Wie ben ik?

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Pantano, 15 dec 2017.

 1. Pantano

  Pantano New Member

  Net een paar dagen geleden geland met het vliegtuig. Thuis zijn is heerlijk. Maar in Azië zijn als hier het kwik onder de 10 graden is dat is ook zeer fijn. Eens weer thuis ging het snel. Net een nieuwe opdracht gestart voor mijn werk 250 kilometer van mijn woonplaats. Vol met energie aan deze klus begonnen.

  Toen begon het. Het kwik ging onder nul. En het kwik bleef onder nul. Ik voelde iets kriebelen. Zal ik het nog kunnen? Collega's van mij begonnen er over. Een aantal mensen hadden ze nog. Andere mensen speurden op Marktplaats. Na het weekend kreeg ik foto's te zien. Sommige collega's hebben geschaatst op natuurijs. Toen heb ik het besloten. Ik ga na 17 jaar weer beginnen met schaatsen. Nu ik doordeweeks intern zit, heb ik geen idee hoe en wanneer ik daarmee ga beginnen. Ik laat het eerst maar zo.

  Het jaar daarna geen natuurijs. Dus voor mijn gevoel geen reden om te beginnen met schaatsen. In de winter van 2011/2012 was het weer raak. Wederom natuurijs. In de winter van 2009/2010 besloten om te beginnen. Helaas kan ik ook deze keer niet beginnen met schaatsen. Ik ben aan het herstellen van een blessure waarvoor ik op de Intensive Care ben beland. Om mij heen hoor ik verhalen van vrienden die nu voor allereerste keer in hen leven op het ijs hebben gestaan. Kinderen kunnen inderdaad je leven veranderen!

  Mijn revalidatie is afgerond in de zomer van 2013. Ik kan in ieder geval weer van alles ondernemen. Weer opnieuw schaatsen staat op mijn wensenlijst. Op internet gekeken en lijkt allemaal zo simpel. Ik heb de juiste kleding al in huis. De schaatsen zelf ontbreken nog. Toen ik heb besloten om geld uit te geven aan schaatsen, gebeurde het.

  Een cursus gezocht. Een maatje gevonden die ook wel beter wilde leren schaatsen. En daar gingen we. Daarna heb ik nog wat gekwakkeld met mijn gezondheid. Sinds eind 2017 heb ik geen fysieke beperkingen meer. Ik heb nu het gevoel dat ik eindelijk elke training beter wordt. Mocht ik niet op het ijs staan dan gebruik ik graag dit forum om van elkaar te leren...
  Jippie, ZeeKoei, kabo12 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 2. stijnsportgek

  stijnsportgek Well-Known Member

  Welkom! Is de gebruikersnaam Pantano afgeleidt van de Colombiaanse wielrenner Jarlinson?
 3. Pantano

  Pantano New Member

  Klopt. Jarlinson Pantano die waarschijnlijk door het stoppen van Contador dit seizoen voor sensatie gaat zorgen. ;)
  Jippie en stijnsportgek vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina