WK afstanden, Heerenveen, 2-5 maart 2023

Discussie in 'Lange baan' gestart door Mjøsaman, 13 nov 2022.

 1. MasterAJA29

  MasterAJA29 Active Member

  Wat een onzin.
 2. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Via SMS is natuurlijk niet echt.. sterk. Maar: Antoinette dacht dus echt dat ze onderdeel van de TP zou zijn? :eek::oops:
 3. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Vertel? Roest wint met 6:08 is geen MEGA tijd, zal hij zelf zeggen. Ghiotto begint gewoon te idioot met die 28'ers.
 4. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Onzin is misschien wat overdreven, maar het is ook niet dat het verschil maar 3 tienden is. Ghiotto reed nu al een nieuw laagland persoonlijk record, en om dat ineens nog ruim 2 seconden harder te rijden is ook met een betere rit niet zomaar gedaan.

  Het had gekund, maar Ghiotto had hier echt niet "gewoon gewonnen" met een beter ingedeelde rit.
  RodyTur10 vindt dit leuk.
 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Net zoals we ook niet weten wat ARDJ precies gezegd heeft en hoe. Ik snap dat de algemene teneur hier anti-ARDJ is vwb de TP (en dat geldt ook voor mij), maar we moeten ook niet doen alsof we waar dan ook bij zijn geweest.
  Gezien het interview met ARDJ was dat SMSje voor haar blijkbaar wel een verrassing. Ervan uitgaand dat ze niet glashard voor de camera staat te liegen, lijkt het er voorlopig op dat ook Ritsma niet bepaald uit heeft geblonken qua duidelijkheid en communicatie.
  G1ant vindt dit leuk.
 6. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Precies.

  Het feit dat Antoinette verbaasd is dat ze niet opgesteld staat laat zien dat ze het inzicht mist om te zien dat ze te weinig commitment heeft getoond. Maar het is dan Rintjes job om dat in te zien en haar dat te vertellen en dingen te doen zoals laatste waarschuwingen geven met redenen waarom ze die krijgt.

  Beide partijen hebben hier gelijk en ongelijk, het is niet zwart-wit.
 7. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Ik vraag me af of er ook wellicht een euvel zit in de afspraken tussen Ritsma en Remy de Wit. Was het niet zo dat De Wit bepaalde zaken omtrent communicatie op zich zou nemen? Ik kan het me niet zo goed meer herinneren wat de afspraken/constructie precies was, moet ik bekennen....
 8. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Via SMS was het misschien niet helemaal Antoi-netjes.
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Geen leuk bericht uit Denemarken: Philip Due Schmidt heeft een hartinfarct* gehad. Hij lag anderhalve dag aan de beademing en nog een paar dagen op de intensive care.

  *Ik hoop dat ik “seizure” goed vertaal.
 10. proeme

  proeme Well-Known Member

  een seizure kan ook een epileptische aanval zijn. Maar dan lig je over het algemeen niet 1,5 dag aan de beademing... Met name dat stukje (en dan maakt je vertaling van seizure niet zo veel meer uit) klinkt niet positief
 11. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Er is vandaag voor de 60e keer onder de 4 minuten gereden op een laaglandbaan op de 3 kilometer.
  Upquark vindt dit leuk.
 12. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Deens artikel:https://t.co/zNRECHYRCr
 13. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  En Roest voor de 20e keer onder de 6.10 overall.
 14. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Grappig statistiekje: Dankzij de 6:08.94 van Roest is nu elke even honderdste in de 6:08.9 gereden terwijl nog geen enkele oneven honderdste gereden is.

  upload_2023-3-2_23-38-51.png
  alexander79, Duif, proeme en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 15. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Ghiotto heeft op 3 verschillende passages de snelste laaglandronde ooit gereden, en op de 2200 meter zelfs met een gigantisch gat van 0.27 seconden.

  upload_2023-3-2_23-51-29.png
 16. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Opvallend is ook dat Roest in Heerenveen nog nooit in de 6:06 of 6:07 heeft gereden. Terwijl 6:07 een keer vaker voorkomt als gecorrigeerd tijd dan 6:08 en 6:09: 5 om 4 om 4 keer.
 17. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Dat viel mij ook op toen ik net de resultaten van vandaag verwerkte. Er is ook heel lang niet in de 6:05 terwijl de 6:04 en 6:03 wel al meerdere keren waren aangetikt. Roest was in 20/21 de eerste die het deed en tot nu toe ook de enige met drie keer.
  Laatst bewerkt: 3 mrt 2023
 18. mi

  mi Well-Known Member

  Had je eerlijk gezegd van Ritsma iets anders verwacht?
  Inderdaad: waar is Remy de Wit in zijn glansrol als communicator?
  Ik snap dat Antoinette gekrenkt is, maar dat heeft ze toch echt aan zichzelf te danken. Ze schermt met 3x wereldkampioen en met dat ze een belletje wel respect had gevonden (whatever that may mean) maar ze legt niet uit waarom ze dan denkt dat ze wel bij dat team zou moeten/horen te zitten. En deze 3km die ze blijkbaar ook niet supergeconcentreerd gereden heeft (zo lijkt het toch voor mij als je zes slagen doet waar je er acht of tien zou moeten doen en je jezelf de vraag stelt waar je nou eigenlijk mee bezig bent) is nou niet direct een visitekaartje.
  Ritsma doet veel suboptimaal maar dat hij Antoinette uit het team haalt vind ik volkomen terecht.
  SprintMaster vindt dit leuk.
 19. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Ntab en Otterspeer allebei de laatste binnenbocht. Nou, daar kan dan wel een streep doorheen qua kanshebbers.
  Duif vindt dit leuk.
 20. Eelco

  Eelco Well-Known Member

  Ik vind het een mooi spel dat Ritsma nu speelt. Hij laat nu duidelijk zien dat keuzes in het seizoen consequenties hebben voor de opstelling van de TP bij de belangrijke kampioenschappen. De manier waarop hij dit communiceert kan beter.

  Zonder dat ik weet hoe het is gegaan is het moeilijk om te zeggen waar de problemen in de communicatie zitten. Misschien heeft Antoinette afgelopen seizoen ook wel alleen een appje naar Ritsma gestuurd om af te melden. Als dat haar geprefereerde manier van communiceren was dan kan je moeilijk zeggen dat Ritsma zich niet aan haar wijze van communiceren heeft gehouden.
  SprintMaster vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina