Transfer topic 2015/2016

Discussie in 'Lange baan' gestart door frederica, 6 feb 2015.

 1. frederica

  frederica Active Member

 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik zie Wüst wel naar Jac Orie gaan. Die heeft zowel mannen als vrouwen in zijn ploeg. Diane Valkenburg is een subtopper en zou een echte topper als Ireen er goed bij kunnen gebruiken. En ze kan prachtig met de allround mannen én de vrouwensprintsters sparren. Lijkt me ideaal.
  Laatst bewerkt: 6 feb 2015
 3. frederica

  frederica Active Member

  Ik heb bij Ireen en toch ook wel bij Sven het gevoel dat ze onder Kemkers het uiterste uit zichzelf konden halen. En dat ze nu minder worden omdat het Kemkers effect begint uit te werken.
 4. Mikay

  Mikay Active Member

  Het wordt al tijd om een transfertopic 2015/2016 aan te maken.

  Wust en Orie gaan wel samen. Ze heeft in ieder geval een ploeg nodig met goede mannen om haar heen, die niet alleen sprinten maar ook allrounden. Daarvan zijn er niet zoveel, dus kom je al snel bij Orie uit. Evt. zou corendon nog kunnen, ze kan het goed vinden met Verweij. Maar daar zitten toch net wat mindere mannen verder (of zie ik iemand heel erg over het hoofd?).
 5. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Ze heeft heimwee naar de ploeg die er niet meer gaat komen.
  JohnZero, strawbale en Danielle vinden dit leuk.
 6. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Het gebrek aan mannen bij Continu stond haar denk ik altijd al wel tegen, maar dat probeerde ze tegen beter weten in recht te praten.
  Hopelijk kan ze haar plek vinden volgend seizoen. Want ik denk dat @SprintMaster best wel een punt heeft. Maar dat komt nooit meer terug. Dat moet Wust ook niet verlangen.

  Ik zou ik zeggen naar Orie. Terug naar Sven.
 7. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Dan zal er van de dames ploeg niet veel overblijven. Die zien de bui al hangen.
 8. Elina

  Elina Well-Known Member

  Geen persconferentie? Het was toch vrijdag-persconferentiedag.

  Orie zal het moeten worden dan inderdaad.
  Of een heel nieuwe ploeg? Nu kan het nog 3 jaar voor de spelen. De mannen waar Wust achteraan wil schaatsen kunnen natuurlijk ook subtoppers zijn. Anni Friesinger schaatste achter gewestelijke rijders aan.
  SprintMaster vindt dit leuk.
 9. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Kan toch niet zonder Sven? Och och....poor thing.

  Jammer voor Timmertje. 3x verliezen op de 3km was al voldoende reden voor Wust om weg te willen?
 10. kritischkijker24

  kritischkijker24 Well-Known Member

  Wust wil met de mannen trainen? Daar had ze toch juist Romme voor? En met broertje Wennemars gaat ze altijd fietsen , dus manlijke sparingspartners genoeg

  Wust kan wel naar Orie willen maar wil Orie haar wel hebben? Als hij haar zo nodig binnen wilde halen dan had hij haar wel gelijk met Sven binnen gehengeld

  We moeten niet doen alsof de ploegen voor het oprapen liggen, schaatsen is geen voetbal waar je als topper de keuze hebt uit tig topteams
  Tsuki vindt dit leuk.
 11. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

 12. Mey

  Mey Well-Known Member

  Ik dacht eerder aan Corendon. Lotto heeft een vast budget, waar Kramer al niet inpaste. Clavis heeft een beperkt budget dat nu al sappelen is als we Anema mogen geloven. De meneer van Corendon zie ik zijn portemonnee wel trekken, vooral omdat het op bepaalde momenten niet zo liep met de ploeg (uitgezonder Leenstra in de wereldbeker en Verweij op het EK). Zeker als Blokhuizen weg moet, komt daar ook wel wat geld vrij.
  Tsuki en SprintMaster vinden dit leuk.
 13. Koen

  Koen Well-Known Member

  of gewoon naar FC Grun
  en weer onder Kemkers en met mannen trainen
  proeme en strawbale vinden dit leuk.
 14. frederica

  frederica Active Member

  Laatst bewerkt: 6 feb 2015
 15. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Ireen zoekt een snel (dus mannen) treintje, (want) ziet Richardson haar voorbij gaan op de 1500m (en daarmee + haar 500m zelfs een klassementsconcurrente). Tuurlijk is Kramer/OldeHeuvel/DeVries het mooiste en beste treintje, maar Verweij/Blokhuijsen zou ook kunnen (mits Blokhuijsen in het gareel/spoor blijft).
 16. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Wüst geeft het team niet eens een echte kans, halverwege een seizoen al concluderen dat het niet deugt zegt mij genoeg, waarschijnlijk was ze van begin af aan al niet echt geïnteresseerd in het team Continu maar bij gebrek aan andere beschikbare teams voelde zij zich genoodzaakt om zich bij Timmer aan te sluiten. Geen wonder dat het dan niets wordt. Persoonlijk vind ik het een vrij slappe smoes van haar om te zeggen dat ze het met de mannen mee trainen mist.

  Wüst is absoluut een topper maar regelmatig vind ik haar ook wel een zeurkous.
 17. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Waarschijnlijk is Wüst juist ook een topper doordat ze een zeurkous is. Echte wereldtoppers nemen nou eenmaal niet snel genoegen met second best.
  ZeeKoei en Danielle vinden dit leuk.
 18. Jan Blokland

  Jan Blokland Well-Known Member

  Wust:
  Ondanks die leerzame tijd en de prima resultaten heeft Wüst besloten om haar heil elders te zoeken, ook al weet ze nog niet waar. “Ik weet nog niet hoe de toekomst eruit ziet”, geeft ze toe, maar dat ze weg wil, wist ze wel en dat wilde ze niet geheim houden of binnenskamers.

  Daarom bracht ze het met nog meer dan een maand schaatsen te gaan naar buiten. “Het is vervelender als je het intern houdt en dat het dan uitlekt en voor rumoer zorgt”, verklaart de olympisch kampioene in Thialf.

  Eerlijk gezegd vind ik dit onzin wat Wust zegt. Als je toch gewoon je mond houdt tot en met einde seizoen dan bestaat uitlekken toch ook niet. Maak eerst het seizoen af en ga dan evalueren. Daar doe je in mijn ogen niets verkeerds mee. Ik krijg nu meer het idee dat Wust problemen voorziet met het WK afstanden (concurentie van Richardson en Bowe en wie weet het WK allround (Richardson). Het lijkt erop dat ze dit nu voor wil zijn. Ik kan het mis hebben, maar zal me niets verbazen als dat er achter zit.
  strawbale vindt dit leuk.
 19. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Een sporter moet zeker kritisch op zichzelf zijn maar Wüst heeft bij allroundkampioenschappen regelmatig dat zij een afstand verprutst waarna zij dan bij het interview met Bert staat te klagen dat het niet ging zoals het moest. Ik denk dan, doe het dan ook meteen goed maar loop naderhand niet te zeuren dat het niet liep, dat heeft, naar mijn mening, niets meer met kritisch zijn te maken.
 20. proeme

  proeme Well-Known Member

  Als het niet goed ging, wat moet ze dan zeggen? Dat het wel goed ging? Zou onzin zijn. Ze geeft dan gewoon eerlijk aan dat het prut was. Dat is beter dan een Anema die vaak de schuld bij een ander zoekt.
  ZeeKoei vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina