Kramer en Kemkers uit elkaar - Hoe gaat TVM er nu uit zien?!

Discussie in 'Lange baan' gestart door Ave, 1 mrt 2010.

 1. Ave

  Ave Member

  http://www.leeuwardercourant.nl/nieuws/ ... ven-Kramer

  Nieuwe trainer voor Sven Kramer
  LC | Gepubliceerd op 01 maart 2010, 09:20
  Laatst bijgewerkt op 01 maart 2010, 09:28

  VANCOUVER -
  Aan de intense samenwerking tussen Sven Kramer en zijn trainer Gerard Kemkers komt een eind, na het WK allround over drie weken. Dat vertelde hij aan de Leeuwarder Courant tijdens zijn laatste ontbijt in Vancouver.

  Namen wil Kramer nog niet noemen, maar hij maakte wel duidelijk dat het niets te maken heeft met de fout die Kemkers dinsdag maakte tijdens de tien kilometer. ,,Dit wisten we intern allang. Voor ons is dit niets nieuws. Ik ben er de man niet naar om mensen een schop te geven, maar ik wil iets nieuws.’’

  Meer over Sven Kramer in de Leeuwarder Courant van maandag. Verder op de sportpagina's in die krant:
 2. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik denk dat Gerard inderdaad een positie meer op de achtergrond zal krijgen, hier is ook al eerder over gesproken. Meer de coördinerende man.
 3. Zavo

  Zavo New Member

  Goede beslissing, die volgens mij niks met De Wissel te maken heeft. Duidelijk is dat Kramer de afgelopen twee jaar niet beter is geworden (en op de 1500m zelfs minder). Kemkers heeft het een tijd lang heel erg goed gedaan (zo'n beetje t/m 2008), maar daarna is het minder gegaan met de hele TVM-ploeg. Ik zie het een beetje als de wet van de remmende voorsprong. De rest heeft progressie geboekt, maar Kramer niet meer. Tijd dus voor een verandering. Kemkers moet misschien in het buitenland een nieuwe uitdaging zoeken, de Duitsers kunnen bijvoorbeeld wel een goede coach gebruiken.
 4. vergeer

  vergeer Well-Known Member

  Kemkers naar Rusland lijkt me een mooie klus. Een land met veel mogelijkheden, zeker met de OS op komst.
  Het salaris zal ook geen probleem zijn en Nederlandse coaches kunnen in Rusland imiddels wel een potje breken.
 5. Ave

  Ave Member

  Marchetto ging waarschijnlijk naar Rusland...
 6. vergeer

  vergeer Well-Known Member

  Marchetto ging waarschijnlijk naar Rusland...[/quote]

  Zo lang er nog niks getekend is.. :wink: Is Kanada nog een optie?
 7. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Kemkers heeft ook 2 jonge kinderen, ik weet niet of hij het ziet zitten om naar het buitenland te gaan nu.
 8. Jan Blokland

  Jan Blokland Well-Known Member

  Kramer en Kemkers uit elkaar

  Volgens het laatste nieuws op msn gaan Kramer en Kemkers na het wk allround uit elkaar. Het zou niets te maken hebben met de foute wissel op de OS. Dat moeten we dan maar geloven. Toch kan ik me niet voorstellen dat het incident er niet aan heeft bijgedragen dat ze nu dit nieuws zo naar buiten brengen. Er werd vorige week toch duidelijk kenbaar gemaakt dat ze nog graag de komende jaren willen samenwerken. Kemkers zou nu in eens technisch directeur moeten gaan worden. Jammer dat dit niet wat eerder in het seizoen bekend is gemaakt. Nu zullen er vast en zeker twijfels zjn bij dit besluit. Ook bij mij overigens.
 9. jaap

  jaap Active Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Doe eens even niet zo paniekerig, de wereld draait gewoon door hoor!

  Al het team nieuws komt eind maart/begin april, allemaal NA het WK allround.

  Er zal best wat gaan veranderen, prima toch! Als het resultaat maar verbetert.

  Kramer toch met Bökko samen???????????
 10. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Dit is al het derde topic over dit onderwerp en al het zevende waarin er over gepraat wordt. Sluiten dus die hap...
 11. jaap

  jaap Active Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Prima plan Dedeut!

  Alles wordt ontkent door Ron Mulder manager van een van beide.........
 12. Jan Blokland

  Jan Blokland Well-Known Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Hee jongens, doe eens een beetje gezellig. Ik las dit op internet en geeft het gewoon door aan het forum. Daar is dit toch voor. Dat heeft toch niets met paniekerig te maken. Komop zeg. En als jij zegt Jaap dat al het nieuws blijkbaar eind maart begin april komt is dat dus nu niet zo. Volgens mij is het nu 1 maart. En jij heb het nu ook over kramer/Bokko. Ja sorry hoor Jaap, maar het was goed bedoeld. Verder dus maar sluiten dan hier over.
 13. jaap

  jaap Active Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Beste Jan, ik ben heel gezellig!

