Wie schaatst waar in seizoen 2011/2012

Discussie in 'Lange baan' gestart door Schaatsfan86, 9 mrt 2011.

 1. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  [/quote]

  Hier maar verder over gepraat worden op de Schaatstribune. Hij is wat leger dan normaal maar er is vast volk te vinden ;)
 2. dedeut

  dedeut Well-Known Member

  Antwoord:
  http://schaatsen.nl/topsport-langebaan/ ... e-selectie
 3. Edwin

  Edwin Active Member

 4. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Klopt, dat is de nieuwste aanwinst van Team CBA! Zij traint vanaf deze week met het team mee. Wel leuk dat CBA nog weer wat wordt uitgebreid! Ik ben benieuwd of ze eventueel nog wat meer schaatsers weten aan te trekken. Die plannen waren er namelijk wel.
 5. Sprintfan

  Sprintfan New Member

 6. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

 7. Sprintfan

  Sprintfan New Member

  Ja, zeker respect! Mooi avontuur!

  Ben benieuwd wat voor moois die buitenlandse avonturen ons gaan brengen komende winter. Leuk dat er nog jongens zijn die niet voor de makkelijke weg binnen NL kiezen en lekker hun gang gaan buiten het kleine Heerenveen.
 8. Edwin

  Edwin Active Member

 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Fijn dat Freddy weer een ploeg heeft om tijdelijk mee te gaan trainen. Enige wat ik hoop is dat ie niet teveel gaat trainen. Mueller eist/vraagt veel en Freddy heeft in het verleden nog wel eens gehad dat ie de neiging had om teveel te doen, dus hoop niet dat dat nu weer gaat gebeuren ;)
 10. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Ja, daar ben ik ook wel een beetje bang voor. Het zou zonde zijn als Freddy overtraind zou raken. Aan de ene kant scheelt het dat het maar voor korte tijd is, maar anderzijds is een maand lang genoeg om over je grenzen heen te gaan. Ik ben wel heel blij voor Lars dat hij de komende tijd een landgenoot en vertrouwd gezicht om zich heen heeft. Dat zal hem vast goed doen! :) Maar of het voor Freddy gunstig is vraag ik me ook af. Ben benieuwd hoe dat allemaal zal gaan! :)
 11. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Kan ook positief uitpakken voor Freddy om na een jaar alleen trainen in een ploeg te trainen.
 12. Sprintfan

  Sprintfan New Member

  Volgens mij weet Erben als geen ander hoe Mueller werkt en had hij echt wel ingegrepen als hij dacht dat het niet goed zou zijn voor Freddy.. Ik denk dat die verhalen over Mueller wel meevallen. Hege Bokko is ook niet bepaald een zwaargewicht en zie ik ook lachen op elke foto die voorbijkomt.

  Over Elgersma waren toch ook zorgen?? Misschien kan onze Lars-Lover ons vertellen hoe hij het ervaart?
 13. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Sprinters raken niet snel overtraind. Degenen die overtraind raakten waren allemaal allrounders: Van Deutekom, Wust, Leenstra. En in een verder verleden Vis (dankzij Mueller) en Cramer.
 14. Sprintfan

  Sprintfan New Member

  Volgens mij heeft Mueller tot op heden meer kampioenen gemaakt dan mensen kapot of overtraind. Kun je over Kemkers bijvoorbeeld niet zeggen, en dan heeft Mueller de naam... Begrijp de discussie daarom ook niet. Ok, hij heeft een grote mond en doet weleens gek. Maar dat is toch juist mooier dan al dat saaie en alles doordachte gedoe in Nederland? Zo bekijk ik het tenminste.. Het lijkt hier verdomme wel wetenschap! Je moet gewoon hard werken en plezier hebben.

  Ik ben heel erg nieuwsgierig wat CBA gaat brengen de komende winter. Ik hoop in ieder geval op mooie dingen want dat kan het schaatsen wel gebruiken! Dit soort ploegen zijn positiever dan het invoeren van allerlei nieuwe onderdelen zoals team sprint. Nog een paar van dit soort teams en heel NL kijkt weer. Net als in de tijd van Spaarselect.
 15. schaatskees

  schaatskees Active Member

  Wie zou Kemkers dan wel allemaal niet kapot gemaakt hebben???

  Ik denk dat Kemkers zijn ratio qua kampioenen/kapot/overtraind in dezelfde verhouding is als Mueller.

  Ik vind ook niet dat Mueller de naam heeft tot kapot maken. Hij heeft de naam dat hij met weinig mensen door één deur kan en dat sporters gauw klaar met hem zijn.
 16. Sprintfan

  Sprintfan New Member

  Dat wordt hier al enige tijd gesuggereerd..
 17. schaatskees

  schaatskees Active Member

  Ja dat weet ik maar ik vraag me af wie nou echt daadwerkelijk kapot zijn gemaakt.

  Was het trouwens niet Wennemars die zei dat Mueller eigenlijk maar één truckje kent wat maar tijdelijk werkt?
 18. Sprintfan

  Sprintfan New Member

  Ja, en onlangs ook dat mocht hij kiezen (al terugkijkend) dan ging hij weer bij Mueller trainen. De beste coach die hij ooit gehad heeft.
 19. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Nou, die trainingen bij Mueller zijn echt wel behoorlijk zwaar, hoor, als ik dat zo hoor en lees. Verdere ervaringen wil ik liever niet publiceren op een openbaar forum ivm privacy. Sorry.. :) Als Lars of wie dan ook daar wat over kwijt wil, komen ze er zelf ooit wel een keer mee.
 20. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

Deel Deze Pagina