Wedstrijden november 2020

Discussie in 'Lange baan' gestart door EenBrabander, 13 nov 2020.

 1. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Als Kok en Leerdam zo snel zijn dan hebben de allrounders vandaag toch vrij zwakke 500 meters gereden. Want dat ging eigenlijk best traag, vooral bij de mannen.
  Duif vindt dit leuk.
 2. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Dag 3 in Hachinohe gaf opnieuw baanrecords. Miho Takagi ging naar 155.60. Ook Oshigiri's 1.57.11 mag er zijn. Op de 5000 meter verbeterde Lemi Williamson haar eigen baanrecord tot 7.12.50, vlak voor Sakai 7.13.11

  Bij de mannen gingen er op de 1500 meter 6 onder het oude baanrecord. Yamada was uiteindelijk de snelste in 1.46.65. Op de 10 kilometer ging het baanrecord naar Ryosuke Tsuchiya in een prima 13.16.10.
 3. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Het valt me op dat Lemi Williamson zo ontzettend veel 5km's rijdt voor mijn gevoel. Alweer haar vierde van het seizoen. Is dat nou zinvol?
 4. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Is nou de beste tijd van gisteren in Thialf in het bijprogramma gereden?
 5. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

 6. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Of na twee weken als niemand besmet is geraakt.
 7. Mey

  Mey Well-Known Member


  "De uitslagen van de oefensessies worden vanwege de geldende coronamaatregelen niet gepubliceerd. "

  Huh, wat een bizarre regel. #waaromdan
 8. Eelco

  Eelco Well-Known Member

  Tijden zijn ook op instagram te vinden. Althans van Kok, Leerdam en Mulder weet ik het zeker.
 9. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  De Polen hebben in Tomaszów-Mazowiecki hun allroundkampioenschap gereden. En dat met de klassieke vierkamp. Lof is dus voor de Polen op zijn plaats.

  Ook twee spannende kampioenschappen. Bij de vrouwen wint Karolina Bosiek van Natalia Czerwonka, dankzij winst op de 500m (39.23). De jonge Poolse lijkt steeds meer een sprintster te worden. Nummer drie Magdalena Czyszczon (moest 3x kijken hoe ik dat schrijf) is de beste stayer van Polen en won de beide lange afstanden.

  Bij de mannen wint met Szymon Palka wel een stayer. Zijn zeges op de 5km en 10km waren overigens in matige tijden. Zilver was voor Artur Janicki. Marcin Bachanek deed wat Jorien Ter Mors ook had moeten doen en nam gewoon brons mee naar huis.
  alexander79 en VorstM vinden dit leuk.
 10. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  In Zuid-Korea is de corona-situatie verslechterd en is fase 2 ingegaan. Dat betekent dat de schaatsers nu in vier groepen worden opgedeeld in plaats van in twee groepen. Er mag zo te zien maar met maximaal 15 schaatsers tegelijk getraind worden in de hal van Seoul.
  Toch beginnen woensdag daar de wedstrijden om de President's Cup. Die lijken live te volgen zijn via https://www.youtube.com/playlist?list=PLYtBxKd37pl8X4plk11gf5wO6c-67CXaJ
 11. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  En wie wordt er daar in Seoul 4e op de 5000 meter? Onze Olympische kampioen Seung-Hun Lee, in genade weer aangenomen.
 12. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  In Tomaszów-Mazowiecki heeft Karolina Bosiek ook de Poolse sprinttitel gewonnen. De allroundster wordt steeds meer sprintster en is niet te kloppen door nummer 2 en 3 Andzelika Wojcik en Kaja Ziomek. Dat terwijl Kaja Ziomek internationaalde aansluiting vond op de 500m. Het Poolse damessprinten stond er nooit zo goed voor als nu.

  Bij de mannen is dat anders. Wel een spannende strijd waarbij Artur Nogal Damien Zurek en Piotr Michalski terugwijst naar respectievelijk zilver en brons. Damian Zurek zit er nu echt tussen. Piotr Michalski en Sebastian Klosinski halen hun niveau niet meer.
 13. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  In Minsk goede 500 meters: Golovatsiuk 35.18 (laagland-PR) en Nifantava 38.32 (PR, 0.33 onder haar oude tijd uit SALT LAKE CITY).
  Aan de andere tijden te zien is het ijs verder niet zo snel.

  Uit Zuid-Korea is geen enkele interessante tijd overgekomen. Ook voor Seoul-begrippen ging het niet hard.

  Zurek rijdt beter dan ik had verwacht. Mooi dat de Polen gewoon een NK afstanden, allround én sprint in drie aparte weekenden organiseren. In Japan komt er dit jaar geen kampioenschap allround of sprint ...
 14. Duif

  Duif Well-Known Member

  Op Speedskatingresults staan ineens de uitslagen van de "geheime" trainingswedstrijden die in november in Thialf zijn verreden. Zijn er 4 geweest. Of de uitslagen volledig zijn weet ik niet, want aan de wedstrijd van 16 november zou alleen Ireen Wüst deelgenomen hebben.
  SprintMaster vindt dit leuk.
 15. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Als je alleen de uitslag van Ireen Wüst post dan weet je zeker dat je niet met "hé, dit zijn uitslagen van amateurs, amateursport mag niet" om de oren geslagen zal worden.
 16. Duif

  Duif Well-Known Member

  Dat is waar, maar ik zag bij een andere wedstrijd wel namen als Roel Boek, Nino van Dijk, Elwin Jongman en Harm Visser in de uitslag staan. Niet echt jongens die tot het professionele schaatsleger gerekend mogen worden.

Deel Deze Pagina