Eurosport, en hoe ze het doen.

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door leenstrafan, 17 feb 2018.

 1. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Eurosport heeft nu op kanaal 1 het shorttrack (uiteraard), maar op kanaal 2 een herhaling/samenvatting van de weinig boeiende ijshockey-groepswedstrijd annex slachtpartij Zwitserland-Korea terwijl er ook een biatlon-finale in de prachtige discipline massastart bezig is?
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik ben al druk genoeg met de NOS, geen tijd om ook nog Eurosport te bekijken. :)
 3. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  En daar komt dan nog bij dat ze bij het ijshockey een poulesysteem hebben waar in elke poule vier van de vier teams doorgaan. Bij het veldhockey doen ze dat ook soms en ik vind dat echt een gedrocht. Vier van de zes door, prima, maar vier van de vier slaat nergens op.
  Nogevendit en SprintMaster vinden dit leuk.
 4. Koen

  Koen Well-Known Member

  ik ben er net ook heen gezapt voor 5km estafette langlaufen dames, stond wel in gids dat het uitgezonden werd. maar er was toen ook ijshockey op.
 5. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Je moet de gids niet gebruiken, in de app en op de website stond het niet.
 6. Koen

  Koen Well-Known Member

  nee ook niet gids, die heb ik niet. maar zeg maar stond op guide van afstand bediening. of is dat gids????
 7. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Ja, dat wordt ruim van te voren doorgegeven. Eurosport wisselt heel vaak van programmering, zeker tijdens de Spelen. Dan zijn de site en app betrouwbaarder.
  Koen vindt dit leuk.
 8. proeme

  proeme Well-Known Member

  vier de vier door klopt, maar de besten gaan wel meteen naar de kwartfinales, waar de rest nog een tussenronde moet spelen. Niet mijn favoriete systeem, maar het is niet alsof ze nergens voor spelen.
 9. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Eurosport doet het goed. Licht Nederlands chauvinisme maar te pruimen. Dat enorme overdreven chauvinisme bij de NOS is om te kotsen.
  Michel Wuyts op Sporza wordt verweten vaak te chauvinistisch te zijn over het Vlaamse wielrennen en veldrijden maar is zeker een faktor 10 minder ergerlijk dan het NOS gedoe bij de OS.
 10. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Eurosport op TV vind ik niet zoveel aan. Het is mij wat teveel ijshockey en shorttrack...

  Maar de Eurosport player vind ik helemaal geweldig! Zelf uitkiezen welke sport je gaat zien. Oneindig de beelden terugkijken waarbij ze ook een hele handige functie hebben, een knop om 30 sec. terug- of vooruit te spoelen. En wat ik ook heel leuk vind is dat je zelf de taal van het commentaar kunt kiezen. Zo heb ik beelden van het schaatsen terug gekeken met Noors commentaar en ook langlaufwedstrijden live gekeken met Noors commentaar.
 11. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Ik gebruik ook veel de player deze OS. Maar hoe kies jij die taal van het commentaar dan? Ik heb alleen Nederlands commentaar en vooral ook veel sporten zonder commentaar als ze niet op tv waren (vind ik niet heel erg, maar als ik commentaar kan toevoegen zou het leuk zijn).
 12. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  upload_2018-2-20_15-24-2.png

  Rechtsonderin zie je een soort van toetsenbord. Als je daar op klikt kun je een taal selecteren of kiezen voor geen commentaar. Het werkt niet bij elke stream maar soms heb je ook 2 streams voor een zelfde wedstrijd en dan is die functie er bij 1 wel en de ander niet.
  Hakkie2 vindt dit leuk.
 13. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Dank je, dit maakt de player nog beter!
  Tuttifrutti vindt dit leuk.
 14. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Graag gedaan! Is inderdaad een fijne functie! Ik was benieuwd of het ook mogelijk zou zijn om via de Noorse player te kijken en zo ontdekte ik het.

Deel Deze Pagina