Wielerspel 2018 - 23 Tour de France

Discussie in 'Wielrennen' gestart door Nogevendit, 21 jun 2018.

 1. Camila

  Camila Active Member

  Dat gaat goed zo te zien! Camila is trouwens met 1 l
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  wtf is Kruijswijk allemaal aan het uitspoken? Die kerel kan een berg op en stond niet zo gek veel achter op Thomas, dikke 2,5 minuut, nu zes voor... er beginnen een paar mannen zenuwachtig te worden, mss niet zozeer de 2 van sky, vooral zij die mee op dat podium wilden
 3. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  De Nederlanders reanimeren een van de saaiste tours ooit
  Duif en SprintMaster vinden dit leuk.
 4. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Zouden de andere kopmannen niet hebben meegekregen dat Kruiswijk eigenlijk de Giro had moeten winnen een paar jaar geleden (en dus prima kan klimmen)?

  Vrij verbaasd dat hij zoveel ruimte krijgt van vooral Sky, want die moeten toch het voortouw nemen.

  Of zou Sky echt zich zo dominant voelen dat ze denken wel even 5-6 minuten op Kruiswijk te pakken op de laatste beklimming?
 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Och, de tour is al jaren de saaiste van de 3 rondes, en ook dit jaar verwacht ik nog steeds een vrij eenvoudige overwinning van Sky. Team is echt absurd sterk (plus lijken de UCI in de zak te hebben, maar dat geheel terzijde)
  leenstrafan vindt dit leuk.
 6. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Kruiswijk verliest wel erg veel voordat hij uberhaupt aan de beklimming begint....

  Sky zal het wel weer precies zo berekenen dat ze Kruiswijk 1 km voor de finish achterhalen. Best knap hoor dat Sky alles zo controleert en via vermogensmetingen precies alles kunnen berekenen, maar voor de koers maakt dat het niet leuker.
 7. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Oh het duurt niet eens zo lang, hij wordt zometeen rond km 4-3 al gepakt. Toch verwacht dat Kruiswijk iets langer stand kon houden, jammer. :(
 8. proeme

  proeme Well-Known Member

  Jammer van Kruijswijk. Wat zou dat mooi geweest zijn als die had volgehouden...

  Jammer ook van Dumoulin. Die was de beste, maar zat in de tang bij de twee Sky-mannen, en had dus nooit echt kans op de overwinning...
 9. eddy

  eddy Active Member

  Weer een verrassende alpenrit vandaag, helaas is Kruijswijk niet beloond. Thomas wint en geeft bij een interview bij canvas aan, dat Froome de kopman van Sky is. Dus jammer genoeg
  weer een toprijder die in dienst van oppergeit Froome moet rijden, jammer dat hij nog op de fiets zit, op beelden was een half gemiste vuistslag te zien, dit moet in de Pyreneen beter kunnen.....
  Zelfs met de aanwezigheid van Froome, lijkt Sky te kraken. Knaven mag trots op zijn dopingploeg zijn, de afstelling is nog steeds perfect.
  Helaas voor Dumoulin een schakelfoutje die hem duur komt te staan, namelijk een etappeoverwinning op de Nederlandse Berg:(:(
 10. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  kom kom, een vuistslag wens je toch geen enkele sporter toe, laat hem maar netjes sportief verliezen
 11. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Welkom bij de goochelen met wattages show, gesponsord door opperschurk Rupert M. Je weet gewoon dat je bedrogen wordt waar je bij staat.
  Ik denk dat we zo onderhand weer in dezelfde tijdsgeest als in 2004 leven. Toen trokken Armstrong en consorten nog twee jaar lang alle registers open en pakten ze wat ze pakken konden. Overigens alleen in de Tour. Hele ploeg op kop in de zwaarste bergetappes, niet-klimmers die meegaan over de zwaarste cols, hele ploeg heeft geen enkele slechte dag. Deze lui zijn inmiddels compleet los gezongen van elke realiteit. Maar wat wil je ook, als je toch overal mee weg komt. Dan maak je het bedrog gewoon nog veel groter. Net zoals de bankiers die dankzij de perverse prikkels allerlei rotzooi verkochten en enorme bonussen opstreken. Eigenlijk vraag je je af hoe erg het nog moet worden voordat er iemand ingrijpt. Of laten we de nieuwe wedloop maar gewoon zijn gang gaan?
 12. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Hij kreeg wel de prijs van de meest strijdlustige Fransman. En dat voor een niet-Fransman, heel bijzonder.
  leenstrafan, ZeeKoei, fudd en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

  Nibali stapt morgen niet meer op. Onderuit gereden door een politiemotor en nu een ruggewervel gebroken.
 14. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  Het was een toeschouwer, zie het filmpje . Als Froome dit was overkomen waren de rapen gaar geweest en had men de organisatie aangeklaagd.
 15. proeme

  proeme Well-Known Member

 16. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  dan hadden ze hem gewoon in de tijd van de winnaar van de etappe gezet
  leenstrafan vindt dit leuk.
 17. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Dit is inderdaad wel precies waarom zoveel mensen kwaad worden, de verschillende behandeling van Sky t.o.v. de andere renners.

  Zo te zien viel Nibali vanwege het hengsel van een camera van een toeschouwer waarachter zijn fiets bleef haken.
  2 jaar geleden was het natuurlijk een blamage dat Froome en Porte uiteindelijk dezelfde tijd als Mollema kregen. Waarom kreeg Nibali nu niet dezelfde tijd als Thomas?
 18. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Een sporter een vuistslag of wat voor fysiek letsel toewensen, juist ja.....kom op man, zit je echt zo in elkaar?
 19. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Het doet inderdaad wel verdacht veel aan de US Postal tijden denken, de 1 is nog beter dan de andere. Sky wordt ook steeds meer een veelvraat-ploeg die zoveel mogelijk winsten wil pakken (bijv. nu al 3 rondes achter elkaar, nu 2 alpenetappes door Thomas achter elkaar), dat kreeg US Postal op een bepaald moment ook.
 20. SprintMaster

  SprintMaster Well-Known Member Medewerker

  En na gisteren? Ik heb het idee dat het dubbeltje gaat keren.

Deel Deze Pagina