WielerVSS (15) Giro d' Italia

Discussie in 'Wielrennen' gestart door stijnsportgek, 1 mei 2016.

 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  2m14 achter bij het begin van de laatste klim. Ik vrees dat Chaves de Giro wint (al ligt Nibali er niet ver achter). Goed voor mijn VSS, maar ik kan er nog niet echt blij om zijn...
 2. Monique

  Monique Well-Known Member

  Het verschil blijft nu rond de 2:20, als het zo doorgaat kan het nog, maar het wordt wel heel penibel.
 3. Duif

  Duif Well-Known Member

  Oei 2.22 op 10km van de meet en daar gaan nog boni's bijkomen :(
 4. Bastiaan83

  Bastiaan83 Well-Known Member

  Kruijswijk stort in, hij lijkt zijn voorsprong toch nog weg te geven? Jammer.
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  hij staat stil...
 6. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ineens zijn die bonificatieseconden heel vervelend. Zouden ze eigenlijk niet meer moeten doen op de laatste 3 ritten van de Giro.
 7. Koen

  Koen Well-Known Member

  tactisch ook dom gereden van Lotto, helemaal niemand in de kopgroep. Steven moet alles alleen doen. ook jammer dat afdalen niet zijn sterke kant blijkt te zijn. hopen dat hij vandaag niet te veel verliest en morgen nog wat op kan brengen, maar ik verwacht dat hij geknakt is. weer geen mooie overwinning voor een Nederlander.
 8. Monique

  Monique Well-Known Member

  Hij is het roze nu al kwijt. :(
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Niet Nibali of Chaves zijn nu de grootste tegenstander van Kruijswijk, maar negatief denken is dat. Hij moet nu niet in zak en as gaan zitten, en denken "help, ik heb verloren, ik kan de Giro niet meer winnen". Nee, hij moet er morgen nog VOL voor gaan. Rusten, eten, moraal hervinden, en morgen z'n ballen uit z'n broek gaan fietsen.
 10. jaap

  jaap Active Member

  Wat een stuurfout allemaal kan veroorzaken, wat jammer voor Steven Kruiswijk. Nu derde op 1.05, gaat heel spannend worden morgen.
 11. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Meest rare is dat Valverde op een gegeven moment voorbij Kruijswijk moet zijn gereden. Dat moment is niet in beeld geweest, wat is daar gebeurd dat Kruijswijk niet kon volgen?
 12. proeme

  proeme Well-Known Member

  dat was op het moment dat Kruijswijk van fiets wisselde. Was inderdaad niet goed in beeld, maar later in een herhaling wel te zien als je goed oplette.


  Hij staat nog 3e. Vooraf was een podiumplek fantastisch geweest, maar als je zo'n voorsprong hebt en dan door 1 fout de boel uit handen geeft is dat heel erg zuur... :(
  Morgen vol in de aanval. Alles of niet. Als dat lijf tenminste herstelt, want hij viel echt niet zachtjes...
 13. Monique

  Monique Well-Known Member

  Hij klinkt echt als een gebroken man, wordt een hele klus om morgen er weer vol voor te gaan. Ook last van zijn ribben, helpt ook niet.
 14. proeme

  proeme Well-Known Member

  pijn in je ribben is niet zomaar weg...
 15. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Waardeloze ontknoping dit. Nibali die vorige week nog als een natte krant reed kan nog winnen door een lullige stuurfout.
 16. Bastiaan83

  Bastiaan83 Well-Known Member

  Ik denk dat we het nu wel kunnen vergeten, mentaal is hij ook gebroken. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn.

  "Kut. Ik weet het niet. Het was een stomme fout in de afdaling. Ik viel op mijn rug. Alles doet pijn, mijn rug, alles. Mijn moraal is ook gebroken. Ik wist al: het is over. Je probeert wel, maar mijn lichaam deed heel veel pijn."
 17. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Toen ie weer naar een goede fiets wisselde, in het dal? Dan is dat een grote tactische blunder geweest. Die groep was zijn reddingsboei geweest.
 18. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Ik doe met een groepje mee in Sportpools en ben daar (ook) de enige met Chaves..
  En ik ben ook niet blij.
 19. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  De enige mogelijkheid die ik nog zie is dat Kruijswijk morgen met Nibali wegrijdt en Chaves op een minuut gaat proberen te zetten voor de tweede plek. Ik denk niet dat Kruijswijk Nibali nog kan lossen met de benen die de Italiaan nu ineens blijkt te hebben.
 20. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Ondertussen is Kruijswijk onderweg naar een ziekenhuis in Briancon om rontgenfoto's te laten maken , dus even lekker uitrusten is er vanavond ook niet bij.

Deel Deze Pagina