Uitspraak Wesley Lommers

Discussie in 'Lange baan' gestart door CaptainAmerica, 29 nov 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. kfaber

  kfaber New Member

  Ik denk dat iedereen zich inmiddels wel een beeld kan vormen van de inhoud van die 1300 e-mails die ik aan Edwin Lommers heb overgehouden.

  Reeds in de zomer van 2009 ging het in de trant: "als ze maar achter Dominique aangaan".

  Voor diegenen die hier pas instappen: voor de schadeclaim.

  De krokodilletranen van Edwin Lommers.

  Kinderen ongevraagd de dupe.
 2. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Persoonlijk volg ik graag deze discussie over Wesley Lommers. Dat jij hem niet interessant vind is jammer voor je, maar je bent niet verplicht deze discussie te lezen. Ik vind deze openbare discussie bijzonder nuttig om een pro en contra argumenten van de voor en tegenstanders te lezen. Zolang de discussianten elkaar niet voor rotte vis uitmaken hoop is dat de moderatoren dit topic willen openhouden.
 3. r.welle

  r.welle New Member

  Als trainer/coach van diverse kinderen is het mijn taak om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en beschermen. Iets wat ik met hart en ziel doe, ik ga voor alle kinderen die bij mij trainen door het vuur.

  Wat de ouders daaromheen doen is een zaak van de ouders . . . . . . maar hoe de bonden met sporters van oud tot jong omgaan is ongekend.

  Als ik jullie nu eens vertel dat het bij de bonden allemaal om geld draait, dus A sporters, B sporters en HP status, iets wat de bonden jaarlijks geld oplevert vanuit NOC & NSF en VWS.
  De bonden krijgen ook geld voor hun talenten (jeugd).
  Ik geloof dat voorzitter Erica Terpstra ooit heeft geroepen 20mil vrij te maken voor opleiding van talenten. En Wesley was zo’n talent tot Jan 2009.

  Wat wil nou het geval . . . ik neem in NOMEMBER 2008 kontact op met Topsport Gelderland over de topsport status van Wesley en wat blijkt hij heeft gewoon een topsport status. Wesley en zijn ouders weten van niks, maar zijn ook niet thuis in deze materie. Dus ik een afspraak gemaakt, met de vraag wat topsport Gelderland voor ons kan betekenen. Om een lang verhaal kort te maken wij konden een ondersteuning krijgen van € 275,-- . . . . . . . . . . . . . . . . per jaar. Wij zijn opgestaan en weggelopen . . . ik geef de jongedame een hand en zeg “ik weet nu waar het geld van onze (TOP) sporters blijft”.

  En in januari 2009 hadden wij opeens (ik was die dag Coach van Wesley) een Dopingcontrole, nou ik kan jullie vertellen dat het aan alle kanten rammelt, ze konden me geen loting van de controle laten zien, ik vraag aan Cees Smit (doping controleur) als Wesley nou geen tweede was geworden was hij dan wel gecontroleerd, (néé zei de heer Smit) Maar achteraf blijkt het dus een gerichte controle te zijn geweest, dat mag niet eens dit moet men vooraf melden en de ouders moeten toestemming geven. Controle in het lab was op van alles en nog wat, epo, cannabis, enz enz enz . . maar niks kunnen vinden. Néé ze vinden een stofje dat in ons lichaam zit. En ook die meting klopt niet . . . néé mensen het is gewoon (POSITIEVE DOPINGCONTROLE OP BESTELLING) nou ik zou als ouder ook uit mijn dak gaan. (zelfs Douwe de Boer geloofde het niet) uit de mond van Klaas Faber.
  En nogmaals Wesley en Dominique reden altijd al hard . . . waarom omdat ze het super mooi vinden en trainingsbeesten zijn. (doping gebruik laat me niet lachen) ja de klojo’s die Wesley en Dominique liever niet als toppers zien roepen het hardst.

  Maar er waren een paar SUKKELS die Wesley, Dominique even een hak wilde zetten en de Dopingautoriteit en de KNSB op ze af heeft gestuurd en ja ze zijn er ingetrapt, met alle gevolgen vandien.

  Ik sta met open mond te kijken naar de advocaten en naar de rechters en mijn broek zakt af . . dit kan toch niet . . ja het kan wel, we zijn nu meer dan twee jaar verder. Nou de schade is er wel degelijk.
  En dat men het zover heeft laten komen is omdat men (Dopingautoriteit en KNSB ) weet dat ze fout zitten. Er zijn en geloof me maar een hoop procedure fouten gemaakt.
  En het is wat de meeste van jullie zeggen Wesley en Dominique zijn hiervan de dupe.

