DSB bank onder curatele

Discussie in 'Lange baan' gestart door Regenboog, 12 okt 2009.

 1. Edwin

  Edwin Active Member

  Hier het lapje:
  [​IMG]

  Het is bij de eerste marathon wel te zien wie niet met naald en draad overweg kan ;)
 2. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  De luien onder de schaatsers kunnen de boel met tape afdekken, net zoals dit jaar bij de skeelercompetitie moest waar de vorige sponsor ook niet meer getolereerd werd.
 3. Edwin

  Edwin Active Member

  Elma de Vries, staat vandaag in Trouw, zegt dat ze inderdaad, samen met Janneke Ensing, tussen de wal en het schip valt want ze was niet "lid" van de marathon- of de langebaanploeg. Gelukkig had ze het afgelopen jaar een bonus ontvangen vanwege haar goede prestaties. Ze sluit zich waarschijnlijk aan bij de (DSB) marathonploeg of bij de Australische langebaanschaatsers. De langebaanploeg van Jac Orie is geen optie.
 4. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  DSB langebaan liep nog in DSB kleding rond en er stond welgeteld 1 zwarte DSB auto.
 5. Mik

  Mik New Member

  En de nieuwe sponsor van de DSB Langebaanploeg is .......... MENZIS
  wordt in diverse media inmiddels gemeld.. Volgens de twitter van Jac Orie is er nog niks zeker en wordt er nog gesproken
 6. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Menzis niet de nieuwe sponsor schaatsploeg Orie

  Vanochtend is in het Algemeen Dagblad het bericht verschenen dat Menzis de nieuwe hoofdsponsor is geworden van de schaatsploeg van Jac Orie. Dat bericht is onjuist. Menzis wordt niet de nieuwe sponsor van het schaatsteam van Jac Orie.

  27 oktober 2009

  Menzis is na het faillissement van de DSB-bank benaderd als kandidaat om de sponsoring van de schaatsploeg over te nemen. Menzis heeft echter besloten dit niet te doen aangezien het met veel geld sponsoren van een topsport-team niet past bij het Menzis sponsorbeleid. Het sponsorbeleid van Menzis is gericht op breedtesport waaraan zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.

  Menzis betreurt de onjuiste berichtgeving. Dit soort berichtgeving schept verwarring bij met name de schaatsers in de ploeg die zich voorbereiden op een nieuw seizoen waarin de belangrijke Olympische Spelen op het programma staan.
 7. Bobo Pengel

  Bobo Pengel Member

  Menzis word dus niet de nieuwe sponsor van de Orie-formatie. Bovendien zijn ze pissig op het AD dat er eerst geen contact is geweest tussen beide partijen voordat het bericht is geplaatst...
 8. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  [TVM-lover Sarcasm MODE ON]Nou DSB is toch een beetje breedte sport.. echte toppers rijden er niet :twisted: :twisted: [TVM-lover SARCASM MODE OFF]

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  Wel jammer dat met dit soort canards evt. nieuwe sponsors afgeschrikt worden.
 9. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Dat is inderdaad ook wel een beetje dom dat er in het AD al vermeld werd dat Menzis de nieuwe sponsor zou worden, terwijl dat nog niet eens zeker was :? Maar goed, die wordt het dus ook niet. Ik ben benieuwd wie er uiteindelijk dan wél de sponsor van DSB zal worden.
 10. Mik

  Mik New Member

  Vandaag zullen de nieuwe sponsors voor team Orie gepresenteerd worden!!

  (bron: Twitter Mark Tuitert en Telesport.nl/schaatsen)
 11. Edwin

  Edwin Active Member

  Control hoofdsponsor Team-Orie
  Uitgegeven: 12 november 2009 15:25
  Laatst gewijzigd: 12 november 2009 15:25
  HEERENVEEN - De schaatsploeg van coach Jac Orie heeft donderdag het financieel detacheringsbedrijf Control gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor.
  De equipe, die een maand geleden DSB Bank als geldschieter verloor, meldde daarnaast dat het bedrijf Mats als cosponsor zal fungeren.
  Control heeft de intentie uitgesproken om de ploeg voor meerdere jaren te ondersteunen. Mats blijft in elk geval tot het einde van het seizoen als geldschieter verbonden.
  © ANP
 12. HA01761

  HA01761 Active Member

  Nog nóóit van gehoord :lol:
  Maar door deze sponsoring zullen ze hun naamsbekendheid zeker gaan vergroten :mrgreen:
 13. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Ik heb ook nog nooit van dat bedrijf gehoord! :eek: Maar ik ben blij voor Jac Orie en zijn team dat ze een nieuwe sponsor hebben!
 14. Monique

  Monique Well-Known Member

  Toen ik het las dacht ik ook al: WIE??? Maar mooi dat deze nieuwe sponsor gevonden is, en zelfs nog een tweede sponsor erbij ook.
 15. Tjark

  Tjark Active Member

  ach, alsof Hofmeier en APPM zo bekend waren vantevoren... ;)
 16. Bobo Pengel

  Bobo Pengel Member

  Toch mooi om te horen dat de bedrijven die hun marketingcentjes in een schaatsploeg steken er dan ook iets aan hebben... :D
 17. Tinuz

  Tinuz New Member

  Leuk dat ze een sponsor hebben gevonden :D

  Ik hoor Frank Snoeks al zeggen, wanneer het niet gaat bij de ploeg van Jac Orie: 'ze hebben het bij control niet helemaal onder controle'.
 18. Regenboog

  Regenboog Member

  Ja, dat is een leuke. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen voor Orie en zijn team. En als ik mijn spaargeld nu ook nog terug heb is alles weer OK :D
 19. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Nou Tuitert had in zijn eerste wedstrijdmeters zijn schaatsen NIET onder CONTROLe.. en werd daarna ook NIET geMATSt door een DISQ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 20. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  zag trouwens dat de chinezen ook Control reclame op hun linkerborst onder de chineze vlag ;)

Deel Deze Pagina