Even voorstellen

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Weissenseelover, 25 nov 2022.

 1. Weissenseelover

  Weissenseelover New Member

  Hoi!
  Vorig jaar begonnen met schaatsles en trainen voor 100 km Weissensee om ooit voor de 200 te gaan, geïnspireerd door mijn jongere broer die 'm al zeven keer uitreed. Afgelopen jaar ging niet door vanwege corona. Nu (eind 2022) opnieuw aan het schaatsen, met meer les op techniek. Ben zo'n type dat dan ALLES erover opzoekt: hoeveel trainen, wat voor trainingen, wat voor kleding op de Weissensee, wat doe je qua voeding, hoe leer ik mezelf de bochten nog beter aan, hoe doe je de valbeweging, etcetera. Kan dus mijn hart ophalen hier! En leuk: gelijkgestemden.
  JJS vindt dit leuk.
 2. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Welkom!

  Dit forum is vooral actief in de sectie die gaat over de wedstrijden die de profs rijden en alles dat daaromheen gebeurt, maar als je een vraag stelt over training of materiaal wordt ie bijna altijd wel beantwoord, dus je bent hier zeker aan het goede adres.
 3. GeirKarlstad

  GeirKarlstad New Member

  Hallo allemaal. Mijn naam is Paul en ben sinds mijn jeugd schaatsfan. Voor een WK allround mezelf opsluiten om het te kunnen volgen met pen en papier op schoot om rondetijden te noteren. Dat was in de tijd van Geir Karlstad. Ik bewonderde hem voor zijn lange adem. Lange afstanden zijn dan ook mijn favoriet.
  Later was ik om die redenen, en omdat mijn schoonfamilie Tsjechisch is fan van Sablikova. De laatste jaren was ik wat minder actief om schaatsen te volgen, maar nu door een fantasiespel zit ik er weer helemaal in.
  Op deze site staat veel info over rijders en dat kan ik voor dat spel goed gebruiken.
  Nickel en Duif vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina