Wedstrijden november 2020

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 13 nov 2020.

 1. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Als Kok en Leerdam zo snel zijn dan hebben de allrounders vandaag toch vrij zwakke 500 meters gereden. Want dat ging eigenlijk best traag, vooral bij de mannen.
  Duif vindt dit leuk.
 2. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Dag 3 in Hachinohe gaf opnieuw baanrecords. Miho Takagi ging naar 155.60. Ook Oshigiri's 1.57.11 mag er zijn. Op de 5000 meter verbeterde Lemi Williamson haar eigen baanrecord tot 7.12.50, vlak voor Sakai 7.13.11

  Bij de mannen gingen er op de 1500 meter 6 onder het oude baanrecord. Yamada was uiteindelijk de snelste in 1.46.65. Op de 10 kilometer ging het baanrecord naar Ryosuke Tsuchiya in een prima 13.16.10.
 3. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Het valt me op dat Lemi Williamson zo ontzettend veel 5km's rijdt voor mijn gevoel. Alweer haar vierde van het seizoen. Is dat nou zinvol?
 4. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Is nou de beste tijd van gisteren in Thialf in het bijprogramma gereden?
 5. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

 6. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Of na twee weken als niemand besmet is geraakt.
 7. Mey

  Mey Well-Known Member


  "De uitslagen van de oefensessies worden vanwege de geldende coronamaatregelen niet gepubliceerd. "

  Huh, wat een bizarre regel. #waaromdan
 8. Eelco

  Eelco Well-Known Member

  Tijden zijn ook op instagram te vinden. Althans van Kok, Leerdam en Mulder weet ik het zeker.
 9. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  De Polen hebben in Tomaszów-Mazowiecki hun allroundkampioenschap gereden. En dat met de klassieke vierkamp. Lof is dus voor de Polen op zijn plaats.

  Ook twee spannende kampioenschappen. Bij de vrouwen wint Karolina Bosiek van Natalia Czerwonka, dankzij winst op de 500m (39.23). De jonge Poolse lijkt steeds meer een sprintster te worden. Nummer drie Magdalena Czyszczon (moest 3x kijken hoe ik dat schrijf) is de beste stayer van Polen en won de beide lange afstanden.

  Bij de mannen wint met Szymon Palka wel een stayer. Zijn zeges op de 5km en 10km waren overigens in matige tijden. Zilver was voor Artur Janicki. Marcin Bachanek deed wat Jorien Ter Mors ook had moeten doen en nam gewoon brons mee naar huis.
  alexander79 en VorstM vinden dit leuk.
 10. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  In Zuid-Korea is de corona-situatie verslechterd en is fase 2 ingegaan. Dat betekent dat de schaatsers nu in vier groepen worden opgedeeld in plaats van in twee groepen. Er mag zo te zien maar met maximaal 15 schaatsers tegelijk getraind worden in de hal van Seoul.
  Toch beginnen woensdag daar de wedstrijden om de President's Cup. Die lijken live te volgen zijn via https://www.youtube.com/playlist?list=PLYtBxKd37pl8X4plk11gf5wO6c-67CXaJ
 11. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  En wie wordt er daar in Seoul 4e op de 5000 meter? Onze Olympische kampioen Seung-Hun Lee, in genade weer aangenomen.

Deel Deze Pagina