  En nu wil de dopingautoriteit en de KNSB alles overlaten doen bij het CAS . . . ze wilde toch alleen de regels laten toetsen.

  Deze zaak is voor mij “HET DOPINGTHEATER II” geworden na het “dopingtheater” van 15 april 2007 (zembla).

  Jammer maar het is niet anders.

  p.s en het team “Robin Hood” gaat gewoon door.
 4. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Tja, daar heb je het nu weer, denken voor een ander, dat moet je aan een paard overlaten joh.

  Ahh, die Lommers is een visionair en kent zijn pappenheimers, uit ervaring zullen we maar zeggen. [​IMG]

  Niet precies in die woorden zoals door kfaber hier gesteld, letterlijk:
  Nou, klopt dus als een bus zo bleek, wetende dat dit soort meedogenloze carrière beluste graai clubjes zonder geweten tot alles in staat zijn als de bekende kat in nood is, aangezien Lommers en Hellingman al direkt hadden vastgesteld dat die illegale dopingcontrole van Wesley Lommers doorgestoken kaart was, en 'in the end' pure zelfmoord van Vereniging de KNSB zou betekenen, als ze niet rap op hun schreden terug zou komen.[​IMG]

  doorgestoken kaart >
  Een recente column van Huub Stammes: http://www.sportknowhowxl.nl/OpenPodium/5794

  Hoe komt het toch dat er met een stevige frequentie in een sportbond onenigheid is over het beleid en de uitvoering daarvan? Dat een directeur van een sportbond gemiddeld drie jaar in functie blijft en wel erg vaak onvrijwillig van zijn taak wordt ontheven?

  Ondertekend: Huub Stammes is actief sporter, oud-(interim)-directeur van de KNWU en KNSB, lid Ledenraad Nederlandse Triathlon Bond, Lid Raad van Toezicht Astmafonds, organisator sportevents en helpt vanuit zijn consultancy diverse sportbonden en andere verenigingsorganisaties over bestuursvraagstukken, ledengroeimogelijkheden en strategie en beleid.


  hahahaa die zijn het hemd van het lijf gevraagd de afgelopen 4 jaar door een waslijst van zorginstanties (AMK, JZ, KB, FIOD, Fiscus, Justitie, Leerplicht, SocZ etc. etc.) onder een bom van zorgterreur, met geen pen te beschrijven, uitgelokt en op de familie afgestuurd door diezelfde gewetenloze honden die nu zwaar moeten gaan schokken voor 2 verwoeste kinderlevens, sportief en maatschappelijk.
  Al dezes overigens behendig afgeserveerd door de familie met uitstekende rapportcijfers en naar het rijk der fabelen verwezen, bijgestaan door diverse raadsheren van dienst (met zeer hoog tarief), achterblijvende nu ook hier de kruitdampen zijn opgetrokken, met wel een meter hoog aan schriftelijk bewijs wat dient ter ondersteuning van de claim.

  ?vraagje: Hoeveel kinderen heeft kfaber eigenlijk wel niet [​IMG]

  Morgen in dagblad de Gelderlander exclusief een voorschot op de afloop !
 5. kfaber

  kfaber New Member

  Het wordt een beetje een herhaling van zetten ten aanzien van de bijdrage(n) van Edwin Lommers.

  Hij noemt nu Cor Hellingman. Dat is één van de velen die door Edwin Lommers is opgelicht. Cor staat in het telefoonboek. Vraag het hem maar.

  Robert Welle heeft, daarentegen, wél een zinnig verhaal.

  Nog een leuke anekdote. Edwin Lommers heeft een keer bij mij thuis getrakteerd op vulkoeken. Hij had er drie meegenomen, want hij rekende er wellicht dat mijn vrouw ook van die gulle gaven ging genieten. Dat was niet zo. Na afloop heeft hij de derde weer meegenomen.

  Heeft zijn achtergrond in de horeca, meen ik. Kent zijn pappenheimers, lees ik hierboven.

  Wat zou ik trots zijn op zo'n pa.
 6. kfaber

  kfaber New Member

  Nog eentje, want het is zo stil:

  Nou, het antwoord is: geen.

  Er zijn nog meer mensen waar volgens Edwin Lommers het nodige op aan te merken is.

