Viking Nagano Gold 2005

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Arno, 15 jan 2006.

 1. Gompy

  Gompy Member

  Volgens mij is dat afhankelijk van het soort thermoplast dat gebruikt word. Volgens mij deze enige manier om thermoplasten te reaperen is het smelten en het opnieuw in vorm zetten van het materiaal (wat bij schaatsen dus onmogelijk is). Het enige wat je kan doen is het opnieuw vormen en proberen het dicht te drukken en dan te vullen met epoxy hars. Dit geldt overigens ook voor carbon als je erin geschopt hebt. Als het begint te schuren door een andere oorzaak lijkt het mij niet te repareren.
 2. Stefano

  Stefano New Member

  kent iemand een goed adres (waar ik ook service en advies krijg) waar ik deze nagano gold 2005 kan kopen met korting? (ik ben geen lid van een club)
  895.- doet pijn aan de portemmonnee!

  Alvast bedankt
 3. Stefano

  Stefano New Member

  iemand ervaring met De Molen Schaatsen?
 4. RamonB

  RamonB New Member

  Stefano misschien is het handig als je aangeeft waar je woont ongeveer. Want als jij in Limburg woont en je krijgt een winkel in Groningen dan kan je net zo goed die 895,- uitgeven in de buurt i.p.v. 795,- ergens ver weg.
 5. HA01761

  HA01761 Active Member

  Van der Hoorn in Ter Aar zit ook altijd wel iets onder de adviesprijzen.
 6. casselt

  casselt New Member

  ok mooi om te weten daar il ik namelijk nieuwe schaatsen gaan kopen ;)
 7. Bdevree

  Bdevree New Member

  Oomsport in middelburg, alleen voor de meesten hier aan het randje van de bewoonde wereld;) btw wel redelijk met ov te bereiken dus voor de studenten onder ons......
 8. bartv82

  bartv82 New Member

  Ik heb de schoenen in oktober in Breda gekocht (Azurri bij de ijsbaan), heb er toen 390 voor betaald. Je kunt daar dan ook zelf kiezen welke ijzers je er onder wilt, maar dat natuurlijk bijna overal.

Deel Deze Pagina