Wedstrijdschema OS 2018 gezocht

Discussie in 'Lange baan' gestart door diploma, 20 nov 2016.

 1. diploma

  diploma Active Member

  Beste mensen, ik zoek al een tijdje naar het definitieve wedstrijdschema van de OS in Pyeongchang, uiteraard voor wat betreft het schaatsen en shorttrack. Ik kan het nergens vinden (op de officiële website niet en verder alleen schema's waarin de mass-start nog niet instaat). Iemand een link?

  Hetzelfde geldt voor de kaartverkoop. Wanneer gaat die van start? Ik lees overal oktober 2016, maar dat is volgens mij niet zo. Weet iemand meer?
 2. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Tickets zijn te koop vanaf februari. Volgens mij eerst alleen in Korea, later wereldwijd. Geen idee hoeveel tijd daar tussen zit. Ze lopen niet helemaal op schema daar, vandaar dat de verkoop is uitgesteld, was eerst wel oktober.
 3. rhalbersma

  rhalbersma Active Member

  Toch niet zo moeilijk te vinden:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Speed_skating_at_the_2018_Winter_Olympics
 4. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

 5. rhalbersma

  rhalbersma Active Member

  Ah, ik had er over heen gelezen dat je specifiek op zoek was naar de mass start.
 6. proeme

  proeme Well-Known Member

  het feit dat de mass start er niet in staat doet vermoeden dat het schema nog aangepast wordt. En dus kun je ook bij de andere afstanden niet zeker zijn.
 7. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  Het programma dat in de link staat, komt uit het bidbook. Dat is dus opgesteld voor de bekendmaking in 2012. In 2015 is pas besloten dat de Mass-start Olympisch wordt. Daarmee lijkt me dat dat programma geen enkele status meer heeft. Zoals proeme zegt is de kans aanwezig dat het volledige schema op de schop gaat t.o.v. Sotsji.
  EenBrabander vindt dit leuk.
 8. diploma

  diploma Active Member

  Bedankt voor de reacties: het schema is er dus nog niet. Wel heb ik ergens gelezen dat de beide 500 meters (voor mannen en vrouwen) op dezelfde dag worden gehouden en dat de dag die vrijkomt, beschikbaar is voor de mass-start. Hopelijk wordt één en ander snel duidelijk, zodat ik kan gaan plannen. Zijn er meer mensen hier die overwegen naar Korea te gaan voor de OS?

Deel Deze Pagina