  In eindeloze gesprekken heb ik moeten aanhoren wat er mankeerde aan homo's, lesbiennes, negers, etc.

  Edwin Lommers heeft namelijk buitenlandervaring.

  Jeetje, en ik ben gewoon deskundige. Wat lult die man nou al die tijd, denk je dan.
 7. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  Yup, "en nog" altijd, familiekwaal ... zijn pa was immers al medeoprichter van de BBG. Opgegroeit in de Vijf Dorpen in 't Groen stampte de ena jongste telg uit het gezin al op zeer jonge leeftijd (17) een nouvelle cuisine keten naast het sporten uit de grond, met Wesley op komst na 12 jaar in een joint commitment voortgezet door de familie youngest.

  EN OF > QUOTE 500: villa-palm-invest-verkocht-aan-Lommers-08-04-2011

  [​IMG] Dat stelletje pseudo criminelen van die skeeler/schaats kliek, tegenwoording deel uitmakende en in samenzwering met bestuurderen der Vereniging de KNSB kenden in 2007 de Sphynx niet zul je bedoelen, en dachten dat ze met zo'n ongeletterd doetje te maken hadden, waarmee ze wel effe de vloer aan zouden vegen.

  e voilá zie daar het gastheerschap ... die derde kon dan mooi opgegeten worden door kleine Dominique, want die zat in de auto te wachten op de terugweg van een wedstrijd, omdat kfaber weer eens wilde dat er naar zijn werk werd gekeken. (zijn kinderen komen bij Lommers altijd op de eerste plaats)

  Wie oh wie gaat er nu telkens op herhaling ... [​IMG]
  Het is maar welk geluid je horen wil hè? kfaber, de Sphynx heeft telkens spektakel te melden, dus saai is het in ieder geval niet. Alléé manneke kfabertje toch maar iets voor U om te lezen, ter illustratie met welk een onmacht we hier van doen hebben Boekje dieren EHBO - door dierenarts Prof. Mr. Dr. Henk Lommers

  Vooropgesteld dat niemand hier rouwig om zal zijn ome Cor een blauwtje te zien lopen, is het ook nog de jereinste flauwekul weer van kfaber. Fabertje weet toch wel hoe hij een rekening op basis van "No cure No Pay" veilig moet stellen en incasseren, of ben je nog altijd een salarisjunk. :lol:

  Gasten zoals Hellingman, Scholten etc. weten echt wel wat voor vlees ze in de kuip hebben of aan wat voor russisch roulette ze beginnen [​IMG], en anders laat de Sphynx dat echt wel direkt merken op zijn toch zeer herkenbare wijze, maar willen gewoon zoveel mogelijk beuren en leggen dan gewoon vrolijk beslag bij Vereniging de KNSB ter zekerheid van hun vordering.
  Gaan dan met een dikke sigaar lekker achterover zitten wachten tot grote Lommers groen licht geeft; Om dan vervolgens tesamen naar het Casino te gaan in het Lido of Kurhaus hopla 10.000 euro French op rood wat maakt het uit, en bij elke draai als die goed is kunnen ze de opbrengst er af halen tot hum max bill bereikt is, ?maar bij elke keer zwart 20 x uur tarief aan de kinderen honoreren comprende Señor kfaber.

  Robert Welle is een brute held, en verdient een standbeeld op de plek waar nu dat bondsburo staat. Als Lommers daar nog voor zou kunnen zorgen, breekt hij het nog voor zijn aanstaande aanzicht van de hemelpoort met eigenste handen af.

  Weer ikke Fabertje? de egotrip kent geen grenzen of zit kfaber op zwart zaad.
  [​IMG]

  Morgen in de Gelderlander exclusief een voorschot op de afloop Part 1
 8. kfaber

  kfaber New Member

  Dominique had je zeker ergens langs de snelweg gedumpd. Niet in het eerste leugentje gestikt, die Edwin Lommers.

  Cor hellingman is door Edwin Lommers opgelicht, evenals anderen.

  Edwin Lommers is het zwarte schaap van de familie, om maar een understatement te gebruiken. Volg de links van Edwin Lommers en je weet hoe diep de frustratie zit bij Edwin Lommers.

  Tsja, hoeveel van die plaatjes heb je nodig om een minderwaardigheidscomplex te verbergen?
 9. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Al die verhalen over doping en schadevergoedingen interesseren me niet zo, maar hier wordt het echt interessant. Nam Lommers de derde gevulde koek zomaar mee terug naar huis, of was deze gevulde koek voor Dominique?
 10. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Sins of a Father!!!!!!!!

