Liefde bij het schaatsen 2018/2019

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door VorstM, 20 sep 2018.

 1. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Nou, iemand verlaten omdat je verliefd op een ander bent geworden is nog steeds heel wat anders dan "het niet zo nauw nemen met de trouw"...
  mi vindt dit leuk.
 2. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  We zullen het zien... is allemaal speculeren. Ik denk zelf dat de waarheid dat wordt geopperd niet echt veel naast de echte waarheid zal zitten.
 3. sysya

  sysya Well-Known Member

  Je vriendin verlaten voor een ander (volgens mij staat nergens dat hij toen is vreemdgegaan) is iets heel anders dan de vrouw met wie je getrouwd bent en een zoontje hebt verlaten.
 4. Monique

  Monique Well-Known Member

  Volgens mij is hij niet getrouwd met Jill. Hoe dan ook laat de liefde zich niet dwingen, als het over is dan is het over.
  chicagodude vindt dit leuk.
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  als ik het goed begrijp is het gerucht Nuis+Beune gebaseerd op dat ze een keer samen in een restaurant zaten. Tsja... het zijn ploeggenoten!

  Als elke keer dat ik met een vrouw ergens zit meteen betekent dat ik vreemd ga of haar leuke zou vinden dan mijn eigen vrouw, dan was mijn vrouw al lang bij me weggeweest... Gelukkig weten we wel beter.
 6. sysya

  sysya Well-Known Member

  Heb het even opgezocht, ze hebben een geregistreerd partnerschap, dus tja nog steeds wel een verbintenis die je denk ik niet zomaar weggooit
 7. sysya

  sysya Well-Known Member

  Dat is alles? Waar zijn dan alle andere geruchten? Ik heb zelf een keer Renate Groenewold en Carl Verheien samen gespot op een parkbankje, ik had dat verhaal blijkbaar gewoon aan de Privé kunnen verkopen, gemiste kans op wat extra zakgeld.
 8. proeme

  proeme Well-Known Member

  ja, had je moeten doen.

  In het filmpje van nu.nl waarmee de discussie hier begon wordt al gezegd dat het gerucht gebaseerd is op dat ze samen in een restaurant zaten, en dat het wat onzinnig is om daar meer achter te zoeken.
 9. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Maar goed dat je geen BN'er bent, anders hadden we al heel wat vetgedrukte koppen over @proeme in de Prive, Story, en Weekend kunnen lezen :D
  Camila vindt dit leuk.
 10. proeme

  proeme Well-Known Member

  elke high five omdat een leerling blij is met haar (of zijn, zo'n dom blad interesseert het niet of ik op mannen of vrouwen val) cijfer komt dan in de publiciteit met een hoop geneuzel er omheen... nee, doe maar niet...
  mi en leenstrafan vinden dit leuk.
 11. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Was dat voor of na dat Kjeld en Jill niet meer samen waren?! Soms is 1 +1 gewoon 2.
 12. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik zal vandaag Blokhuijsen met zijn Penny Lee en baby.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

  ze is al lang geen schaatster meer, maar Laurine van Riessen blijkt niet alleen de liefde voor het baanwielrennen te hebben ontdekt, maar daar ook haar liefde te hebben gevonden in de persoon van Mathijs Büchli.

  wellicht al bekend, ik wist het nog niet.
  Nickel, sysya en EenBrabander vinden dit leuk.
 14. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  In juni 2018 zijn ze getrouwd, snelle baby dus.
 15. Monique

  Monique Well-Known Member

  Vroeger zou dat een “moetje” heten. ;)
 16. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  da's mega fast.
 17. sysya

  sysya Well-Known Member

  Vroeger was dat een couveuse kindje, je weet wel zo'n babytje die 3 maanden te vroeg geboren is, maar toch 4 kilo weegt bij geboorte ;)
 18. ChefSpijker

  ChefSpijker Well-Known Member

  Was na Ajax wat aan 't zappen en zag bij SBS de kop van Nuis in beeld. Kennelijk woont ie al samen met Joy in Heerenveen. Aldus het altijd betrouwbare Shownieuws ;) Gaat ie Koentje achterna. Al dumpte die geen vrouw en kind.
 19. proeme

  proeme Well-Known Member

  ik kwam er trouwens onlangs achter dat ik ongeveer een jaar geleden wel degelijk in de Story heb gestaan. Op een foto met prinses Alexia. Mijn vrouw zei: "nou zeg, wat moet ik daar van denken? Sta je met een andere vrouw in de Story!"

  :D
  JohnZero en Camila vinden dit leuk.
 20. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Kjeld ontkent dus alleen dat ze zouden samen wonen.. en waarom zou Joy met Kjeld moeten bellen? Zij kan toch ook zelf aangeven dat het niet klopt?
  Het lijkt erop dat 1 +1 gewoon = 2 is.

Deel Deze Pagina