Wedstrijden oktober 2021

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lorca, 30 sep 2021.

  1. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Ligt eraan wat de honderdsten zijn, maar in ieder geval in de top 5.
    upload_2021-10-9_20-32-29.png
    Waar is dat te vinden trouwens? Ik kan de wedstrijd nog niet op Osta vinden.
    Lorca vindt dit leuk.
  2. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    16.01-24.39 voor Dubreuil !!!

    maar 0.04 boven het schema WR

    Hij reed de 1000m niet uit, maar zelfs met twee seconden verval zou hij op 1:06.7 uitgekomen zijn. Is hij the man to beat dit seizoen?
    RodyTur10, Lorca, mi en 3 anderen vinden dit leuk.
  3. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Bij mij werkt de Sportity app niet meer. Krijg steeds de melding: failed to get token. Heb al een paar keer de app verwijderd en toegevoegd. Waardeloos dit.
  4. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Dubreuil zegt dat hij dit volgende week gaat herhalen en misschien zelfs de snelste opening ooit kan rijden als hij in de binnenbaan start. Ik kijk er naar uit.
  5. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Ik hoop het. Een buitengewoon goede schaatser en sympathieke vent. Succes zou hem zeer gegund zijn.

    Enorm sterk bij de junioren, toen hij benoemd werd tot opvolger van Wotherspoon. Bij de senioren had hij het eerst toch wat lastig om doe status waar te maken, maar is nu alsnog bezig om die belofte langzamerhand in te gaan lossen. Al is de erelijst van Wotherspoon nog wel een heel stuk langer natuurlijk.
    mi, EenBrabander en Marcel Vos vinden dit leuk.
  6. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Ik heb een vraag die door de rit van Dubreuil nu relevant is. Zijn opening is de 4e snelste ooit, zijn ronde de 22e snelste overall en 10e snelste op de 1000 meter ooit, en zijn 600m doorkomst de 2e snelste ooit. Deze zouden allemaal in de lijsten komen, ware het niet hij de rit niet uit reed en dus een DNF/DQ krijgt. Moeten deze alsnog in de lijsten worden opgenomen? Als ik deze meeneem moet ik ook alle superlage 28ers van Kramers 5000 meter in de B-groep in Calgary in 2020 waar hij na 3000 meter stopte meenemen, maar dat voelt raar omdat hij daar bewust maar een 3000 meter reed en dus sneller reed dan hij op een 5000 zou doen.

    Op de 1000 meter ligt het natuurlijk weer wat anders omdat als hij hem uit had gereden Dubreuil ook gewoon voluit was gegaan, maar om met twee maten te meten vind ik ook raar. Voor degenen die dit interessant vinden: wat is jullie mening hierover?
    EenBrabander vindt dit leuk.
  7. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Ik heb begrepen dat er bij Nuis iets misging, waardoor hij te laat bij de start was. Hij zou daarna in zijn eentje alsnog iets van 1:08:8 hebben gereden, maar dat staat niet in de uitslag.

    Bovenstaande info is onder voorbehoud, want ik heb het viavia vernomen.

    Edit: de 1:08.8 wordt bevestigd op de twitter van Robbert de Rijk, dus dat zal wel kloppen dan.
  8. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Waar staan die uitslagen uit Heerenveen? De gebruikelijke sites melden nog niets.

    schaatsen.nl heeft prioriteit gegeven aan wedstrijden in Enschede en Deventer ... :confused:
  9. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Wat me opvalt is dat Nuis in de loting de binnen baan had (net als Verbij) maar in de uitslag PDF op de site van de Max-Aicher Arena staat hij met buitenbaan. Dan zouden er drie in de buitenbaan gestart zijn.
  10. proeme

    proeme Well-Known Member

    ik zou ze opnemen in de lijsten, maar met een markering. Ander kleurtje. Zoiets.
    Marcel Vos vindt dit leuk.
  11. Yuskov

    Yuskov Well-Known Member

    Zo werkt het niet. De lokale organisatie van de wedstrijd moet de uitslag online zetten na afloop. Deze is dan zichtbaar op inschrijven.schaatsen.nl. In Enschede en Deventer is dat blijkbaar al gebeurd, maar in Heerenveen nog niet.
  12. mi

    mi Well-Known Member

    Volgens schaatsen.nl stond Nils vd Poel met een spandoek met ‘hup Patrick’ en een koebel in een oranje jack Roest aan te moedigen tijdens de 5k?!
    Sportief/bizar?
    :D
  13. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Die wedstrijd in Thialf staat niet eens op inschrijven.schaatsen.nl. Hoe het ook zij, ik vind het bijzonder krakkemikkig dat men nog steeds niet de uitslagen online heeft gezet. Terwijl veel andere landen al bijna live de uitslagen erop hebben staan.
    mi vindt dit leuk.
  14. Lorca

    Lorca Well-Known Member

    Misschien hebben ze de instellingen van vorig seizoen (toen alles ''geheim'' moest blijven) nog in het systeem staan, maar dit is niet normaal meer natuurlijk. Gisteravond zijn er wedstrijden geweest in Deventer, Enschede, Leeuwarden, Haarlem; you name it. Allemaal binnen een uur, max twee uur na afloop van de wedstrijd de uitslagen netjes ingeladen in Sportity en in schaatsen.nl. Ondertussen heeft de ''schaatstempel van de wereld'' een dag nodig voor het uploaden van een wedstrijdformulier...

    We kunnen live meekijken met de tijden vanuit Inzell en Salt Lake City. We kunnen zelfs de wedstrijden in Kolomna en Calgary streamen via Youtube. Maar binnen een uur na afloop wat uitslagen van een paar van de beste schaatsers ter wereld wereldkundig maken is mission impossible voor Thialf. Laat desnoods een jong schaatstalent live de eindtijden tweeten.

    Is het nou zoveel werk voor het ICT team van Thialf om de rondetijden weer terug aan te sluiten op BCThialf.nl of live.schaatsen.nl? Want zelfs de ijsbaan in Enschede heeft dat alweer voor elkaar; op live.schaatsen.nl kon je gisteravond gewoon live de rondetijden zien.
    mi en SprintMaster vinden dit leuk.
  15. Lorca

    Lorca Well-Known Member

    Dan maar focussen op Inzell: Wojcik was al on fire en blijft dat ook: 37,65. Nieuw nationaal record voor Polen!
  16. Kristian

    Kristian Active Member

    [0]=AZUSOU1ZhQIgzGNfvkj8H6WOk1PKopAvmY2nIkvil7Uw5J1cpLh5WY4jN5cVQORaQLR5aSAn8vhbkg76riL3HjDowZJPNqtN1m7yB65uNaZnxq2Kjf_eQNdT5Giqk6F6hhxQsPdYq-6e5ntGXB2tvd4jK0quIHbFgU66qCrnxbme7xdks_uUQbYs9HsMQKjSH-EA60PPMxi4GkWyHIMxs2BbkGkMM8oKCEAHQcKFzvP2AajlaUo73uTRS3gz0avGjIYq0XD5zF5AMN3ZXEC1GFY5&__tn__=kC%2CP-y-R
    Lorca vindt dit leuk.
  17. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    A. de Jong 4:01.53, Beune 4:02.68 op de 3000m. Biede dames haalden Pechstein net niet in binnen het kwartet. Met Hofmann en Uhrig in de 4:17 zijn er nu twee Duitses sneller dan Pechstein. Laatstgenoemde kan haar schaatsen nu maar beter opbergen.
  18. Kristian

    Kristian Active Member

    (not the best of streams, But Falken will show 1500m from quartet number 11 and onwards it is said. Farstad is from their club)
  19. Kristian

    Kristian Active Member

  20. Kristian

    Kristian Active Member

    (somewhat annoying format, the last one... They also show 1500m, women, but might stop after Ane By Farstad...)

Deel Deze Pagina