Wie schaatst waar in seizoen 2011/2012

Discussie in 'Lange baan' gestart door Schaatsfan86, 9 mrt 2011.

 1. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  En een paar uur later is het rond: Otterspeer sluit zich aan bij de APPM ploeg.

  Gezien de prestaties van Otterspeer, de Koning en M. Mulder dit seizoen en de prestaties van R. Mulder vorig seizoen, wordt APPM echt een sprintteam om rekening mee te houden! (al zal er nog wel een schaatser of twee bij moeten)
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Super dat Hein naar APPM gaat. Het lijkt mij echt een ploeg die bij hem past. Redelijk ongedwongen sfeertje en Gerard van Velde als trainer. Wat wil een sprinter nog meer? Nou ja, een beetje geld meer misschien, maar APPM is zeker een superploeg.
 3. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Echt mooi dat Hein een plekje heeft gevonden bij APPM! :D En natuurlijk ook fijn voor APPM! Ze hebben naar mijn idee met Hein Otterspeer een aanwinst voor de ploeg binnen gehaald. Ik vraag me af of Jesper Hospes soms ook naar APPM zal gaan? Hein noemt op zijn site ( http://www.heinotterspeer.nl ) namelijk ook de naam van Hospes tussen de mensen, waarmee hij komend seizoen gaat samenwerken :wink:
 4. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Mooi, dat wordt weer een jaartje genieten van mooie 5 en 10 km races.
 5. Edwin

  Edwin Active Member

  Boris Kusmirak is dan wel gestopt, maar hij wordt opgenomen in de begeleidingsstaf als assistent teammanager: http://teamappm.nl/nieuws/?nieuws=15730.

  1nP met alleen nog Marit Dekker en Arjen van der Kieft gaat zich richten op damessprint en herenallround volgens NUsport/schaatsen.nl.
  Wie zijn er vrij voor die categorieën? Liga heeft een probleem om de licentie te behouden, volgens mij. Maar die gaan toch niet samen met 1nP. Voor herenallround lijken mij Ted-Jan Bloemen, Ben Jongejan en Tim Roelofsen de gegadigden. Meer vrije mensen zijn er niet of zou Sjoerd de Vries ook zich op allround gaan richten? Volgens Schaatsenzo gaan er geruchten dat ie naar Hofmeier gaan. Alhoewel ik CBA ook niet gek zou vinden voor Sjoerd.
 6. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Wat Sjoerd gaat doen, geen idee, maar ik denk dat het verstandig is dat hij niet bij een pure sprintploeg gaat. In het verleden had hij meer inhoud en was ie geschikt voor een ploegenachtervolging; sinds hij zich op de sprint is gaan richten vind ik dat minder geworden.. Maar CBA zou niet zo gek zijn, maar als ik CBA was had ik eerder gegokt op Sjoerd dan op Elgersma ;)

  Sjoerd bij Np1 met van der kieft? Lijkt me niet echt een combinatie aangezien de een een echte stayer is en de ander meer midden afstand.
 7. naomie70

  naomie70 Active Member

  Ronald Mulder verruilt de APPM-ploeg voor het Control-team:
  http://nos.nl/artikel/235333-ronald-mul ... ploeg.html

  Mod break Lisan: Het is niet toegestaan teksten van andere nieuwsbronnen letterlijk over te nemen. Een inleiding in eigen woorden + link naar het bericht kan wel.
 8. Edwin

  Edwin Active Member

  De beste 2 mannelijke 500m-rijders in één team. Hoe gaat dat zich ontwikkelen. Zouden Jan en Ronald goed samen kunnen trainen, om elkaar hoger op te brengen of...?
 9. naomie70

  naomie70 Active Member

  Lastig om te zeggen, het kan goed maar ook slecht uitpakken. We zullen zien :)
 10. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik vind het heel mooi, bijna alle rijders zijn beter geworden bij Orie de laatste jaren. Ik denk dat Ronald hier zeker profijt van gaat hebben, en dat hij en Jan elkaar sterker gaan maken.
 11. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik vind het voor Ronald erg leuk dat hij naar Control kan nadat z'n seizoen zo abrupt eindigde. Mooie kans en inderdaad ben erg benieuwd hoe het uit gaat pakken met het trainen met Smeekens. Denk wel dat ze elkaar nog beter kunnen maken.

  Maar Ik denk dat Otterspeer toch met de gedachte naar APPM was gekomen om o.a. met Ronald Mulder te trainen of zou, gezien het budget van APPM, Ottenspeer daar alleen maar heenkunnen doordat Ronald Mulder al zover in onderhandeling was met Control? Ben wel benieuwd of er nog meer komt bij APPM want het is wel een heel klein ploegje zo.. De Koning, Michel Mulder en Hein Otterspeer.
 12. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Zeker erg leuk voor Ronald dat hij naar Control kan! :D Mooie kans om zich nog verder te ontwikkelen. En ik denk ook dat hij veel kan hebben aan Smeekens als trainingspartner. Zal voor Michel vast wel even wennen zijn dat hij nu niet meer met zijn broer samen traint :p Drie schaatsers bij APPM is inderdaad wel erg weinig.. Ik lees net op Schaatsenzo het gerucht dat Jesper Hospes ook naar APPM gaat. Maar ik weet niet of dat waar is, want het is nog nergens officieel bevestigd. Wel noemde Hein Otterspeer zijn naam tussen de mensen met wie hij gaat samenwerken.
 13. r.welle

  r.welle New Member

  Topsport is soms raar . . . . elkaar helpen ik geloof er niet in. Het zijn allemaal killers :twisted: . (en zo hoort het ook)
  Ik zeg altijd als trainer, zorg dat je je vijand als ploegmaat krijgt. Weet je bijna altijd wat hij doet.
  We zullen zien hoe het uitpakt . .
 14. Icespeedskater

  Icespeedskater New Member

  Dus gaat Wesley Lommers naar Luxemburg omdat daar zoveel concurrentie is :?: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 15. Monique

  Monique Well-Known Member

  Mooie deal voor Ronald Mulder dat hij naar Control kan, maar het zal wel even wennen voor hem en Michel zijn dat ze niet meer bij elkaar trainen. Misschien voor Michel ook wel iets beter, omdat hij toch de iets mindere van de twee was de laatste jaren. En voor Ronald is het mooi dat hij met Jan kan trainen. Ben benieuwd hoe het gaat uitpakken en verheug me nu alweer op de eerste wedstrijden.
 16. Jaco

  Jaco Active Member

  Heeft Lotte van Beek al een team voor het komende seizoen? Team Groenewold? de Liga-ladies?
 17. Regenboog

  Regenboog Member

  Ze gaat toch naar de Liga ladies? Ik dacht dat dat al zeker was.
 18. Sabine

  Sabine Well-Known Member

 19. Sabine

  Sabine Well-Known Member

 20. xRedStar

  xRedStar New Member

  Op deze foto staan ook verschillende rijders van andere ploegen
  oa. Yvonne Naute, Roxanne van Hemert = Hofmeier
  Marit Dekker = 1NP

Deel Deze Pagina