  Yep Dedeut.. Nu gaat het pas echt beginnen: Wat zat er in die gevulde koek??
  Was die koek wel toegestaan qua hulpmiddelen/vulstoffen etc. door de dopingautoriteit.

  Nu een eerlijke vraag aan R.Welle en Captain America: Denken jullie dat als Wesley nu eens Verbij ipv Lommers heette, supertijden reed en een rustige molenbouwer als vader had die stil op de tribune van de prestaties van zijn zoon zat te genieten, ook gecontroleeerd was?

  Natuurlijk zijn er fouten gemaakt.. maar met het nare voorgevoel van een ander geval in gedachten kan ik de gerichte controle begrijpen..als jullie dat niet kunnen... tja.
 11. r.welle

  r.welle New Member

  Let op :shock: volgende week krijgt mijn verhaal een vervolg en ik zal haarfijn vertellen hoe de rechtszaken zijn verlopen. Met natuurlijk smeuïge details. O ja en geen woord verzonnen of gelogen.
 12. r.welle

  r.welle New Member

  Re: Sins of a Father!!!!!!!!  Néé dat kan ik niet begrijpen, want als een directeur met losse handen gewoon blijft zitten waar hij zit (verleden) dan breek ook ik de tent af. Als dit zomaar kan iemand (Wesley) veroordelen omdat, misschien er een kans is, het zou kunnen, die vader , tja wat is het eigenlijk . . . . . . maar ze vergeten de moeder en dan.
  Had ons uitgenodigd en we waren komen praten, maar néé die krabbelaar kon niet schaatsen. Dat zijn de woorden van de schaatsliefhebbers.
 13. CaptainAmerica

  CaptainAmerica New Member

  ! En niet al net als Wesley Lommers op 13-jarige leeftijd in kort geding zitting op woensdag 27 juni 2007 te 14.00 uur in Zutphen heeft gestaan, om deel te mogen nemen aan het EK skeeleren 2007 te Heerde en dat met een handvol nationale titels op zak, alleen omdat ene Berend Timmerman en kliek vond dat, dat vreemde licht getinte jochie geen teamspeler was.

  Uitkomst Kort Geding
  Tot ontzetting van die kliek bleek Wesley tijdens dat EK in 2007 de grote blikvanger met de meeste medailles goud incluus. Dat kon natuurlijk niet voor herhaling vatbaar zijn !!!!!!!!!!!!!!!
  [​IMG] archive/2007/07/10/ek-dag-3 > Gisteren is het gebeurd, Wesley Lommers (13) pakte goud
  Wesley: "Ik dacht eerst: misschien win ik volgend jaar wel zo'n mooi EK-shirt. Krijg ik 'm nu al."


  Waarna vervolgens de juridisch overeengekomen afspraken nimmer zijn nagekomen, de financiele verplichtingen daaruit voorvloeiende aan de bekende laars gelapt zijn door de SBN, en heeft men die SBN laten instorten om de weg vrij te maken de toevlucht via het NOC-NSF te zoeken tot Vereniging de KNSB als safe haven.

  ! Echter was daar natuurlijk nog de kwestie Lommers, die op een voor dit soort gasten fatsoenlijke wijze moest worden geëlimineerd voor de fusie officieel beklonken kon worden 1 jan 2010, en werd Huub Stammes toch maar slechts als interim bij de KNSB en ex-KNWU voor het karretje gespannen om dat smerige zaakje te klaren, waarna deze zijn innige kontakten met de Stichting Anti Doping Autoriteit Nederland in gang zette om Wesley Lommers een dopingzaak aan zijn broek te smeren (positief op bestelling), enkel met als doel natuurlijk die hele toch maar lastige Familie sportief om zeep te helpen.

  Mr E.J.A. Vilé wist de Familie al in diverse stadia, maar expliciet na het gewonnen kort geding 27 juni 2007 te waarschuwen voor de gevolgen van het halen van je recht in dit soort zaken, dat deze skeelerkliek een heksenjacht zal ontketenen, en niet zal rusten voordat ze jullie definitief uit de sport hebben gewerkt met alle middelen c.q. instrumenten die zij maar tot hun beschikking hebben, uit pure rancune dat de Familie Lommers hun EK spelletje had bedorven. Weledelgestrenge Mr. E.J.A. Vilé stond zelf natuurlijk ook plots geparkeerd door de innige relatie van zijn kantoor met Vereniging de KNSB in zijn vrijheid de familie Lommers verder te vertegenwoordigen.

