Wie is de eerste die Sven Kramer gaat verslaan?

Discussie in 'Lange baan' gestart door leenstrafan, 31 jan 2009.

?

Wie is de eerste die Sven Kramer gaat verslaan?

 1. Håvard Bøkko

  0 stem(men)
  0,0%
 2. Enrico Fabris

  0 stem(men)
  0,0%
 3. Wouter Olde Heuvel

  0 stem(men)
  0,0%
 4. Bob de Jong

  4 stem(men)
  40,0%
 5. Chad Hedrick

  0 stem(men)
  0,0%
 6. iemand anders, nl.

  6 stem(men)
  60,0%
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. abcdefg

  abcdefg New Member

  Een forum is er toch voor om tr discussieren? Laten we wel wezen, Sven Kramer won tot zijn blessure zo'n beetje alles waar hij aan mee deed, stak er met kop en schouders bovenuit. Nu is dat niet meer zo, dan is het toch logisch dat daar over gediscussieerd wordt? Hoe het kan, of het tijdelijk is enz. Dit doet imo niks af aan de prestaties van Bob de Jong en Jorrit Bergsma. Maar dit topic gaat nu eenmaal over Sven Kramer.

  Overgens ben ik geen Sven-fan, dus er is geen sprake dat ik door een roze bril kijk als ik zeg dat trainingsachterstanden invloed hebben.
 2. Pieter1971

  Pieter1971 Member

  Ik hoop voor Sven dat hij zijn oude niveau weer gaat halen (en nog beter), maar persoonlijk denk ik dat hij dat nooit meer gaat halen. Daar staat ook tegenover dat er andere schaatsers zijn opgestaan, die momenteel de dienst uitmaken en minstens van een vergelijkbaar niveau zijn.
 3. Jeronimo1

  Jeronimo1 Well-Known Member

  Tuurlijk in de zomer hard kunnen trainen alleen nooit zo hard als de oude Sven na ruim een jaar eruit te zijn geweest.
 4. Billy

  Billy New Member

  dit topic gaat er volgens mij nu alleen nog maar over waarom dit topic niet voorbij is, terwijl het duidelijk is dat het antwoord op dit topic is gegeven geworden. Dat Kramer echter verslagen is wordt ontkend of vergoeilijkt, hetgeen wrevel oproept. De trainings achterstand wordt gebuikt om aan te geven dat Bob de Jong wel wel heeft gewonnen maaaaaaaaarrrrr ...er is geen maar , dit is o.a. een reden waarom hij heeft verloren. Of dit nu een mislukte wissel is of een val of achterstand in de training, of tweede vals op een 10K. Dit was het moment dat hij is verslagen. Het is hard, het is triest, maar tevens het onderwerp van dit topic; wie is de eerste die hem verslaat. Dat kan alleen in een wedstrijd waaraan hij meedoet en dat was nu. Dus wat mij betreft; einde van deze topic. Het zou leuk zijn als Kramer weer gaat winnen, en dan kunnen we weer een gelijksoortig topic beginnen.
 5. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Juist.
  Sven is verslagen, de winnaar is bekend.

  Nu op de naar de eerste winst van Kramer.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina