Schaatsfilmpjes

Discussie in 'Schaatsbeelden' gestart door lebron, 14 jan 2014.

 1. sysya

  sysya Well-Known Member

  Anni heeft volgens mij één seizoen bij de NOS gezeten Ik heb het WK en EK allround van 2013, daarin is ze in ieder geval te zien. Van 2012 heb ik geen voor/nabeschouwingen dus kan zijn dat ze daar wel bijzat maar dat ik die net niet heb. Van Fatkulina heb ik haar overwinning op de 1000 bij het WK afstanden en apart ook een interview van haar. Van Shikhova zit als het goed is ook een interview in het Wk allround van 2013, daar werd ze toen derde, dat interview heb ik ook los. Er zit vast nog veel meer van hun tussen want ze zijn wel vaker hoog geëindigd op WK's en EK's, maar ik heb het niet gearchiveerd op hun namen. Maar ik zou de boel wel online kunnen gooien dan kun je zelf zoeken in de toernooien waarvan je weet dat ze meededen en hoog eindigden.
  Qua buitenlandse schaatsers heb ik verder veel Sablikova en de andere grote concurrenten van de Nederlanders zoals Nestbitt, Bokko, SLP, Takagi etc.
 2. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Het is allemaal leuk die beelden, maar ik zou in eerste instantie graag dat interview van Shikhova zien uit 2013, en dat interview wat je heb van Fatkulina. En eventueel iets van Lobysheva? EK/WK 2013 deed Anni dus de analyses? Dat mag je wel online gooien hoor :)
 3. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Anni deed het al in 2011 lees ik. Heb je daar de beelden van? 2012 heb je niet zei je al, jammer, maar 2013 is welkom als je die hebt :)
 4. sysya

  sysya Well-Known Member

  Ik heb wel de samenvattingen en races van 2011 en 2012, maar helaas niet de hele uitzendingen dus Anni staat dan niet op die beelden. Video's van Shikhova en Fatkulina staan onderhand op youtube. Lobysheva is nog lastiger want zij is zover ik kan zien nooit geinterviewd door de NOS, maar ik heb haar races natuurlijk wel. Ik heb onderhand een youtube pagina aangemaakt speciaal voor schaatsvideo's, dit is de link https://www.youtube.com/channel/UClNr9h-SKYfnyVokjCk4l8A ik zal er de komende tijd veel meer video's gaan uploaden.
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 5. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Bedankt voor die van Shikhova :) Die van Fatkulina stond al op Youtube, maar blijft leuk om te zien hoe ze Kosta een beetje zit te pesten als hij Nederlands aan het lullen is :)
  Ben benieuwd wat je allemaal nog gaat plaatsen, ik hou het in de gaten. Ik wacht af op het EK/WK van 2013 :)
 6. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Leuke filmpjes, @sysya ! :) al vrees ik dat ze binnenkort verwijderd gaan worden ivm de nieuwe copyright wet
  Laatst bewerkt: 21 feb 2019
 7. sysya

  sysya Well-Known Member

  Het zou zo maar kunnen. Maar dan zet ik ze wel op privé en deel ik de links hier, dan kan iedereen hier de video's nog steeds zien. Privé video's worden niet vanwege copyright geclaimd omdat ze niet zichtbaar zijn tenzij iemand de link heeft ;)
 8. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Die 500 meter van Michel Mulder, 34.66 in 2012, erg mooi om die weer terug te zien. Net als de 1000m van Groothuis en Nuis tegen elkaar op dat toernooi. Prachtige ritten die ik destijds heel vaak heb gereplayd.
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 10. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Die bij Yuskov zijn moedertje thuis bv, heerlijke tv. Of dat interview met Havard waneer er gevraagd wordt wat ie zou doen als Hege met Kramer zou aanpappen. :D
  Ik mis die dingen ook enorm.
  Laatst bewerkt: 22 mrt 2019
  Camila vindt dit leuk.
 11. sysya

  sysya Well-Known Member

  Het interview van Bokko heb ik op youtube gezet, die van Yuskov nog niet kunnen vinden, enig idee van wanneer dat interview is?
  Laatst bewerkt: 23 mrt 2019
  EenBrabander en fudd vinden dit leuk.
 12. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  De meest logische keuze lijkt mij de Spelen van Sotsji. Bij de WK afstanden het jaar daarvoor was hij nog te onbekend.
 13. sysya

  sysya Well-Known Member

  Thanks, ik heb hem geloof ik gevonden, niet bij zijn moeder thuis maar bij hem zelf thuis met zijn vrouw en zoon. Het interview staat in ieder geval nu op Youtube :)
 14. Camila

  Camila Well-Known Member

  "I will like kill him or something...":D
  ZeeKoei vindt dit leuk.
 15. proeme

  proeme Well-Known Member

  ik vind het eigenlijk veel mooier dat Hege die vraag ook gewoon stelt alsof het een normale vraag is... :p
  Camila vindt dit leuk.
 16. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 17. sysya

  sysya Well-Known Member

 18. sysya

  sysya Well-Known Member

  Heeft er iemand nog belang bij de 1500 vrouwen OS 2010? Ik heb hem volledig (met voor/nabeschouwing en alle ritten, wat hadden Ria Visser en Bart Veldkamp een hekel aan elkaar zeg lol), maar zet hem nog niet openbaar op Youtube vanwege copyright. Als iemand het wil zien zet ik hem als privé op Youtube en deel ik de link hier
 19. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Heel graag - hoe meer schaatsen, hoe beter, toch? ;) Dat soort momenten zijn prachtig om nog eens terug te zien. Vond ik ook bij de 3km van Wüst in 2006, waarvoor ik destijds nog net te jong was om 'm echt te onthouden. De Spelen van 2010 heb ik daarentegen heel bewust meegemaakt, inclusief het gillen voor de tv toen Kramer verkeerd wisselde.

  Even een gek vraagje misschien: heb je ook beelden van de OS van 2018 met commentaar? Via de site van de NOS zijn die niet terug te kijken omdat Eurosport de rechten heeft. De beelden van Eurosport zitten achter een betaalmuur. Er zijn wel volledige uitzendingen van de Spelen op de site van Olympic.org. Toch zijn sommige momenten met commentaar mooier dan zonder -" Timmertje Timmertje wat ga je doen" heeft het moment destijds extra glans gegeven. Zo valt me ook op dat de Wissel van Kramer niet met het tv-commentaar op Youtube staat, al is dat misschien ook wel goed zo. ;)

  Hoe het met copyright zit snap ik soms ook niet. Van de OS'en van 2014, 2010, 2002 en ook veel daarvoor zijn de meeste volledige uitzendingen wel te vinden op YT. Van 2006 staat verrassend weinig op Youtube. Van 2018 wordt alles langer dan een paar minuten geblokkeerd.
 20. mi

  mi Well-Known Member

  Graag!

Deel Deze Pagina