  Dus antwoord @ Krizz: http://www.nusport.nl/overig/2496792/vier-nieuwe-schaatsers-bij-jong-oranje.html >> zolang je maar géén Lommers heet dus.

  Daar hinkelt kfaber ook steeds heen en weer voor eigen reputatie @ gewin, maar hier van kfaber der eigen hand zowaar nog wel onlangs: [www.Zwartboek-doping-Wesley-Lommers-versus-KNSB.psp]
 14. kfaber

  kfaber New Member

  En daar gaat het dus fout bij Edwin Lommers:

  je hebt een goeie advokaat nodig om de winst langs die weg te behalen, en dan nóg gaat dat niet vanzelf.

  Ad Manders is bij diverse gelegenheden afgeserveerd en dat gaat zich herhalen. Eerder is Cor Hellingman niet geslaagd en die heeft het echt wel geprobeerd.

  Laten we trouwens niet vergeten dat Ad Manders vooral het werk van anderen heeft opgewarmd. Ere wie ere toekomt, is bij Edwin Lommers en Ad Manders een onbekend gezegde.

  Edwin Lommers is helaas niet de slimste van de klas. Daarnaast al geruime tijd bekend als oplichter. Gewoon even googelen en dan niet zoeken naar zijn succesvolle familieleden, waarmee hij hierboven pronkt. Die halen het echt niet in hun hoofd om een vulkoek weer mee naar huis te nemen. Wat een figuur, die Edwin Lommers.

  N.B. De zaak is gewonnen. Wordt het vonnis echter onderuit gehaald bij het CAS, dan is Edwin Lommers gewoon weer de vader die zijn 15-jarige zoon een spuit met nandrolon heeft gegeven. Vraag het maar aan deskundigen als Harm Kuipers.

  Je mag toch hopen dat er in dit land dan alarmbellen gaan rinkelen bij diverse instanties in plaats van de kassa bij alombekende oplichter Edwin Lommers.

  Kortom: smartegeld wordt een moeilijk verhaal, aangezien Edwin Lommers het allemaal over zijn zoon en dochter heeft afgeroepen. Je moet niet zo'n spoor als oplichter achterlaten en dan hier op internet N.B. victorie gaan kraaien. Wat een sukkel ben je dan. Linksom of rechtsom zijn en blijven de kinderen de dupe van een vader die niet normaal kan doen.
 15. Icespeedskater

  Icespeedskater New Member

  Links of rechtsom:

  het feit blijft dat de dopingtest positief is op de hoeveelheid Nandrolon. Het maakt mij niet uit of de test uitgevoerd mocht worden of niet, dat er schrijffoutjes gemaakt zijn op papier, of iemand een slechte advocaat heeft of niet, of iemand een schadevergoeding wil, of er toestemming gevraagd had moeten worden voor een test. Feit blijft dat wanneer Wesley geen verhoogde bloedwaarde had, dat hij nooit gepakt had kunnen worden. De fout ligt altijd bij de sporter zelf (of in dit geval bij de vader). ik vind het dan ook terecht en ik vind het ook een must dat de bond waakt voor de gezondheid van de jonge sporters.
 16. nietswiet

  nietswiet Member

  Prima verwoord "Icespeedskater" ik had het zelf niet beter kunnen doen. Een feit blijft een feit.

  Ik dacht: "ik reageer maar even, omdat R.welle, Captain America en Kfaber de hele nacht
  zijn door gegaan met bekvechten en nu dus nog (even) te moe zijn om een reactie te geven."
 17. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  De verdediging heeft zich dus (uiteindelijk) helemaal gericht op de procedurele gang van zaken i.p.v. ook de controle inhoudelijk aan te vechten. Wat ik me van eerdere berichten herinner, is dat er bepaalde meetwaardes NIET werden meegenomen, waardoor men tot het positief bevonden van de sporter kwam. Wat is de reden dat men de test (uiteindelijk) niet inhoudelijk heeft aangevochten? Hoe het nu ook afloopt, de indruk blijft dat er inderdaad is gebruikt.
  Nog een detail: omdat nandrolon lang opspoorbaar blijft, had de sporter ook in een latere fase betrapt kunnen worden. Als de KNSB de zaken dan wel voor elkaar had gehad...
 18. jansen

  jansen New Member

  Natuurlijk willen de mensen die rondom het "kamp Lommers" hebben gestaan en (mis/ge) bruikt zijn, hun verhaal vertellen. Wij als forum lezers, lezen smeuige verhalen. Doping, oplichters, miljonairs, talenten etc. zijn de orde van de dag. Het is natuurlijk niet nieuws dat Lommers nooit ergens voor wil betalen. In Italie liet hij een spoor van kosten achter bij de plaatstelijke hoteleigenaar van Baselga. Diep in de nacht snel de auto inpakken, vrouw en kinderen inladen en rijden met de geit. Alle hotels in Baselga en omstreken zijn toen ingelicht over de praktijken van Lommers. Jammer hoor, maar Edwin sommige dingen roep je dan ook wel op jezelf af.

  Het verhaal dat op zat. 23 april om 1:07 is geplaatst slaat natuurlijk nergens op. De reden van dit jurisch getouwtrek had te maken omdat Wesley niet van jou mocht trainen met de toen EK-geplaatste rijders.
  Jij wilde niet hebben dat Wesley zich zou afzonderen van zijn familie. Je zou dan immers de controle en regie over je zoon verliezen. Werd er misschien toen al gebruikt.....? Daarom werd er door toen SBN nu KNSB besloten Wesley uit te sluiten van deelname. Het uitsluiten van deelname is toen aangevochten en door jullie gewonnen. In deze periode werd er door jou kinderen hard geschaatst en geskeelerd. Soms met twee vingers in de neus, zo makkelijk ging het. Nu zijn die gaten er niet meer. Het is nu zelfs zo dat Dominique een skeeler-wedstrijd niet uit rijdt omdat de resultaten tegenvallen. Tijdens een wedstrijd in haar eigen leeftijd categorie, kadetten, werd zij op 9 april tijdens de Landelijke Baan comp. jeugd in Haulerwijk, 11e.
  In alle voorgaande jaren reed Dominique een klasse hoger en won alles. Vreemd, nu skeelerd zij in haar eigen klasse en wordt zij 11e?! Misschien eet zij die koek niet meer??

  Midden in dat stuk van zat. 23 april 1:07 begint Lommers over dit:
  Dus antwoord @ Krizz: http://www.nusport.nl/overig/2496792/vi ... ranje.html >> zolang je maar géén Lommers heet dus. ??
  Overigens meneer Lommers, voor Jong-Oranje moet je wel goed gepresteerd hebben.
  Op de NO-site staat Wesley op de 9e plaats en Landelijk op de 15e plaats.

  door nietswiet » za Apr 23, 2011 9:57 Prima verwoord "Icespeedskater" ik had het zelf niet beter kunnen doen. Een feit blijft een feit.

  Ik dacht: "ik reageer maar even, omdat R.welle, Captain America en Kfaber de hele nacht
  zijn door gegaan met bekvechten en nu dus nog (even) te moe zijn om een reactie te geven.

  De reden waarom er niet gereageerd werd is dat de familie Lommers richting Purmerend reed voor het skeeleren, de KPN Landelijke Baancomp. Senioren. Waar Wesley overigens 14e en 28e is geworden. Ik dacht ergens gelezen te hebben, dan men nooit meer in en voor Nederland wilde schaatsen of skeeleren?! :roll:
 19. r.welle

  r.welle New Member

  ja moeilijk dat lezen, test was geen goede test dus ook geen goede uitslag. En dat is het nou juist.

  Weet je wat, jij rijdt in je auto 80km/h, 14 dagen later krijg je een bekeuring met de melding dat je 180km/h hebt gereden en ze pakken je rijbewijs voor twee jaar af. . . .OEPS en nu.
  Jij wilt graag de gegevens zien, dat kan kost eerst wel even € 400,00 en je krijgt een foto thuis, ja daar kun je niks mee.
  Néé jij wilt een juiste meting met het ijk rapport van de test (flitspaal)
  .

  ha ha ha ha lekker phuuuu die krijg je niet . . . . .

  Snap je het nu . . . of kun je nog niet lezen . . . :twisted:
 20. r.welle

  r.welle New Member

  Ja en Robert Welle was als (trainer)naar Wolvega waar net als in Haulerwijk alles werd gewonnen.

  ik kan jullie wel vertellen dat de schade bij Wes en Dom groot is, tja en daar kom je niet zomaar overheen.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina