Wel even wennen

Discussie in 'Over het forum' gestart door Stobbe, 26 sep 2004.

 1. Stobbe

  Stobbe New Member

  Jammer dat het prikbord verdwenen is, moet wel even wennen aan dit nieuwe forum. Begrijp ik het nou goed dat je bij het VSS spel geen berichten mag plaatsen? Is het de bedoeling dat je alleen je voorspellingen daar door geeft? Het is me nog niet helemaal duidelijk. En als je wilt reageren op een bericht daar, kan dat dan wel? Wie kan het me uitleggen.
 2. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Je mag er heus wel berichten plaatsen over onderwerpen die aan de VSS gerelateerd zijn. Waarom niet? Ik denk dat je bedoelt dat de categoriƫen VSS en langebaan hierbij vaak overlapt zullen worden. Volgens mij is het de bedoeling dat berichten over resultaten van het langebaanschaatsen zo veel mogelijk in de categorie langebaan worden geplaatst, maar ik denk dat straks in de praktijk zal blijken dat zulk soort berichten ook in de categorie VSS zullen verschijnen, omdat ze zo nauw met elkaar verbonden zijn. 't Is zaak voor de webmaster om dit zo goed mogelijk te coƶrdineren.
 3. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Het is de bedoeling dat de voorspellingen, tussenuitslagen en de berichten die daarop betrekking hebben (bespreking van de tussenstand e.d.) in het VSS-forum worden geplaatst. Hierdoor krijgt het meer zijn eigen plaats en hoop ik dat er meer overzicht blijft.

  Sjoerd
 4. russiafan

  russiafan New Member

  Ik mis je inderdaad ook op het nieuwe schaatsforum. Ik kan ook maar moeilijk wennen, vind het niet overzichtelijk en heb het gevoel niet direct spontaan ergens op te kunnen reageren. Je moet nu eerst het item zoeken/klikken.Ik ben ook nog maar kort wat activer. Maar het zal wel wennen, hoop ik.
 5. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Je zult er zeker aan gewend raken, daar moe(s)t iedereen in het begin even doorheen. Ik zou nu namelijk niet meer terug willen naar het oude prikbord, vooral vanwege de dynamiek en de uitgebreidere opties.
  Het zoeken van een bepaald item kun je vergemakkelijken door rechts bovenin het hoofdscherm te klikken op 'Berichten sinds laatste bezoek'. Dan kun je heel snel en eenvoudig zien welke berichten er naderhand nieuw zijn bijgekomen. Op deze manier houd je zelf goed het overzicht.
 6. russiafan

  russiafan New Member

  Ik heb dat overzicht nog helemaal niet en mis het prikbord wel.Maar dat geeft niet, alles op z'n tijd. Gaan jullie trouwens ook naar Thialf? Ik wel, ik zit zaterdag op rij 2 vak k volgens mij en zondag op rij 3, vak l of net andersom.

Deel Deze Pagina