Lekker gezellig bij TVM

Discussie in 'Lange baan' gestart door Ave, 25 nov 2009.

  1. naomie70

    naomie70 Active Member

    Dat bedoeld ze ook, maar dat staat ook wel in het bericht. Dat over Douwe is weer een ander bericht.
  2. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat gaaf dat Douwe de Vries in beeld is! Zou ik echt heel erg leuk vinden. De kans dat WOH mag blijven lijkt steeds kleiner te worden.
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik val hier zowat van mijn stoel. Douwe naar TVM?
    Douwe wil volgend jaar weer marathon/langebaan combineren. Dit omdat hij marathons nog steeds leuk vindt en het idee heeft dat de combi voor hem werkt. Ik weet niet of deze visie bij TVM zal passen.

    Wat mij wel opvalt is dat Douwe veel bij TVM-ers is/optrekt. Ook tijdens de presentatie van de opening van het WK Afstanden. Maar ja hij kent Sven natuurlijk ook al langer dan vandaag als echte Fries ;)
  4. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Douwe de Vries, komt duidelijk van Sven af. Is een fietsmaatje van hem. Sven is wel iemand die mensen om hem heen verzameld waar hij zich goed bij voelt, en daar past Douwe waarschijnlijk in.
    Zal nog een hele beslissing zijn. Tegen een hongerloon blijven marathonnen of tegen een riant salaris alleen langebanen.

    Hoewel Sven wel heeft gezegd dat dit jaar eigenlijk wat marathons had willen rijden als hij geen blessure had gehad, dus ook voor Douwe hoeft het een het andere niet uit te sluiten denk ik.
  5. Sidekick

    Sidekick Well-Known Member

    Ik vind Douwe de Vries eigenlijk helemaal niet bij TVM passen. Maar dat is geen oordeel van een kenner. ;)
    Ik denk dat 3 mannen en 3 vrouwen het beste zou zijn qua balans.
  6. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Er is denk ik wel een verschil tussen "af en toe" een marathon (zoals Verweij deed vanuit team hart) dan serieus mee willen doen om de competitie. Maar het is maar net wat voor hem het beste werkt. Misschien heeft hij baat bij de marathonvoorbereiding en al die kilometers maar het kan ook zijn dat als die zich alleen op langebaan richt, hij er nog meer uit kan halen (toch is het wel grappig; hij heeft volgens mij in zijn eerste langebaan periode slechts 1 NK gereden bij de senioren). En dat weet hij zelf het beste :)

    @sidekick: Ik vind Douwe heel rustig over komen en echt een nuchtere Fries. Als je dan de mannetjes van TVM ziet, past hij er idd niet geheel bij. Aan de andere kant, kan dat juist van toegevoegde waarde zijn. Het is ook de vraag of hij de trainingsaanpak ziet zitten. TVM traint vaak heel hard door en legt pieken anders. Je moet daar wel mee om kunnen gaan.

    Ik vraag me ook af of Niedzwiedzki ook nog mag blijven als "stagair". Daar hoor/zie/lees je verder niets over... Het leek de afgelopen weken er eindelijk uit te komen met o.a. een 6e plaats op de 1500 meter in de worldcup.
  7. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik ben wel verbaasd over hoe er hier als Jan Blokhuijsen gesproken wordt. Ik vind hem namelijk helemaal niet zo serieus. Jan is net zo ambitieus, en wat dat betreft net zo'n alphamannetje als Sven, dat klopt. Hij gaat eigenlijk ook alleen maar voor de winst. Maar Jan is net zo goed in voor een lolletje. Het verschil tussen Jan en Sven is denk ik dat ik Jan wat 'liever' en toegankelijker vind. Hij heeft op en buiten het ijs meer oog voor zijn fans dan Sven (niks ten nadele van Sven, die natuurlijk ook veel meer fans heeft en ook echt wel zijn waardering laat blijken). Ik denk dat Jan in potentie ook heel populair kan worden. Net zo populair als Sven weet ik niet, die vergelijking is bijna niet te maken. Sven is ook wel iemand waar veel mensen iets tegen hebben, Jan heeft dat veel minder.
  8. frederica

    frederica Active Member

    Voorhuis gaat naar team Groenewold. Bron: schaatsen.nl
  9. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Sooo...het TVM avontuur heeft ook niet lang geduurd voor Jorien. Wust zal wel balen.
  10. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Wellicht beter voor Voorhuis. Ze is onder TVM niet harder gaan rijden dan ze bij VPZ deed en heeft dit seizoen maar weinig internationale wedstrijden mogen rijden. Hopelijk krijgt Groenewold haar weer aan de praat. Ze zal mooi kunnen trainen met Joling en Vd Weijden denk ik.

    Dit maakt bij TVM ruimte voor een nieuwe dame, en dat zal denk ik wel Linda de Vries worden.
  11. farmgirl

    farmgirl New Member

    Op de site van de Telegraaf staat dat Linda de Vries idd naar TVM gaat.
  12. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Linda de Vries heeft natuurlijk de potentie om wereldkampioene of Olympisch kampioene te worden als ze op deze manier progressie blijft boeken. Een beetje het verhaal van Paulien van Deutekom. Dat willen ze bij TVM, niet zo'n Voorhuis die alleen medailles kan winnen als Marrit Leenstra ziek is.

    Team Corendon/Op=Op heeft nu een behoorlijk arsenaal aan aardige 3000/5000-rijdsters, maar of daar nou echt kampioenen tussen zitten?
  13. cindycinderella

    cindycinderella New Member

    Ik ben ook wel benieuwd naar de begeleiding, blijft Veldkamp (mag hij blijven), Kuiper? Of neemt Linda de Vries wellicht haar succestrainer mee?
    Enfin Voorhuis heeft haar conclusies getrokken, lijkt het, goede beslissing m.i.
  14. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik ben ook benieuwd of Veldkamp en Kuiper blijven, ik hoop eerlijk gezegd van wel. Ze zijn allebei heel sympathiek en liggen heel goed bij de rijders, dus ik zou eigenlijk niet weten waarom TVM ze niet zou willen houden. Is natuurlijk wel de vraag of ze zelf willen blijven.
  15. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Versterking voor TVM zeker....maar ik hoop dat ze lering heb getrokken uit het verleden. Niet hard door blijven trainen, want zou zonde zijn als ze Linda de Vries ook kapot trainen.
  16. Davey

    Davey Active Member

    Volgens mij wilde Wust gewoon dat Voorhuis bleef en heeft Voorhuis uiteindelijk er zelf voor gekozen om elders haar sportieve dromen verwezenlijken als kopvrouw.

    Die laatste zin vind ik een beetje flauw. Vooralsnog heeft Voorhuis tenminste een WK-medaille en Leenstra niet.
  17. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja, helaas wel ja. Omdat Marrit zo'n lieve meid is.
  18. Regenboog

    Regenboog Member

    Ja, daar ben ik dus ook bang voor. Ik hoop dat Linda goed naar haar eigen lijf blijft luisteren, het zou doodzonde zijn als zo'n talent ook ten onder gaat aan overtraining.
    Wat dat betreft heb ik niet veel vertrouwen in TVM.
  19. Femmezzz

    Femmezzz New Member

    Ik vind het echt jammer dat er zoveel wantrouwen is... TVM heeft Wust, Kramer en nu ook Blokhuijsen groot gemaakt.. als je het bij TVM kan, dan kan je het overal..
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    TVM traint nog steeds hard door op momenten dat anderen rust nemen. Maar als dat bij je past en werkt, dan is dat geen belemmering. De tijd zal het leren voor Linda de Vries. Denk dat we het eerst moeten zien of het werkt voor haar voordat we conclusies trekken.

Deel Deze Pagina