova

  FuGeE_Volkova Well-Known Member

  Misschien wel. Heb alleen de 1500 kunnen zien maar t viel me gelijk op.
 2. gerrit stevens

  gerrit stevens Well-Known Member

  Ik vraag me af waarom Sven nooit de Fabris methode op de 1500 probeert. Wat hij nu doet is zich richten op zijn tegenstander, op het NK en EK tegen Blokhuijsen (alleen tijdens NK ging het goed) en op het WK tegen Bokko. Hij is de betere stayer toch rijdt Bokko veel vlakker en dat komt omdat Sven zich vooral in de eerste ronde forceert. Nu kon Bokko ook nog eens tweemaal profiteren op de kruising. Sven had dat om moeten draaien en dan met een sterke slotronde komen. Dat is toch zijn handelsmerk.
 3. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Deze methode zou kunnen werken als de tegenstander niet veel sneller opent dan Sven ( zoals Blokhuisen, die verrassend genoeg niet bijster snel opent op de 1500m). Maar tegen een Bokko die de snelste opent van alle echte allrounders en die niet kapot gaat in de laatste ronde...gaat Sven het niet redden zo.
 4. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik vond haar ook behoorlijk aan de zware kant..
 5. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ploegen vliegen niet altijd met elkaar. Ik heb tijdens een worldcup in Hamar bijvoorbeeld met (toen nog) Control in vliegtuig gezeten. Budapest vorig jaar zat Koen Verweij als enige in het vliegtuig.

  Er is geen peil op te trekken. Vanaf Calgary vlogen twee Noorse begeleiders via San Diego naar Salt Lake City. Dat is wel een aparte route ;)
 6. Hieke62

  Hieke62 New Member

  Heel TVM, Diana Valkenburg, Erben Wennemars, Rintje Ritsma, Yvonne van Gennip, Henry Schut, Kleintje Pils; allemaal zaten ze in een rechtstreekse lijnvlucht naar Schiphol met de KLM.
  Rotteveel, Verweij en van Beek waren natuurlijk pas laat geplaatst, dus voor hen moest een andere vlucht worden geregeld. Ook de ouders van deze 3 konden pas kort van te voren hun reis en hotel boeken.

Deel Deze Pagina