knikker

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door knikker, 11 sep 2004.

 1. knikker

  knikker New Member

  Hallo.

  Ik ben alfred knikker. Ik woon in elburg en ben een enorm schaats- en skeelerliefhebber. Ik train altijd "in de polder". In de winter op de ijsbaan in dronten en in de zomer skeeler ik altijd op de mooie polderwegen rondom dronten e.o. Ik ben een echte duursporter en hoop dus ook dit jaar weer op veel natuurijs zodat ik ook echt kan duursporten. De twee uurtjes die de ijsbaan open is , is eigenlijk tekort voor mij. Komende winter ga ik na een jaar van afwezigheid weer naar de weissensee om daar van de mooie omstandigheden te genieten. Ik ga dit jaar niet de snelle toer rijden maar ik ben van plan om drie keer de tweehonderd kilometer te doen in een week. Ik hoop op een goede winter en wens iedereen veel schaatsplezier toe deze winter.

  Gr. Alfred Knikker
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Je mag wel iets meer vertellen, je bent te bescheiden daarom doe ik het even voor je... een beetje duursporter is misschien iets kort door de bocht.

  Een bewonderenswaardige prestatie met een hele mooie opbrengst voor een goed doel.. welkom op dit forum


  greetz Krizz
 3. knikker

  knikker New Member

  Bedankt voor de complimenten Krizz.
  Ik dacht dit is een schaatsforum, dus laat het skeeleren maar zitten.
  :D :D :D :D :D :D :D :D
 4. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Skeeleren is voor velen toch gewoon schaatsen op natuurijs voor de ijslozewinters.... en voor weinigen (binnen Nederland) een sport op zich.

  Hoe anders is het in de rest van de wereld...

  in 2008 word de elfstedentocht gewonnen door een Colombiaan......


  greetz Krizz
 5. Mark

  Mark Active Member

  Bij Skeeleren ontbreekt het belangrijkste: water het zij in vaste het zij in vloeibare vorm. Indien het ijs gesmolten is moet er dus gezwommen worden.
 6. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Idd. Bij deze ook van mijn kant complimenten voor deze barre tocht. Ik las het verhaal op de skatebond site. Mooie actie voor een prachtig doel. 300 kilometer op matig tot slecht asfalt skeeleren, superknap.
 7. knikker

  knikker New Member

  340 km ( maar dit terzijde)

  Het was idd een heel eind over niet al te mooi asfalt, maar als je na een aantal weken er nog eens over nadenkt, dan is het echt super om zoiets gedaan te hebben. Een echte aanrader hoor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. mi

  mi Well-Known Member

  ik zeg: RESPECT, supergoeie actie hoor, zowel een mooie persoonlijke prestatie als een mooie opbrengst voor een goed doel!

  Welkom op dit forum......
 9. knikker

  knikker New Member

 10. knikker

  knikker New Member

  Voor foto's en verslagen van mijn zie mijn web-log
 11. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  hey Knikker

  top prestatie hoor... vind zelf 44 km op skeelers al ver :oops:

  maarre waar ga je schaatsen nu de ijsbaan in dronten dicht is??

  liefs wendy
 12. knikker

  knikker New Member

  Het is maar net waar je naar toe leeft hoor, in de jaren heb ik langzaam de trainingen opgevoerd en ik skeeler nu minstens 85 km per keer.

  Wat Dronten betreft, ik hoop nog steeds dat er een bedrijf of weet ik veel wat komt om de baan over te nemen. Het was perfekt dat er een ijsbaan in Dronten was. Lekker dichtbij, lekker rustig altijd, mooie groepen enz. Mocht de baan niet meer open gaan, dan twijfel ik nog tussen Heerenveen ( mijn oude baan ) en Deventer. Nadeel van Heerenveen is dat hij erg vaak gesloten is, en doordeweeks is het er erg druk. Deventer is een tochtbaan, en het is er ook altijd erg druk. Dus het wordt kiezen uit twee slechte opties.

  Wellicht ga ik nog meer fietsen en nog minder schaatsen komende winter. Afgelopen winter ging ik twee keer in de week schaatsen en twee keer in de week fietsen ( waarvan één keer 's avonds in het donker ).

  Afwachten dus, maar je leest het wel op mijn web-log.

Deel Deze Pagina