  Laatste nieuws over dit onderwerp: Na 21 maart wordt er geevalueerd binnen de TVM ploeg!!
  Bron: Jaap Staalenburg op Twitter. Jaap weet bijna alles over TVM.

  Op de radio wordt ontkent dat er IETS is beslist over Kemkers/Kramer.

  Grt.Jaap
 14. nino

  nino Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Tegenstrijdige, maar toch onderbouwde, berichten. Jaap Stalenburg die berichten per Twitter meent te moeten ontkennen...Volgens mij is het hommeles in de tent.
 15. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Het zou voor mij wel verklaren waarom het alweer zo snel "goed" leek te gaan tussen de twee heren. Als het toch alleen nog maar uitzingen tot 21 maart is.
 16. Cindy

  Cindy New Member

  Manager Kramer ontkent breuk

  Van een snelle breuk tussen schaatser Sven Kramer en zijn trainer Gerard Kemkers is geen sprake. Dat zei Ron Mulder, de zaakwaarnemer van olympisch kampioen Kramer, maandag nadat hij vanuit Vancouver was geland op Schiphol.
  Hij reageerde op een door vele media overgenomen bericht uit de Leeuwarder Courant, waarin staat dat Kemkers na het WK allround over drie weken niet meer de trainer is van Kramer.

  ''Daar is geen sprake van en er is ook niet over gesproken. Sven speelt helemaal niet met die gedachte'', zei Mulder.

  ''Er komt na het seizoen een evaluatiegesprek tussen Sven en zijn ploeg TVM. Daar zullen alle facetten op tafel komen'', aldus Mulder. ''Maar op dit moment leeft bij Sven niet het idee dat hij wil stoppen met Gerard.''
 17. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Re: Kramer en Kemkers uit elkaar

  Ja sorry voor de harde woorden maar je moet natuurlijk wel even kijken of er al een topic bestaat over het bericht dat je wilt posten. Er bestonden er dus al twee en bovendien waren er veel verwante topics. Het is nu al opgelost, jouw topic is in dit topic geplakt. Het was geen persoonlijke aanval hoor!! :wink:
 18. Monique

  Monique Well-Known Member

  Sjee, wat een gedoe, ik wou dat er wat meer zekerheid was omdat ik gewoon strontbenieuwd ben hoe het gaat worden. Ik las het op mijn werk even vlug op nu.nl, dat eerste bericht van de Leeuwarder, en daarna het bericht dat het niet waar zou zijn. Ik weet niet wat ik er van moet denken. Mijn vermoeden is dat Sven misschien iets heeft gezegd over het beëindigen van zijn samenwerking met Kemkers, en dat Ron Mulder hiervan schrok omdat ze hebben afgesproken dat ze dit nog even voor zich zouden houden totdat het seizoen afgelopen is, om zo rust in de tent te bewaren.

  Zelf geloof ik er geen klap meer van dat Kemkers en Kramer wél bij elkaar blijven, dat bestaat gewoon niet. Kramer wil terecht alleen het allerbeste en de chemie tussen die twee is wel uitgewerkt. Bovendien is Kemkers zo ontzettend serieus, dat hou je volgens mij geen 4 jaar meer vol, je moet toch ook af en toe gewoon kunnen lachen en dollen. Ik zet mijn geld op Bart Veldkamp als nieuwe trainer, en Kemkers meer op de achtergrond als een soort technisch directeur.
 19. Zonnebloem

  Zonnebloem Member

  Ik vind Bart Veldkamp te veel een gok, die jongen heeft als trainer nog niets bewezen. Misschien komt er wel een buitenlander. Ik neem aan dat Sven toch wel wil werken met iemand die zijn sporen verdiend heeft als trainer. Als het een Nederlander wordt, zie ik nog meer In Romme. Oke, hij heeft Annie gehad, maar daarmee heeft hij het toch goed gedaan en Romme heeft wel van der Kieft naar internationaal niveau gebracht. Ik vind Romme beter. Maar iemand met echt veel ervaring lijkt me toch beter voor Sven.
 20. wereldrecord

  wereldrecord New Member

  Misschien Mueller met enkele Noren. Kramer kan het goed vinden met Bokko en laatst zag ik een filmpje op de NOS, dat Mueller en Kramer het wel heel gezellig hadden met elkaar.

Deel Deze Pagina